Ajax-loader

Lauren Child könyvei a rukkolán


Lauren Child - Clarice ​Bean, helyesíráspara
Clarice ​Bean életében vannak megmagyarázhatatlan dolgok. Például, hogy miért nem MUSZÁLY a MUSZÁJ. És miért van az, hogy ha nem tudod tartani a szádat, akkor nagyon nagy bajba kerülsz. Balhéba a javából! Főleg, ha Mrs. Wiberton osztályába jársz! Helyesírásról, iskoláról, barátságról, egy iskolai előadásról, és egy izgalmas TV-sorozatról.

Lauren Child - Egy ​szép nagyfülű kutya
Ez ​itt a kishúgom, Lola. Igaz, hogy kicsi, de nagyon jópofa. Néha azt játssza, hogy ő kutya. Máskor azt, hogy van egy kutyánk. De legtöbbet arról beszélünk, hogy milyen kutyát választanánk, ha Apa meg Anya nem mondaná mindig, hogy NEM, kutyáról szó sem lehet! A Charlie és Lola-sorozat negyedik része.

Lauren Child - We ​Honestly Can Look After Your Dog
Lola ​loves dogs. So when Charlie takes Lola and her friend Lotta to the park with his friend Marv and Marv's dog Sizzles, Lola is thrilled. Marv lets her and Lotta look after Sizzles on the promise that they don't let him off the lead.

Lauren Child - Clarice ​Bean, ne nézz oda!
Clarice ​Bean a Legnyomasztóbb parák fuzetébe gyűjti össze a félelmeit, amelyek foglalkoztatják. Az egész könyv arról szól, hogyan keruld ki a rázós helyzeteket, hogyan mássz ki belőluk, hogyan kezeld őket. Ám az a para, amitől nem is gondoltad, hogy paráznod kéne - nos, attól kell a leginkább paráznod, és ez nem más, mint a változás. Ez néha akkor következik be, amikor a legkevésbé számítasz rá, és sajnos nem lehet egy alkalmas pillanatban meglógni, és elfutni, ahogy a lábad bírja!

Lauren Child - But ​Excuse Me That Is My Book
Lola ​loves books - but when she finds out that someone has borrowed her favourite book of all, she is naturally distraught. Charlie tries everything to placate her, although nothing seems to work. But when Charlie finds 'Chimps and Chimpanzees', Lola decides that this is her new best book.

Lauren Child - Charlie ​und Lola - Wir können gut auf deinen Hund aufpassen, ganz bestimmt!
Charlie ​hat eine Schwester. Sie heißt Lola. Sie ist noch lein und ziemlich komisch. Lola liebt Hunde. Ihre Freundin Lotta liebt Hunde auch. Marvin hat einen Hund. Er heißst Fritzi. Auf den können die beiden PRIMA aufpassen, denn sie wissen ALLES über Hunde, ganz bestimmt. Doch dann ist Fritzi plötzlich WEG!

Lauren Child - Egy ​valami
Van ​egy kishúgom, Lola. Igaz, hogy kicsi, de nagyon jópofa. Anya néha elvisz a boltba. Azt mondja: - Egy valamit választhattok. Lola erre azt mondja: - Három valamit! - Egy valamit! - mondja anya. - Két valamit - mondja Lola. - Akkor inkább semmit - mondja anya. - Akkor inkább egyet - mondja Lola.

Lauren Child - Sohadesoha ​nem eszem paradicsomot
Charlie-nak ​vagy egy kishúga, Lola a neve. A szülei néha megbízzák, hogy adjon neki vacsorát. Ez nem könnyű, mert Lola nagyon válogatós. Ám egy nap mégis sikerül megtréfálnia Lolát.

Lauren Child - Charlie ​and Lola - You Can Be My Friend
Lola ​is excited because she is going to spend the afternoon with Morten, the little brother of Charlie’s best friend. Lola has planned out the entire afternoon with fun and games, but her hopes are dashed when she discovers that Morten is so shy he won’t even speak! Lola tries everything she can think of to get Morten to break out of his shell, but nothing does the trick. How will Lola and Morten have fun?

Lauren Child - Nem ​vagyok álmos, és nem akarok lefeküdni!
Charlie-nak ​van egy kishúga, Lola a neve. Charlie-t néha megbízzák, hogy este fektesse le a kislányt. Ez nem könnyű, mert Lola szeret sokáig fennmaradni. Lola azt mondja: Nem vagyok álmos! Sem 6-kor, sem 7-kor, sem 8-kor, és 9-kor még mindig ébren vagyok, és 10-kor egy csöppet sem vagyok fáradt, sem 11-kor, sem 12-kor, de még hajnali 13-kor is ugrálós kedvem van! Lola azt állítja, hogy ő aztán sose fárad el.

Lauren Child - Abszolút ​Clarice Bean
Szia! ​A nevem Clarice Bean. A suliban Mrs. Wilbertonnál be kell mutatnunk egy könyvet. Ez abszolút dögunalmas lesz... hacsak nem nyerjük meg a titkos díjat! Én meg a legjobb barátnőm, Betty Moody, abszolút győzni szeretnénk, de mégis hogyan???

Lauren Child - Utterly ​Me, Clarice Bean
When ​someone steals the winner's trophy for the school book project, Clarice emulates her favorite book heroine, Ruby Redfort the detective.

Kollekciók