Ajax-loader

Émilie Beaumont könyvei a rukkolán


Émilie Beaumont - Az őskorról
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - s. Deraime - Az Őskorról
Miért a Jurassic Park címet választotta Steven Spielberg a dinoszauruszokról szóló filmjéhez? Honnan tudhatjuk, milyen volt őseink bőrének a színe? Miért válnak hatékonyabbá a fegyverek a tűztől? Miért írják le olykor a Neander-völgyi ősembert kegyetlen emberevőként? Miért háziasították a vadászok a farkast? Ezekre a kérdésekre, és még közel 500 másikra találhatjuk meg a választ ebben a képeskönyvben, amely a legmeglepőbb ismeretek valóságos tárháza, hasznos olvasmány kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A sorozat további kötetei: Az álaltokról, A természetről, Az emberi testről, A sportokról, A tudományról.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​mennyi találmány!
Számos ​színes kép és egyszerű magyarázat ismerteti meg a legkisebbekkel azokat a fontos találmányokat, amelyek az évszázadok során megváltoztatták az emberek életét. Legyen szó a közlekedésről, a kommunikációról, az orvostudományról vagy akár a hétköznapok világáról, a gyerekek kedvükre kalandozhatnak a haladást és technikai fejlődést hozó találmányok izgalmas világában.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​milyen a tenger!
Ez ​a gazdagon illusztrált könyv a tenger titkait tárja fel a gyerekek előtt. A sok színes kép és az okos magyarázó szövegek segítségével a kis olvasó felfedezheti a tenger csodálatos világát: a legelső élőlényeket, a kagylókat, a rákokat, halakat és a hatalmas cetféléket. Megismerheti a kalózok és a tengeri szörnyek legendás világát, és azt is megtudhatja, hogy vigyáznunk kell erre a környezetszennyezés miatt veszélyben lévő csodálatos világra.

Émilie Beaumont - Képes ​mindentudó az élelmiszerekről
A ​Nézd milyen sorozat új képeskönyve az élelmiszereket mutatja be a gyerekeknek. Megismertet a különféle ételekkel. Mesél a különböző élelmiszerek - például a csokoládé alapanyagainak eredetéről, gyártásáról, elkészítéséről. Az egyszerű szöveg és a sok illusztráció arra szolgál, hogy a gyerekek megértsék a megfelelő táplálkozás fontosságát saját testi fejlődésükben és egészségük megóvásában.

Émilie Beaumont - Állati ​rekordok képeskönyve
Ebből ​a gazdagon illusztrált és ismeretanyagban bőséges színes képeskönyvből megismerhetjük a vízben élő állatok, az emlősök, a hüllők és békák, rovarok és pókszabásúak, madarak különleges fajtáit, melyek méretük, teljesítőképességük vagy meglepő túlélési, fajfenntartási, alkalmazkodási szokásaik miatt különlegesek.

Émilie Beaumont - Tudástár ​az emberi testről
Színes ​képekkel, illusztrációkkal teli könyv, mely meglepőbbnél meglepőbb információval valódi kincsesbánya lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Émilie Beaumont - Henry Eynard - Erdők ​és lakóik
Miből ​tudhatjuk meg egy fa korát? Mi az üvegházhatás? Miért nőnek a gombák mindig ugyanazon a helyen? Melyek a legmagasabb fák? Tudnak-e úszni a jávorszarvasok? Miért hempereg a vaddisznó a sárban? A mókus csak mogyorót eszik?

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Hegyek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

P. Simon - Émilie Beaumont - Játékos ​természetismeret
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Művészetek ​képeskönyve
Ez ​a színes képeskönyv a művészet fő területeibe nyújt bepillantást, a festészet, szobrászat, építészet, a fényképezés, filmművészet, színház, zene és tánc világába. A számos illusztrációnak köszönhetően, a festmények reprodukcióit, a szobrok és az épületek képeit nézegetve, eltérő korok és civilizációk közt utazva könnyebben küsmerhetjük magunkat a műalkotások és művészek rengetegében.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Képes ​mindentudó az iskoláról
Örömmel ​nyújtjuk át az 5-7 éves gyerekek újabb Képes mindentudóját. Ez a könyv társa lehet a nagycsoportban éppúgy, mint az első osztályban. A változatos játékok bevezetik a kis olvasót a hangok, a betűk és a számok világába. Memóriájukat és gondolkodásukat is dolgoztatniuk kell a megoldáshoz. Az óvodai játékok után ez a Képes mindentudó abban is segít, hogy a gyermek félelem és szorongás nélkül léphesse át az iskola küszöbét.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Repülők
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Vadállatok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Szünidei ​mulatságok
Ez ​az a könyv, amit mindenképpen jó beletenni az úticsomagba, ha a család óvodás vagy kisiskolás korú gyerekkel indul vakációzni! A szép színes képekkel illusztrált könyv sok-sok ötletet ad a szabadidő hasznos eltöltésére az új környezetben, és felhívja a figyelmet a különféle évszakok által nyújtott örömökre. A könyv a vakációt otthonukban töltő gyerekek számára is sok izgalmas ötletet ad!

