Ajax-loader

Gaál Éva könyvei a rukkolán


Gaál Éva - Rikki
A ​könyv szerzője naplót vezetett kiskutyája első hónapjairól. Igaz, hogy Rikki felforgatta néha a lakást, ellopkodott ezt-azt, megharapta Cárt, a hatalmas kuvaszkölyköt, szétrágta a könyvek sarkait, beleugrott egy láda babba, hogy kórházba került és igaz a többi róla szóló történet is. Reméljük ti is megszeretitek ezt a rakoncátlan welsh-terrier kölyköt!

Gaál Éva - Csibész
Az ​Illabereki család tagjai és a többi szereplő mind kitalált személy, de Csibész valóságos, élő kiskutya volt, akinek első hónapjairól a szerző naplót vezetett.

Gaál Éva - Gyermekeink ​védelmében
- ​"Ne félj, hanem szólj, és ne hallgass... Apcsel 18.19 - Alulról (a mélyből) jövő praktikák árasztották el a világot, a régi témák új ruhát kaptak és új kifejezéseket tanultunk meg: - ezotéria, New Age, keleti gyógymódok, virtuális valóság... stb.. Nézzünk együtt a gyermekeinket támadó hatások kulisszái mögé amíg még nem késő!

Gaál Éva - Csoda ​a kalitkában
Mit ​akarhat Tóth Dani? Maminkó eddig nem sok jót hallott felőle, mindig történt körülötte valami botrány. Mint például tavaly, mikor zöld olajfestékkel bepöttyözte Nyafi cicát, mert leopárdot szeretett volna belőle előállítani.... Maminkó megborzongott. Élete folyamán nem sok fiúgyermekkel került kapcsolatba... a homokon egymás mellett két szép tojáska fehérlett. - Úgy látszik, a mi hím kanárink biológiai csoda - nyelte le mérgét Micikém. - Arról már nem is beszélek, hogy távolról sem dalol úgy, mint Pavarotti. Sőt, egyáltalán nem énekel, inkább a tükröt eteti. Nem találja furcsának, hogy a kanárit, aki éppen mamának képzeli magát, II. Frigyesnek hívja?

Gaál Éva - Kevély-sziget ​és Alázat-sziget
-Erről ​jut eszembeee, mi lesz azokkal, akiket a Mélytengeri Mentő Medvealakulat ment meg? Idehozzátok őket a szigetre? -érdeklő­dött Berti. -Természetesen, hiszen pihenésre, ápolásra van szükségük -dörmögte Ursus. -Itt van például Panda! -mutatott egy fekete-fehér macira, aki egy faágon hintázva bámult le ránk. -Hajótöröttként, hosszú időn át, étlen-szomjan, egy hordóban hányódott a tengeren. Mikor a szigetre került, heveny evésvágy tört ki rajta. Egész álló nap rágcsált, két manccsal tömte magába a zsenge bambuszhajtásokat. Még éjjel is fel-felkelt, hogy újabb adagokkal enyhítse mélabúját De Kapitányunk őt is meggyógyította, és ma már tornaórát tart az alsó tagozatos bocsoknak. Ki kerül bajba. rút viharba, száguld érte mentő bárka! Ha búsan zúgó jajszó árad, célba ér a JÓSZOLGÁLAT! Brumm és brumm és brumm!

Gaál Éva - Elefántföldön
Egyenlítői ​Afrika Elefántkölykök hancúroznak, akár az óvodások, krokodil viszi szörnyű fogai közt gyengéden a vízhez kicsinyeit, zsiráfok néznek el gőgösen a "lezserül" öltözött zebrák feje fölött, a fekete mamba mérges kígyó támadásra készen ágaskodik. Egzotikus állatomról, növényekről mesél Gaál Éva kézzel írt képeskönyve, és főleg emberekről: hogyan táncolnak a maszáj pásztorok, hányféle módon fonja be haját a fekete menyecske, és hogyan épül szög nélkül az afrikai kunyhó. Sötét bőrű emberekről, akik ugyanúgy szomorkodnak és örülnek az életnek, akárcsak mi.

Gaál Éva - Figyelj! ​Isten szól....
Kedves ​Fiatal Testvérem! Aki teremtett téged és feltétel nélküli szeretettel tekint rád, de Aki minden ember felett ítélkezik is az idők végén: a mindenható Isten szeretne szólni hozzád Igéjén, a Biblián keresztül. Miben nincs rendben a Vele való kapcsolatod? Mit kell helyrehoznod ennek érdekében? Hogyan alkalmazhatod hétköznapi életedben a neked szóló utasításait? Jézus Krisztus veled lesz, és "az igazság Lelke (Szelleme) elvezet tieket a teljes igazságra" (János 16,13)

Gaál Éva - Zoknidakszli ​és sokan mások
A ​gyerekeknek általában kevés a pénzük. Mert a szülők úgy tartják: gyereknek a kevés pénz is sok, tanulják csak meg becsülni az értékét. Ha anyák napja vagy születésnap közeleg, bizony törheti az ember a fejét: honnan vegyen szép ajándékot édesanyjának vagy Öcsinek? Hát csináljon! Szép ajándékhoz nem kell más, mint egy kockás zokni, üres ecetesüveg, sok fadarab, színes papírhulladék, esetleg üres konzervdobozok, na meg egy kis festék, jó ötlet és két ügyes kéz. Nem hiszed? Lapozz csak bele ebbe a könyvbe!

Gaál Éva - Az ​igazi szeretet
Bibliasorozat ​kisgyermekeknek 1. Mama és papa nagyon szeret, téged Zsófi, és te is őket szereted a legjobban a világon. Mégis másról írtam neked - és a többi gyereknek. Milyen az igazi szeretet? Ezt mutatja be ez a kis könyv, közepén kivágható, ragasztható térbeli figurákkal.

Gaál Éva - Zárójelben
Rajzos ​gondolatok bibliaolvasás közben - Fiataloknak és szüleiknek

Gaál Éva - Bohóckönyv
Részlet ​a könyvből: Van az úgy, mintha mindenki bohócot játszana. Fejem-hasam belül csupa kóc, én vagyok a FŐBOHÓC! Van úgy is, hogy mindenki bohócot játszik neki, nekem, veled, velem, olyankor én nem tudok, olyankor én nem SEHOGY ÉS SOSEM.

Gaál Éva - Hámor Jánosné - Papp Gabriella - Anyanyelv ​és irodalom
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók