Ajax-loader

Émilie Beaumont könyvei a rukkolán


Émilie Beaumont - Az őskorról
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - s. Deraime - Az Őskorról
Miért a Jurassic Park címet választotta Steven Spielberg a dinoszauruszokról szóló filmjéhez? Honnan tudhatjuk, milyen volt őseink bőrének a színe? Miért válnak hatékonyabbá a fegyverek a tűztől? Miért írják le olykor a Neander-völgyi ősembert kegyetlen emberevőként? Miért háziasították a vadászok a farkast? Ezekre a kérdésekre, és még közel 500 másikra találhatjuk meg a választ ebben a képeskönyvben, amely a legmeglepőbb ismeretek valóságos tárháza, hasznos olvasmány kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A sorozat további kötetei: Az álaltokról, A természetről, Az emberi testről, A sportokról, A tudományról.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Repülők
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Patricia Reinig - Kedvenc ​háziállataink
A ​számos színes rajzzal megjelent könyvből a háziállatokat ismerhetik meg a gyerekek. Az első részben a kutyákról olvashatnak és sokféle kutya képét nézegethetik, a folytatást a macskáknak szentelte a szerző. A többi házi kedvenc, a nyulak, a tengerimalacok, a hörcsög, a mókus és az ezernyi színben tündöklő madarak is láthatók a könyvben, gondozásukról sok érdekességet tudhatnak meg a gyerekek. A zárórészben törpe állatokról, lovakról, malacokról, kecskékről és az akváriumok, terráriumok lakóiról láthatnak szép rajzokat. A kötetben található bőséges információ segítségével a gyerekek kiválaszthatják, melyik kedvencet szeretnék hazavinni, és otthon gondozni.

Émilie Beaumont - Phillippe Simon - Nézz ​körül, nevezd meg!
Ez ​a könyv már 2 éves kortól ajánlható a kisgyermekeknek Több, mint 500 színes kép és szöveg nevezi meg a környezetünkben található legkülönbféle tárgyakat, állatokat, növényeket. Megismerésükkel gazdagíthatja a gyermek szókincsét. 3-5 éveseknek.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Képes ​történelem gyerekeknek
A ​képeskönyv gazdag, szemléletes illusztrációit nézegetve a gyerekek hírességekkel, fáraókkal, császárokkal, nagy hódítókkal ismerkedhetnek meg. Felfedezhetik a történelmi időrendet, a nagy történelmi korszakokat, és számos fontos eseményt ismerhetnek meg. Kalandos időutazásra indulhatnak, mindenekelőtt az európai történelemben az őskortól napjainkig.

Émilie Beaumont - Valérie Le Du - A ​tenger
Miért ​sós a tenger? A Vörös-tengerből egykor talán óceán lesz? Mi idézi elő a tenger mozgását? Veszélyes-e minden cápa? Hány liter vizet képes a gödény a csőrében tárolni? Nyomhat-e 7 tonnát egy bálnaborjú a születésekor? Segíthetik-e a delfinek a halászatot? Lehet-e olajat találni a tenger mélyén? Mindezekre a kérdésekre, és még sok egyébre is választ ad ez a gyönyörűen illusztrált könyv, az érdekes tudnivalók e gazdag tárháza.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Csillagok ​és bolygók titkai
Ez ​a csodálatosan illusztrált könyv a világűr titkait tárja fel a gyerekek előtt. Választ kaphatnak belőle például olyan kérdésekre, hogy hogyan keletkeztek a bolygók, mi jellemzi őket, mi a szerepe a Napnak és a Holdnak, mi a Tejút és mik a galaxisok. Megismertet az ember első űrutazásával, a Holdra szállással, az űrrepülők és rakéták működésével. Az új ismeretek elsajátítását szellemes játékok segítik. A könyv elolvasása után a gyerekek másképpen tekintenek majd a csillagos égre.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​mennyi ország, mennyi nép!
Hogyan ​öltözködnek, mit esznek, mivel játszanak a világ különböző tájain élő gyerekek? Mindezekre és még sok más kérdésre választ kaphat ebből a könyvből az óvodás és kisiskolás korú gyerek, és a rajzok segítségével képzeletben bejárhatja a világot.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Hegyek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Henry Eynard - Erdők ​és lakóik
Miből ​tudhatjuk meg egy fa korát? Mi az üvegházhatás? Miért nőnek a gombák mindig ugyanazon a helyen? Melyek a legmagasabb fák? Tudnak-e úszni a jávorszarvasok? Miért hempereg a vaddisznó a sárban? A mókus csak mogyorót eszik?

