Ajax-loader

Rob Alcraft könyvei a rukkolán


Rob Alcraft - Fűszerek
A ​fűszerkereskedelem több évezredes múltra tekint vissza. Élelmiszerként is, gyógyszerként is nagy becsben tartották a fűszereket ízükért, tartósító hatásukért, illatukért, valamint aromás és gyógyító tulajdonságaikért. Némelyek még mindig kicsit egzotikumoknak számítanak - de ma már olcsóbbak és könnyebben elérhetők, mint valaha. Most ebbe nyerhetünk betekintést a 128 oldalas könyv segítségével, és felfedezhetjük, milyen nagy szerepet játszottak ezek a fűszerek a történelemben. Megtudhatjuk, hogyan ismerhetjük fel és használhatjuk őket, és hozzájutunk néhány izgalmas recepthez.

Rob Alcraft - Kávé
A ​kávé és kávézás kultúrája és népszerűsége világméretű. Most felfedezhetjük a kis kávészemek útját a termesztésüktől és feldolgozásuktól az otthonunkban élvezett italig. Könyvünk tökéletes útmutató a kávé szerelmeseinek bárhol a világon, a hozzácsomagolt készlet pedig a kóstolás élményét gazdagítja.

Rob Alcraft - Teák
Fedezze ​fel a teázás ősi szokásait, a ceremóniákat, melyek körülvették. Kísérje végig útján ezt a különleges növényt, mely olyan nagy karriert futott be, meghódítva a világot. A színes, 128 oldalas könyv elkalauzol bennünket a tea őshazájába. Bemutatja, hogyan jut el a tea a cserjétől gőzölgő csészénkig, de tippeket és tanácsokat is ad, hogyan tehetjük még élvezetesebbé a teázás pillanatait.

Kollekciók