Ajax-loader

Abigail Wheatley könyvei a rukkolán


Abigail Wheatley - Struan Reid - Bevezetés ​a régészet világába
Ez ​a nagyszerű könyv friss és izgalmas betekintést nyújt a régészet lenyűgöző világába. Felfedezhetjük a világ legérdekesebb régészeti lelőhelyeit és szenzációs leleteket tekinthetünk meg. Olvashatunk a régészek fáradságos detektívmunkájáról és a legújabb technikai vívmányokról, amelyeket a leletek megőrzésében, koruk meghatározásában és a múlt újrateremtésében alkalmaznak.

Abigail Wheatley - James Maclaine - Édes ​finomságok
Ez ​a csábító könyv egyszerű és remek édességekkel van tele, amelyeket bárki elkészíthet. Nincs szükség semmilyen különleges felszerelésere, sem olyan nehéz technikák alkalmazására, mint a cukorszirup készítése. Elég lépésről lépésre követni az olyan ínycsiklandó receptek leírását, mint a kókuszos jég, a limonádés cukorka, a marcipánegér és a többi finomság.

Abigail Wheatley - A ​festészet története
A ​barlangrajzoktól egészen a mai modern remekművekig végigkísérheted a festészet fejlődését. Történelmi utazásunk során olvashatsz meghökkentő tényekről, rejtélyes legendákról és ellátogathatsz a festőműhelyekbe is. Felfedezheted, hogy az ókori görögök miként készítettek vízálló festéket. Megtudhatod kik voltak a képrombolók és, hogy miért romboltak képeket. Kifürkészeheted Mona Lisa titokzatos mosolyát.

Kate Davies - Conrad Mason - Abigail Wheatley - The ​Middle Ages
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Abigail Wheatley - Szakácskönyv ​fiúknak
Ebből ​a remekbeszabott kis szakácskönyvből pontosan megtudhatod, hogy miként készítsd el a kedvenceidet a chilis babtól a csokis muffinon át egészen a pompázatos pirítósokig. A könyv könnyedén értelmezhető leírásokkal és rajzokkal, lépésről lépésre mutatja be az ötletes, egyszerű fogásokat

Alex Frith - Rachel Firth - Struan Reid - Abigail Wheatley - Prehistoric ​Britain
From ​the age of dinosaurs to the Roman invasion, this book tells the story of this vast and exciting period. Find out when and how people first came to Britain, discover the secrects of making bronze and iron, and explore the mistery of Stonehenge.

Kollekciók