Émilie Beaumont - Vadállatok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Nathalie Bélineau - A ​képzelet képeskönyve
Ez ​a képeskönyv a képzelet csodálatos és különös világába kalauzolja el a gyerekeket. Olvashatnak a sárkányokról, szfinxekről, olyan képzelet szülte teremtményekről, mint az óriások, a mumusok, és vámpírok. Megismerhetik a görög mitológia hőseit, és különös kalandjaikat, és láthatnak újkori jelenségeket is. Együtt álmodhatnak a jó és rossz tündérekkel, varázslókkal. A könyvbeli történetek néhol kicsit borzongatóak, de a gyermeki képzelet világának szereplőiről szólnak, akikkel találkoznak a mesekönyvekben, rajzfilmeken is.

Émilie Beaumont - Állati ​rekordok képeskönyve
Ebből ​a gazdagon illusztrált és ismeretanyagban bőséges színes képeskönyvből megismerhetjük a vízben élő állatok, az emlősök, a hüllők és békák, rovarok és pókszabásúak, madarak különleges fajtáit, melyek méretük, teljesítőképességük vagy meglepő túlélési, fajfenntartási, alkalmazkodási szokásaik miatt különlegesek.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Lovak ​és pónik könyve
Lovak ​és lovasok világába kalauzol kicsiket-nagyokat ez a könyv. Vidáman és szakszerűen mesél el a gyermekeknek minden fontosat erről a négylábú barátunkról, a különféle lófajtáktól a lótartáson és -gondozáson, valamint a megfelelő lovasfelszerelésen át egészen a lovas sportágakig. Ráadásnak: rejtvényeket, játékokat és barkácstippeket is találhatnak az olvasók!

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Képes ​mindentudó az iskoláról
Örömmel ​nyújtjuk át az 5-7 éves gyerekek újabb Képes mindentudóját. Ez a könyv társa lehet a nagycsoportban éppúgy, mint az első osztályban. A változatos játékok bevezetik a kis olvasót a hangok, a betűk és a számok világába. Memóriájukat és gondolkodásukat is dolgoztatniuk kell a megoldáshoz. Az óvodai játékok után ez a Képes mindentudó abban is segít, hogy a gyermek félelem és szorongás nélkül léphesse át az iskola küszöbét.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​milyen a tenger!
Ez ​a gazdagon illusztrált könyv a tenger titkait tárja fel a gyerekek előtt. A sok színes kép és az okos magyarázó szövegek segítségével a kis olvasó felfedezheti a tenger csodálatos világát: a legelső élőlényeket, a kagylókat, a rákokat, halakat és a hatalmas cetféléket. Megismerheti a kalózok és a tengeri szörnyek legendás világát, és azt is megtudhatja, hogy vigyáznunk kell erre a környezetszennyezés miatt veszélyben lévő csodálatos világra.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Az ​erdő élővilága
A ​nagyszerű képek és a közérthető szöveg segítségével a gyerekek lapról lapra haladva felfedezhetik az erdő csodálatos világát, illetve megismerhetik az erdő lakóinak életét és szokásait. Az erdei kirándulások során e könyv segítségével azonosíthatják az állatok nyomait, meghatározhatják a fákat, a virágokat és a gombákat, miközben szórakoztató módon gazdagítják ismereteiket.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​mennyi találmány!
Számos ​színes kép és egyszerű magyarázat ismerteti meg a legkisebbekkel azokat a fontos találmányokat, amelyek az évszázadok során megváltoztatták az emberek életét. Legyen szó a közlekedésről, a kommunikációról, az orvostudományról vagy akár a hétköznapok világáról, a gyerekek kedvükre kalandozhatnak a haladást és technikai fejlődést hozó találmányok izgalmas világában.

Émilie Beaumont - Phillippe Simon - Nézd, ​milyenek a városok!
A ​gazdagon illusztrált könyvből a gyerekek megtudhatják, milyenek voltak a régi korok városai, és hogy mi jellemzi ma a városi életet. Mire való a bank, a posta, a polgármesteri hivatal; hol lehet szórakozni, sportolni; hogyan jut el a házakba az áram, a víz, a telefon... Mindezek segítségével képzeletben eljuthatnak a világ számos híres és érdekes városába.

Émilie Beaumont - Tudástár ​az emberi testről
Színes ​képekkel, illusztrációkkal teli könyv, mely meglepőbbnél meglepőbb információval valódi kincsesbánya lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Nézd, ​milyen a Föld!
Lapról ​lapra haladva a Föld megannyi titka tárul fel a gyerekek előtt. Megtudhatják, hogyan született bolygónk, milyen a Föld mai arca, hogyan élnek az emberek a világ különböző tájain. Magyarázatot találnak a gyerekek többek között arra is, hogy miért fúj a szél, miért sós a tenger, miért vannak földrengések. Ezenkívül felhívja a gyerekek figyelmét arra, hogy a Föld veszélyben van és a természet féltő szeretetére neveli őket.

Émilie Beaumont - Képes ​mindentudó az élelmiszerekről
A ​Nézd milyen sorozat új képeskönyve az élelmiszereket mutatja be a gyerekeknek. Megismertet a különféle ételekkel. Mesél a különböző élelmiszerek - például a csokoládé alapanyagainak eredetéről, gyártásáról, elkészítéséről. Az egyszerű szöveg és a sok illusztráció arra szolgál, hogy a gyerekek megértsék a megfelelő táplálkozás fontosságát saját testi fejlődésükben és egészségük megóvásában.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​milyen gazdag a világ éléskamrája!
Ez ​a könyv már négyéves kortól hasznos ismereteket nyújthat a gyerekeknek. A pontos rajzok és a tömör, rövid magyarázatok segítségével felfedező útra indulhatnak a gazdaságba, megismerkedhetnek a mezőgazdasági munkákkal. Bekukkanthatnak egy tejüzembe, sajtgyárba, szőlőskertbe, rizsföldekre, kávéültetvényekre és még sok-sok érdekes helyre. Lapról lapra haladva egyre jobban érteni fogják, hogy ételeik, ruháik eredetét valahol a nagyvilágban, egy gazdaságban kell keresniük.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Művészetek ​képeskönyve
Ez ​a színes képeskönyv a művészet fő területeibe nyújt bepillantást, a festészet, szobrászat, építészet, a fényképezés, filmművészet, színház, zene és tánc világába. A számos illusztrációnak köszönhetően, a festmények reprodukcióit, a szobrok és az épületek képeit nézegetve, eltérő korok és civilizációk közt utazva könnyebben küsmerhetjük magunkat a műalkotások és művészek rengetegében.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - A ​titokzatos természet
Szép, ​színes rajzok, egyszerű, de lényegre törő magyarázó szövegek kalauzolják el a gyerekeket a természet világába. Sok alapismeretet és érdekességet tudhatnak meg a természet műhelyének titkairól, többek között az állatok és a növények életéről, a felhőkről, az időjárásról, a víz körforgásáról, a hegyekről és a vulkánokról. A könyv szerzői a gyerekek szemléletmódját is igyekeznek alakítani, felhívják figyelmüket arra, hogy hogyan óvhatják meg a természetet.

Émilie Beaumont - Felfedezőutak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Motorok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Marie-Christine Lemayeur - Nézd, ​milyen a hegyvidék!
A ​képeskönyv segítségével a gyerekek csodálatos utazást tehetnek a hegyek világában. Megcsodálhatják a legmagasabb csúcsokat, a gyönyörű tavakat és a szépséges tájakat. Megismerhetik a hegyekben űzött téli és nyári sportágakat, a hegyvidéki emberek életét, az ott élő állatokat és növényeket. A hegyeknek nem lesz többé titkuk előttük!

Émilie Beaumont - Marie-Laure Bouet - Hus-David Colette - Nézd, ​milyen a gyerekek élete!
Színes ​képeskönyvünk segít a szülőknek abban, hogyan magyarázzák el egyszerűen gyerekeiknek a hétköznapok világát: a családot, az óvodát, az udvariasságot, mások tiszteletben tartását, az egészséget és a testápolást, a barátokat, a játékot, az ünnepeket, az érzelmeket és az indulatokat.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Guilloret - Nézd, ​milyenek a járművek!
Ez ​az illusztrációkban és információkban gazdag könyv megismerteti a gyerekekkel a közlekedési eszközök fajtáit és bemutatja, hogyan szállították az árucikkeket az őskortól napjainkig.

P. Simon - Émilie Beaumont - Játékos ​természetismeret
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók