Ajax-loader

Émilie Beaumont könyvei a rukkolán


Émilie Beaumont - Az őskorról
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - s. Deraime - Az Őskorról
Miért a Jurassic Park címet választotta Steven Spielberg a dinoszauruszokról szóló filmjéhez? Honnan tudhatjuk, milyen volt őseink bőrének a színe? Miért válnak hatékonyabbá a fegyverek a tűztől? Miért írják le olykor a Neander-völgyi ősembert kegyetlen emberevőként? Miért háziasították a vadászok a farkast? Ezekre a kérdésekre, és még közel 500 másikra találhatjuk meg a választ ebben a képeskönyvben, amely a legmeglepőbb ismeretek valóságos tárháza, hasznos olvasmány kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A sorozat további kötetei: Az álaltokról, A természetről, Az emberi testről, A sportokról, A tudományról.

Émilie Beaumont - Emmanuellelle Paroissien - Az állatokról
Émilie Beaumont Az állatokkal kapcsolatos közel ötszáz meglepő és tanulságos kérdés és válasz található ebben a könyvben. Valóságos tudásbánya kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Émilie Beaumont - Emmanuelle Paroissien - A természetről - Válaszoljunk a gyerekek kérdéseire
Miért csapódnak be a meteoritok a Földbe? Hogyan alakult ki a kőolaj? Miért óvakodjunk az alvó vulkántól? Miért zöldek a növények? Miért hervadnak el a virágok? Mindezekre, és közel ötszáz másik kérdésre a válasz megtalálható ebben a képeskönyvben kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Valóságos tudástár, sok érdekes és meglepő dolog a természetről.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Képes ​történelem gyerekeknek (könyv) - Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - A ​Föld
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Madarak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Majmok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Tudástár ​az emberi testről
Színes ​képekkel, illusztrációkkal teli könyv, mely meglepőbbnél meglepőbb információval valódi kincsesbánya lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Művészetek ​képeskönyve
Ez ​a színes képeskönyv a művészet fő területeibe nyújt bepillantást, a festészet, szobrászat, építészet, a fényképezés, filmművészet, színház, zene és tánc világába. A számos illusztrációnak köszönhetően, a festmények reprodukcióit, a szobrok és az épületek képeit nézegetve, eltérő korok és civilizációk közt utazva könnyebben küsmerhetjük magunkat a műalkotások és művészek rengetegében.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Motorok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Henry Eynard - Erdők ​és lakóik
Miből ​tudhatjuk meg egy fa korát? Mi az üvegházhatás? Miért nőnek a gombák mindig ugyanazon a helyen? Melyek a legmagasabb fák? Tudnak-e úszni a jávorszarvasok? Miért hempereg a vaddisznó a sárban? A mókus csak mogyorót eszik?

Émilie Beaumont - Stéphanie Redoulés - A ​cirkusz világa
A ​cirkusz varázslatos világába kalauzolja a gyerekeket a sok-sok színes képpel illusztrált kötet. Rövid cirkusztörténeti áttekintés után a cirkuszművészet minden ágába betekintést nyújt. Bemutatja a fellépést megelőző fáradságos fölkészülés pillanatait, az akrobatikai technikákat, a bűvészek bámulatos mutatványainak apró trükkjeit, az állatidomítás olyan nélkülözhetetlen személyi feltételeit, mint türelem, bátorság és önbizalom. Föltárja a társulat tagjainak mindennapi életét, az állatgondozás nagy körültekintést igénylő munkálatait, ismerteti a világ legnagyobb cirkuszait, híres mutatványait és az artistaiskolákban folyó, rendhagyó tanulást. Az egyszerű, jól érthető szöveggel kísért képeskönyv - az óvodás korú gyerekeknek ajánlható.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Nézd, ​milyen a Föld!
Lapról ​lapra haladva a Föld megannyi titka tárul fel a gyerekek előtt. Megtudhatják, hogyan született bolygónk, milyen a Föld mai arca, hogyan élnek az emberek a világ különböző tájain. Magyarázatot találnak a gyerekek többek között arra is, hogy miért fúj a szél, miért sós a tenger, miért vannak földrengések. Ezenkívül felhívja a gyerekek figyelmét arra, hogy a Föld veszélyben van és a természet féltő szeretetére neveli őket.

Émilie Beaumont - Vadállatok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Agnès Vandewiele - Repülők
A ​könyv első felében a kíváncsi olvasó megismerheti a repülés történetét, a híres feltalálókat és repülősöket, valamint a repülőgépek jövőjét. A második fele az űrjárművekkel foglalkozik. Szó esik a Hold meghódításáról és az űrhajózás jövőbeni terveiről is.

Émilie Beaumont - Nathalie Bélineau - A ​képzelet képeskönyve
Ez ​a képeskönyv a képzelet csodálatos és különös világába kalauzolja el a gyerekeket. Olvashatnak a sárkányokról, szfinxekről, olyan képzelet szülte teremtményekről, mint az óriások, a mumusok, és vámpírok. Megismerhetik a görög mitológia hőseit, és különös kalandjaikat, és láthatnak újkori jelenségeket is. Együtt álmodhatnak a jó és rossz tündérekkel, varázslókkal. A könyvbeli történetek néhol kicsit borzongatóak, de a gyermeki képzelet világának szereplőiről szólnak, akikkel találkoznak a mesekönyvekben, rajzfilmeken is.

Émilie Beaumont - Nathalie Bélineau - Tündérmesék ​királykisasszonyai
A ​humoros képekkel megjelent könyvben minden titok benne van, ami a királykisasszonyok mesés világában található. Megtudhatják a gyerekek, milyen fárasztó tevékenységeket kell elsajátítaniuk addig a napig, míg találkoznak a szép, általában szőke herceggel. A tündérmesék szépséges alakjairól, Hófehérkéről, Hamupipőkéről és Héloise királykisasszonyról olvashatnak mesét, és a rajzos útmutatás alapján elkészíthetnek egy teljes hercegnői jelmezt a kislányok.

Émilie Beaumont - Marie-Laure Bouet - Hus-David Colette - Nézd, ​milyen a gyerekek élete!
Színes ​képeskönyvünk segít a szülőknek abban, hogyan magyarázzák el egyszerűen gyerekeiknek a hétköznapok világát: a családot, az óvodát, az udvariasságot, mások tiszteletben tartását, az egészséget és a testápolást, a barátokat, a játékot, az ünnepeket, az érzelmeket és az indulatokat.

Émilie Beaumont - Sarkvidéki ​állatok
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Émilie Beaumont - Lindsey Selley - Nézd ​milyenek az állatok!
Főként ​óvodás korú gyermekeknek készült képeskönyv lapjain 174 állatról találhatunk olyan valósághű rajzokat, amelyek vonzóvá, barátságossá teszik a gyermekek számára az élővilág legkülönfélébb képviselőit. Rövid magyarázó szövegek mutatják be a gyermekeknek az állatok legfőbb alaki sajátosságait, életmódját, szokásait. Nyolc festői oldalpáron képet kapunk természetes környezetükről: megelevenedik a baromfiudvarok nyüzsgő sokasága, az erdőben, a mezőn, a vízparton, a meleg égőv alatt élő állatok világa, valamint a folyóvizek, a tengerek és a sarkvidékek változatos élővilága. Új állatok megismerése és a már ismert állatok felismerésének öröme vár a kisgyerekre. A színes oldalakon megfigyelhetik a felnőtt állatokat és a kicsinyeiket is a háziállatoktól kezdve a dinoszauruszokig

Émilie Beaumont - Colette David - Karácsonyi ​hagyományok a nagyvilágban
A ​karácsony az egyik legszebb ünnepünk, az öröm, a szeretet, a várakozás ünnepe, amikor az egész család együtt van. Ennek a gyönyörűen illusztrált könyvnek a segítségével a kisgyermek felfedezheti az ünnep eredetét, és megtudhatja, hogy milyen szokások alakultak ki megünneplésére a különböző országokban megismerheti a kis Jézus születésének bibliai történetét és a legendás alakokat: Szent Miklóst, Szent Lucát. A gyermek apró karácsonyfadíszek elkészítését is megtanulhatja, hogy ő maga is részt vehessen a fa és az ünnepi asztal díszítésében. Végül egy szép karácsonyi mesét és több szép karácsonyi dalt is megtalálhat a könyvben.

Émilie Beaumont - Bernard Alunni - A ​dinoszauruszok és az első emberek
Ez ​a könyv bevezeti a gyerekeket a dinoszauruszok fantasztikus korába: megismerhetik a félelmetes Tyrannosaurust, a hatalmas Diplodocust és a többi meghökkentő külsejű ősállatot. Majd egy csodálatos képzeletbeli utazás során bepillantást enged a könyv a sok millió évvel később megjelenő első emberek világába. Hogyan életk? Hogyan fejlődtek? Hogyan alakult ki a Homo sapiens? A szemléletes képeknek és a rövid okos magyarázó szövegeknek köszönhetően a gyermekek előtt feltárulnak a történelem előtti kor, az őskor titkai.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Szünidei ​mulatságok
Ez ​az a könyv, amit mindenképpen jó beletenni az úticsomagba, ha a család óvodás vagy kisiskolás korú gyerekkel indul vakációzni! A szép színes képekkel illusztrált könyv sok-sok ötletet ad a szabadidő hasznos eltöltésére az új környezetben, és felhívja a figyelmet a különféle évszakok által nyújtott örömökre. A könyv a vakációt otthonukban töltő gyerekek számára is sok izgalmas ötletet ad!

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​milyen az emberi test!
A ​kisgyermekek számára lépésről lépésre feltárulnak ebben a szellemes rajzokkal illusztrált könyvben az emberi test működésének titkai. Megtudja például, hogy miért és hogyan kell helyesen táplálkozni, miért kell a test ápolására gondot fordítani, miért kell sportolni és elegendő időt pihenéssel, alvással tölteni. Még arra a kérdésre is választ kap a könyvből, hogyan születik meg a kisbaba.

Émilie Beaumont - Marie-Christine Lemayeur - Nézd, ​milyen a hegyvidék!
A ​képeskönyv segítségével a gyerekek csodálatos utazást tehetnek a hegyek világában. Megcsodálhatják a legmagasabb csúcsokat, a gyönyörű tavakat és a szépséges tájakat. Megismerhetik a hegyekben űzött téli és nyári sportágakat, a hegyvidéki emberek életét, az ott élő állatokat és növényeket. A hegyeknek nem lesz többé titkuk előttük!

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​mennyi ország, mennyi nép!
Hogyan ​öltözködnek, mit esznek, mivel játszanak a világ különböző tájain élő gyerekek? Mindezekre és még sok más kérdésre választ kaphat ebből a könyvből az óvodás és kisiskolás korú gyerek, és a rajzok segítségével képzeletben bejárhatja a világot.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Nézd, ​milyen gazdag a világ éléskamrája!
Ez ​a könyv már négyéves kortól hasznos ismereteket nyújthat a gyerekeknek. A pontos rajzok és a tömör, rövid magyarázatok segítségével felfedező útra indulhatnak a gazdaságba, megismerkedhetnek a mezőgazdasági munkákkal. Bekukkanthatnak egy tejüzembe, sajtgyárba, szőlőskertbe, rizsföldekre, kávéültetvényekre és még sok-sok érdekes helyre. Lapról lapra haladva egyre jobban érteni fogják, hogy ételeik, ruháik eredetét valahol a nagyvilágban, egy gazdaságban kell keresniük.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Képes ​mindentudó az iskoláról
Örömmel ​nyújtjuk át az 5-7 éves gyerekek újabb Képes mindentudóját. Ez a könyv társa lehet a nagycsoportban éppúgy, mint az első osztályban. A változatos játékok bevezetik a kis olvasót a hangok, a betűk és a számok világába. Memóriájukat és gondolkodásukat is dolgoztatniuk kell a megoldáshoz. Az óvodai játékok után ez a Képes mindentudó abban is segít, hogy a gyermek félelem és szorongás nélkül léphesse át az iskola küszöbét.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Guilloret - Nézd, ​milyenek a járművek!
Ez ​az illusztrációkban és információkban gazdag könyv megismerteti a gyerekekkel a közlekedési eszközök fajtáit és bemutatja, hogyan szállították az árucikkeket az őskortól napjainkig.

Émilie Beaumont - Marie-Renée Pimont - Képes ​mindentudó gyerekeknek
Ez ​a kötet amolyan első enciklopédia az óvodás és kisiskolás gyerekek számára. A szép színes képekkel, ötletes rajzokkal illusztrált kötet összefoglalja az első, legszükségesebb ismereteket. A kisgyermek játszva elsajátíthatja a könyvből mindazt, amit tudnia kell a színek, a betűk, a hangok, a számok és a formák világáról.

Émilie Beaumont - Phillippe Simon - Nézd, ​milyenek a városok!
A ​gazdagon illusztrált könyvből a gyerekek megtudhatják, milyenek voltak a régi korok városai, és hogy mi jellemzi ma a városi életet. Mire való a bank, a posta, a polgármesteri hivatal; hol lehet szórakozni, sportolni; hogyan jut el a házakba az áram, a víz, a telefon... Mindezek segítségével képzeletben eljuthatnak a világ számos híres és érdekes városába.

Kollekciók