Ajax-loader

Roberto Piumini könyvei a rukkolán


Roberto Piumini - Mesék ​egy szuszra
Piumini ​kedves, humoros történetei hol prózai, hol verses formában egy szuszra elolvashatók. Térben és időben messze utazhat velük az, aki kezébe veszi ezt a könyvet. Szerepel itt Kutya Muty, Tarzanfi, Szilfa Szilárd, Fantomacska, de feltűnik Poszeidon, Ikárion, Jupiter, Giotto és még Szent Ferenc is. Ezek az érzelemdús, magával ragadó mesék természetesen tanulságokkal is szolgálnak, de sohasem tolakodóan teszik ezt. Reméljük sokan örömüket lelik ebben a különleges mesekönyvben!

Roberto Piumini - Mesék ​szemnek és szájnak
E ​könyvecskében a Grimm-testvérek négy legismertebb meséje (Piroska és a farkas, Hamupipőke, Jancsi és Juliska és A csizmás kandúr) található rímekbe szedve. Roberto Piumini olasz író, költő lebilincselő stílusában, Emanuela Bussolati vidám illusztrációival, melyek diafilmszerűen a verssorok felett helyezkednek el. Ez a forma lehetővé teszi, hogy a gyerekek könnyedén megtanulják, és a képsorok láttán újra és újra felidézzék a verses szöveget. Reméljük, sokan örömüket lelik e csodálatos kis mesekönyvben!

Roberto Piumini - Bambilla, ​a kismanó
Bambilla, ​a csalafinta kismanó a gyerekek legjobb barátja és legkedvesebb játszótársa. Számos varázslatos tulajdonsággal büszkélkedhet:kizárólag kellemes hangokkal táplálkozik, bármivé át tud változni, amivé csak akar, sőt még láthatatlanná is tud válni, ha a barátainak segítségre van szüksége. Persze ő is mindig számíthat a pajtásaira. amikor a félelmetes Borzapó galád inasa, Fondor megpróbálja tőrbe csalni Bambillát, a barátai leleményes módot eszelnek ki arra, hogyan figyelmeztessék a kismanót a csapdára. A könyvből megtudhatjuk, mi a legbiztosabb módja, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljunk a kísértetektől, sőt arra is fény derül, hogy milyen hátrányai lehetnek annak, ha az embernek túl sok a barátja. Sok humorral és ötlettel átszőtt, bűbájosan illusztrált kalandjait szeretettel ajánljuk szülőknek és gyermekeknek egyaránt. Esti mesének és önálló böngészésre egyaránt tökéletes, izgalmas, kacagtató olvasmány. Az Olaszországban rendkívül népszerű, számos kiadást megért sorozat hamarosan folytatódik a második résszel.

Roberto Piumini - Állatmamák ​és állatbébik
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók