Ajax-loader

Émilie Beaumont könyvei a rukkolán


Émilie Beaumont - Az őskorról
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - s. Deraime - Az Őskorról
Miért a Jurassic Park címet választotta Steven Spielberg a dinoszauruszokról szóló filmjéhez? Honnan tudhatjuk, milyen volt őseink bőrének a színe? Miért válnak hatékonyabbá a fegyverek a tűztől? Miért írják le olykor a Neander-völgyi ősembert kegyetlen emberevőként? Miért háziasították a vadászok a farkast? Ezekre a kérdésekre, és még közel 500 másikra találhatjuk meg a választ ebben a képeskönyvben, amely a legmeglepőbb ismeretek valóságos tárháza, hasznos olvasmány kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A sorozat további kötetei: Az álaltokról, A természetről, Az emberi testről, A sportokról, A tudományról.

Émilie Beaumont - Emmanuellelle Paroissien - Az állatokról
Émilie Beaumont Az állatokkal kapcsolatos közel ötszáz meglepő és tanulságos kérdés és válasz található ebben a könyvben. Valóságos tudásbánya kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Émilie Beaumont - Emmanuelle Paroissien - A természetről - Válaszoljunk a gyerekek kérdéseire
Miért csapódnak be a meteoritok a Földbe? Hogyan alakult ki a kőolaj? Miért óvakodjunk az alvó vulkántól? Miért zöldek a növények? Miért hervadnak el a virágok? Mindezekre, és közel ötszáz másik kérdésre a válasz megtalálható ebben a képeskönyvben kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Valóságos tudástár, sok érdekes és meglepő dolog a természetről.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Képes ​történelem gyerekeknek (könyv) - Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Sarkvidéki ​állatok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Majmok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Phillippe Simon - Nézz ​körül, nevezd meg!
Ez ​a könyv már 2 éves kortól ajánlható a kisgyermekeknek Több, mint 500 színes kép és szöveg nevezi meg a környezetünkben található legkülönbféle tárgyakat, állatokat, növényeket. Megismerésükkel gazdagíthatja a gyermek szókincsét. 3-5 éveseknek.

Émilie Beaumont - Madarak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Stéphanie Redoulés - A ​cirkusz világa
A ​cirkusz varázslatos világába kalauzolja a gyerekeket a sok-sok színes képpel illusztrált kötet. Rövid cirkusztörténeti áttekintés után a cirkuszművészet minden ágába betekintést nyújt. Bemutatja a fellépést megelőző fáradságos fölkészülés pillanatait, az akrobatikai technikákat, a bűvészek bámulatos mutatványainak apró trükkjeit, az állatidomítás olyan nélkülözhetetlen személyi feltételeit, mint türelem, bátorság és önbizalom. Föltárja a társulat tagjainak mindennapi életét, az állatgondozás nagy körültekintést igénylő munkálatait, ismerteti a világ legnagyobb cirkuszait, híres mutatványait és az artistaiskolákban folyó, rendhagyó tanulást. Az egyszerű, jól érthető szöveggel kísért képeskönyv - az óvodás korú gyerekeknek ajánlható.

Émilie Beaumont - Képes ​mindentudó az élelmiszerekről
A ​Nézd milyen sorozat új képeskönyve az élelmiszereket mutatja be a gyerekeknek. Megismertet a különféle ételekkel. Mesél a különböző élelmiszerek - például a csokoládé alapanyagainak eredetéről, gyártásáról, elkészítéséről. Az egyszerű szöveg és a sok illusztráció arra szolgál, hogy a gyerekek megértsék a megfelelő táplálkozás fontosságát saját testi fejlődésükben és egészségük megóvásában.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - A ​Föld
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Állati ​rekordok képeskönyve
Ebből ​a gazdagon illusztrált és ismeretanyagban bőséges színes képeskönyvből megismerhetjük a vízben élő állatok, az emlősök, a hüllők és békák, rovarok és pókszabásúak, madarak különleges fajtáit, melyek méretük, teljesítőképességük vagy meglepő túlélési, fajfenntartási, alkalmazkodási szokásaik miatt különlegesek.

Émilie Beaumont - Marie-Christine Lemayeur - Nézd, ​milyen a hegyvidék!
A ​képeskönyv segítségével a gyerekek csodálatos utazást tehetnek a hegyek világában. Megcsodálhatják a legmagasabb csúcsokat, a gyönyörű tavakat és a szépséges tájakat. Megismerhetik a hegyekben űzött téli és nyári sportágakat, a hegyvidéki emberek életét, az ott élő állatokat és növényeket. A hegyeknek nem lesz többé titkuk előttük!

Émilie Beaumont - Phillippe Simon - Nézd, ​milyenek a városok!
A ​gazdagon illusztrált könyvből a gyerekek megtudhatják, milyenek voltak a régi korok városai, és hogy mi jellemzi ma a városi életet. Mire való a bank, a posta, a polgármesteri hivatal; hol lehet szórakozni, sportolni; hogyan jut el a házakba az áram, a víz, a telefon... Mindezek segítségével képzeletben eljuthatnak a világ számos híres és érdekes városába.

Émilie Beaumont - Nathalie Bélineau - A ​képzelet képeskönyve
Ez ​a képeskönyv a képzelet csodálatos és különös világába kalauzolja el a gyerekeket. Olvashatnak a sárkányokról, szfinxekről, olyan képzelet szülte teremtményekről, mint az óriások, a mumusok, és vámpírok. Megismerhetik a görög mitológia hőseit, és különös kalandjaikat, és láthatnak újkori jelenségeket is. Együtt álmodhatnak a jó és rossz tündérekkel, varázslókkal. A könyvbeli történetek néhol kicsit borzongatóak, de a gyermeki képzelet világának szereplőiről szólnak, akikkel találkoznak a mesekönyvekben, rajzfilmeken is.

Émilie Beaumont - Patricia Reinig - Kedvenc ​háziállataink
A ​számos színes rajzzal megjelent könyvből a háziállatokat ismerhetik meg a gyerekek. Az első részben a kutyákról olvashatnak és sokféle kutya képét nézegethetik, a folytatást a macskáknak szentelte a szerző. A többi házi kedvenc, a nyulak, a tengerimalacok, a hörcsög, a mókus és az ezernyi színben tündöklő madarak is láthatók a könyvben, gondozásukról sok érdekességet tudhatnak meg a gyerekek. A zárórészben törpe állatokról, lovakról, malacokról, kecskékről és az akváriumok, terráriumok lakóiról láthatnak szép rajzokat. A kötetben található bőséges információ segítségével a gyerekek kiválaszthatják, melyik kedvencet szeretnék hazavinni, és otthon gondozni.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Képes ​mindentudó gyerekeknek
Ez ​a kötet amolyan első enciklopédia az óvodás és kisiskolás gyerekek számára. A szép színes képekkel, ötletes rajzokkal illusztrált kötet összefoglalja az első, legszükségesebb ismereteket. A kisgyermek játszva elsajátíthatja a könyvből mindazt, amit tudnia kell a színek, a betűk, a hangok, a számok és a formák világáról.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Művészetek ​képeskönyve
Ez ​a színes képeskönyv a művészet fő területeibe nyújt bepillantást, a festészet, szobrászat, építészet, a fényképezés, filmművészet, színház, zene és tánc világába. A számos illusztrációnak köszönhetően, a festmények reprodukcióit, a szobrok és az épületek képeit nézegetve, eltérő korok és civilizációk közt utazva könnyebben küsmerhetjük magunkat a műalkotások és művészek rengetegében.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Az ​erdő élővilága
A ​nagyszerű képek és a közérthető szöveg segítségével a gyerekek lapról lapra haladva felfedezhetik az erdő csodálatos világát, illetve megismerhetik az erdő lakóinak életét és szokásait. Az erdei kirándulások során e könyv segítségével azonosíthatják az állatok nyomait, meghatározhatják a fákat, a virágokat és a gombákat, miközben szórakoztató módon gazdagítják ismereteiket.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Motorok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Zenei ​mindentudó gyerekeknek
Már ​a négyéves kisgyerek is bátran beléphet a hangok világába e képeskönyv segítségével. A maga alkotta hangszerekkel hangokat kelthet. Megtanulja a kottaírás elemeit. A játékok fejlesztik hallását, koncentrációs képességét, képzeletét. Felfedezheti a tegnap és a ma hangszereit, megismerkedhet néhány híres zeneszerzővel. Maga választhatja meg zenei útját e gazdagon illusztrált könyv lapjain kalandozva.

Émilie Beaumont - Henry Eynard - Erdők ​és lakóik
Miből ​tudhatjuk meg egy fa korát? Mi az üvegházhatás? Miért nőnek a gombák mindig ugyanazon a helyen? Melyek a legmagasabb fák? Tudnak-e úszni a jávorszarvasok? Miért hempereg a vaddisznó a sárban? A mókus csak mogyorót eszik?

Émilie Beaumont - Colette David - Boszorkányok ​és tündérek
Ez ​a mozgalmas képeskönyv a képzelet bűvös világába kalauzolja a gyerekeket. Együtt mulatoznak a boszorkányokkal, borzonghatnak a vámpírokkal, szellemekkel, és álmodhatnak a tündérekkel. Az egyik fejezetben gyakorlati tanácsok segítik őket a jelmezkészítésben és a ház feldíszítésében, hogy felkészülhessenek a Halloweenre, a boszorkányok nagy ünnepére

Émilie Beaumont - Marie-Renée Guilloret - Nézd, ​milyenek a járművek!
Ez ​az illusztrációkban és információkban gazdag könyv megismerteti a gyerekekkel a közlekedési eszközök fajtáit és bemutatja, hogyan szállították az árucikkeket az őskortól napjainkig.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​mennyi ország, mennyi nép!
Hogyan ​öltözködnek, mit esznek, mivel játszanak a világ különböző tájain élő gyerekek? Mindezekre és még sok más kérdésre választ kaphat ebből a könyvből az óvodás és kisiskolás korú gyerek, és a rajzok segítségével képzeletben bejárhatja a világot.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​milyen a tenger!
Ez ​a gazdagon illusztrált könyv a tenger titkait tárja fel a gyerekek előtt. A sok színes kép és az okos magyarázó szövegek segítségével a kis olvasó felfedezheti a tenger csodálatos világát: a legelső élőlényeket, a kagylókat, a rákokat, halakat és a hatalmas cetféléket. Megismerheti a kalózok és a tengeri szörnyek legendás világát, és azt is megtudhatja, hogy vigyáznunk kell erre a környezetszennyezés miatt veszélyben lévő csodálatos világra.

Émilie Beaumont - Lindsey Selley - Nézd ​milyenek az állatok!
Főként ​óvodás korú gyermekeknek készült képeskönyv lapjain 174 állatról találhatunk olyan valósághű rajzokat, amelyek vonzóvá, barátságossá teszik a gyermekek számára az élővilág legkülönfélébb képviselőit. Rövid magyarázó szövegek mutatják be a gyermekeknek az állatok legfőbb alaki sajátosságait, életmódját, szokásait. Nyolc festői oldalpáron képet kapunk természetes környezetükről: megelevenedik a baromfiudvarok nyüzsgő sokasága, az erdőben, a mezőn, a vízparton, a meleg égőv alatt élő állatok világa, valamint a folyóvizek, a tengerek és a sarkvidékek változatos élővilága. Új állatok megismerése és a már ismert állatok felismerésének öröme vár a kisgyerekre. A színes oldalakon megfigyelhetik a felnőtt állatokat és a kicsinyeiket is a háziállatoktól kezdve a dinoszauruszokig

Émilie Beaumont - Felfedezőutak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Bernard Alunni - A ​dinoszauruszok és az első emberek
Ez ​a könyv bevezeti a gyerekeket a dinoszauruszok fantasztikus korába: megismerhetik a félelmetes Tyrannosaurust, a hatalmas Diplodocust és a többi meghökkentő külsejű ősállatot. Majd egy csodálatos képzeletbeli utazás során bepillantást enged a könyv a sok millió évvel később megjelenő első emberek világába. Hogyan életk? Hogyan fejlődtek? Hogyan alakult ki a Homo sapiens? A szemléletes képeknek és a rövid okos magyarázó szövegeknek köszönhetően a gyermekek előtt feltárulnak a történelem előtti kor, az őskor titkai.

Émilie Beaumont - Nathalie Bélineau - Tündérmesék ​királykisasszonyai
A ​humoros képekkel megjelent könyvben minden titok benne van, ami a királykisasszonyok mesés világában található. Megtudhatják a gyerekek, milyen fárasztó tevékenységeket kell elsajátítaniuk addig a napig, míg találkoznak a szép, általában szőke herceggel. A tündérmesék szépséges alakjairól, Hófehérkéről, Hamupipőkéről és Héloise királykisasszonyról olvashatnak mesét, és a rajzos útmutatás alapján elkészíthetnek egy teljes hercegnői jelmezt a kislányok.

Émilie Beaumont - Marie-Laure Bouet - Hus-David Colette - Nézd, ​milyen a gyerekek élete!
Színes ​képeskönyvünk segít a szülőknek abban, hogyan magyarázzák el egyszerűen gyerekeiknek a hétköznapok világát: a családot, az óvodát, az udvariasságot, mások tiszteletben tartását, az egészséget és a testápolást, a barátokat, a játékot, az ünnepeket, az érzelmeket és az indulatokat.

Kollekciók