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - A ​titokzatos természet
Szép, ​színes rajzok, egyszerű, de lényegre törő magyarázó szövegek kalauzolják el a gyerekeket a természet világába. Sok alapismeretet és érdekességet tudhatnak meg a természet műhelyének titkairól, többek között az állatok és a növények életéről, a felhőkről, az időjárásról, a víz körforgásáról, a hegyekről és a vulkánokról. A könyv szerzői a gyerekek szemléletmódját is igyekeznek alakítani, felhívják figyelmüket arra, hogy hogyan óvhatják meg a természetet.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Képes ​mindentudó gyerekeknek
Ez ​a kötet amolyan első enciklopédia az óvodás és kisiskolás gyerekek számára. A szép színes képekkel, ötletes rajzokkal illusztrált kötet összefoglalja az első, legszükségesebb ismereteket. A kisgyermek játszva elsajátíthatja a könyvből mindazt, amit tudnia kell a színek, a betűk, a hangok, a számok és a formák világáról.

Émilie Beaumont - Colette David - Boszorkányok ​és tündérek
Ez ​a mozgalmas képeskönyv a képzelet bűvös világába kalauzolja a gyerekeket. Együtt mulatoznak a boszorkányokkal, borzonghatnak a vámpírokkal, szellemekkel, és álmodhatnak a tündérekkel. Az egyik fejezetben gyakorlati tanácsok segítik őket a jelmezkészítésben és a ház feldíszítésében, hogy felkészülhessenek a Halloweenre, a boszorkányok nagy ünnepére

Émilie Beaumont - Biblia ​gyerekeknek
Ez ​a szép színes képekkel illusztrált könyv a Bibliát ismerteti meg a kisgyermekekkel. A rövid, világosan megfogalmazott szövegek és a gazdag képanyag révén a gyermekek előtt feltárulnak az Ó- és Újszövetség legszebb lapjai. Megismerhetik belőle a világ teremtésének bibliai történetét, Mózes törvényeit, népének küzdelmes útját, Jézus életének eseményeit és tanításának erkölcsformáló erejét.

Émilie Beaumont - Felfedezőutak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Nathalie Bélineau - A ​képzelet képeskönyve
Ez ​a képeskönyv a képzelet csodálatos és különös világába kalauzolja el a gyerekeket. Olvashatnak a sárkányokról, szfinxekről, olyan képzelet szülte teremtményekről, mint az óriások, a mumusok, és vámpírok. Megismerhetik a görög mitológia hőseit, és különös kalandjaikat, és láthatnak újkori jelenségeket is. Együtt álmodhatnak a jó és rossz tündérekkel, varázslókkal. A könyvbeli történetek néhol kicsit borzongatóak, de a gyermeki képzelet világának szereplőiről szólnak, akikkel találkoznak a mesekönyvekben, rajzfilmeken is.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Zenei ​mindentudó gyerekeknek
Már ​a négyéves kisgyerek is bátran beléphet a hangok világába e képeskönyv segítségével. A maga alkotta hangszerekkel hangokat kelthet. Megtanulja a kottaírás elemeit. A játékok fejlesztik hallását, koncentrációs képességét, képzeletét. Felfedezheti a tegnap és a ma hangszereit, megismerkedhet néhány híres zeneszerzővel. Maga választhatja meg zenei útját e gazdagon illusztrált könyv lapjain kalandozva.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​milyen az emberi test!
A ​kisgyermekek számára lépésről lépésre feltárulnak ebben a szellemes rajzokkal illusztrált könyvben az emberi test működésének titkai. Megtudja például, hogy miért és hogyan kell helyesen táplálkozni, miért kell a test ápolására gondot fordítani, miért kell sportolni és elegendő időt pihenéssel, alvással tölteni. Még arra a kérdésre is választ kap a könyvből, hogyan születik meg a kisbaba.

Émilie Beaumont - Stéphanie Redoulés - A ​cirkusz világa
A ​cirkusz varázslatos világába kalauzolja a gyerekeket a sok-sok színes képpel illusztrált kötet. Rövid cirkusztörténeti áttekintés után a cirkuszművészet minden ágába betekintést nyújt. Bemutatja a fellépést megelőző fáradságos fölkészülés pillanatait, az akrobatikai technikákat, a bűvészek bámulatos mutatványainak apró trükkjeit, az állatidomítás olyan nélkülözhetetlen személyi feltételeit, mint türelem, bátorság és önbizalom. Föltárja a társulat tagjainak mindennapi életét, az állatgondozás nagy körültekintést igénylő munkálatait, ismerteti a világ legnagyobb cirkuszait, híres mutatványait és az artistaiskolákban folyó, rendhagyó tanulást. Az egyszerű, jól érthető szöveggel kísért képeskönyv - az óvodás korú gyerekeknek ajánlható.

Émilie Beaumont - Phillippe Simon - Nézz ​körül, nevezd meg!
Ez ​a könyv már 2 éves kortól ajánlható a kisgyermekeknek Több, mint 500 színes kép és szöveg nevezi meg a környezetünkben található legkülönbféle tárgyakat, állatokat, növényeket. Megismerésükkel gazdagíthatja a gyermek szókincsét. 3-5 éveseknek.

Émilie Beaumont - Patricia Reinig - Kedvenc ​háziállataink
A ​számos színes rajzzal megjelent könyvből a háziállatokat ismerhetik meg a gyerekek. Az első részben a kutyákról olvashatnak és sokféle kutya képét nézegethetik, a folytatást a macskáknak szentelte a szerző. A többi házi kedvenc, a nyulak, a tengerimalacok, a hörcsög, a mókus és az ezernyi színben tündöklő madarak is láthatók a könyvben, gondozásukról sok érdekességet tudhatnak meg a gyerekek. A zárórészben törpe állatokról, lovakról, malacokról, kecskékről és az akváriumok, terráriumok lakóiról láthatnak szép rajzokat. A kötetben található bőséges információ segítségével a gyerekek kiválaszthatják, melyik kedvencet szeretnék hazavinni, és otthon gondozni.

Émilie Beaumont - Hus-David Colette - Mesterségek ​a nagyvilágban
Ez ​a könyv több, mint 300 szakma legváltozatosabb területeire kalauzol el, hogy a gyerekek egyrészt megismerkedjenek a különféle foglalkozásokkal, másrészt kedvet kaphassanak a nekik leginkább tetsző tevékenységek jobb megismeréséhez.

Émilie Beaumont - Colette David - Karácsonyi ​hagyományok a nagyvilágban
A ​karácsony az egyik legszebb ünnepünk, az öröm, a szeretet, a várakozás ünnepe, amikor az egész család együtt van. Ennek a gyönyörűen illusztrált könyvnek a segítségével a kisgyermek felfedezheti az ünnep eredetét, és megtudhatja, hogy milyen szokások alakultak ki megünneplésére a különböző országokban megismerheti a kis Jézus születésének bibliai történetét és a legendás alakokat: Szent Miklóst, Szent Lucát. A gyermek apró karácsonyfadíszek elkészítését is megtanulhatja, hogy ő maga is részt vehessen a fa és az ünnepi asztal díszítésében. Végül egy szép karácsonyi mesét és több szép karácsonyi dalt is megtalálhat a könyvben.

Émilie Beaumont - Bernard Alunni - A ​dinoszauruszok és az első emberek
Ez ​a könyv bevezeti a gyerekeket a dinoszauruszok fantasztikus korába: megismerhetik a félelmetes Tyrannosaurust, a hatalmas Diplodocust és a többi meghökkentő külsejű ősállatot. Majd egy csodálatos képzeletbeli utazás során bepillantást enged a könyv a sok millió évvel később megjelenő első emberek világába. Hogyan életk? Hogyan fejlődtek? Hogyan alakult ki a Homo sapiens? A szemléletes képeknek és a rövid okos magyarázó szövegeknek köszönhetően a gyermekek előtt feltárulnak a történelem előtti kor, az őskor titkai.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Motorok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Nézd, ​milyen a Föld!
Lapról ​lapra haladva a Föld megannyi titka tárul fel a gyerekek előtt. Megtudhatják, hogyan született bolygónk, milyen a Föld mai arca, hogyan élnek az emberek a világ különböző tájain. Magyarázatot találnak a gyerekek többek között arra is, hogy miért fúj a szél, miért sós a tenger, miért vannak földrengések. Ezenkívül felhívja a gyerekek figyelmét arra, hogy a Föld veszélyben van és a természet féltő szeretetére neveli őket.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Képes ​történelem gyerekeknek
A ​képeskönyv gazdag, szemléletes illusztrációit nézegetve a gyerekek hírességekkel, fáraókkal, császárokkal, nagy hódítókkal ismerkedhetnek meg. Felfedezhetik a történelmi időrendet, a nagy történelmi korszakokat, és számos fontos eseményt ismerhetnek meg. Kalandos időutazásra indulhatnak, mindenekelőtt az európai történelemben az őskortól napjainkig.

Kollekciók