Ajax-loader

Toldy Csilla könyvei a rukkolán


Toldy Csilla - Szex ​és Jóga
Testünk ​élvezete létjogunk. A jóga nem tiltások halmaza, hanem egy olyan lehetőség, melyen keresztül életünk minden területén sikeresebben valósíthatjuk meg önmagunkat. Azért születtünk erre a világra, hogy e valóság mestereivé váljunk minden szinten. A jóga segít testünk elfogadásában, kapcsolatot teremt test-lélek-szellem között, eggyé forrasztja létünk e három színterét. S hogy mi köze mindennek a szexualitáshoz? A jóga jóval több, mint testedzés, mint ahogy a szex is túlmutat testünk puszta élvezetén. Ha a szexet csak a testeddel műveled, üres testgyakorlattá válik; éppúgy igaz ez a jógára is. Aki csak az ászanákat gyakorolja, a jógát leegyszerűsíti a fitnesz szintjére, így önkéntesen zárja ki magát az élet teljességének megismeréséből. Ahhoz, hogy önmagunkat és párunkat más dimenziókban, új megközelítésben élhessük át, nem csak szerelemre és szeretetre, de az élet mélységes tiszteletére is szükségünk van; Toldy Csilla Szex és Jóga c. könyve ehhez nyújt segítséget az olvasónak.

Toldy Csilla - Meditáció ​a mindennapokban
Meditáció ​a mindennapokban Ön egy olyan könyvet tart a kezében, amellyel mindig új és mindig más élményekkel gazdagító utazást tehet végtelen belső világába. Jutalma a mélyülő önismeret mellett a környező világ és emberek jobb megértése lesz. Elménk lecsendesítésével a hétköznapitól eltérő lelki minőséget tapasztalhatunk meg. Legyen részese ennek a csodának! Sokszorozza meg energiáját, tágítsa látókörét, ismerje meg a mentális egészség egészen új távlatait! Induljon neki bátran könyvünk segítségével ennek a csodálatos, soha véget nem érő felfedezésnek! A könyv lépésről lépésre végigvezet azon az úton, melynek megismerésével a meditáció napi rutinná válhat, akár gyermekeink számára is. A rendszeres gyakorlás nem csak testi-lelki egészséghez vezet, de új energiákkal is ellát: olyanokkal, amikről eddig azt hittük, csak a kiváltságosoké lehet.

Toldy Csilla - Kismamajóga
A ​szerző 2001-ben hozta be a kismama jógát Magyarországra, és azóta ez a módszer egyre szélesebb körben terjed itthon. Munkájának köszönhetően ma már több ezer kismama készült fel jógával a szülésre. Kismama jógaoktatás folyik Budapesten, Debrecenben, Győrben, Egerben, Kecskeméten és Tatabányán is. Ez a könyv azoknak a kismamáknak íródott, akik egészséges terhességre és könnyű szülésre vágynak, és ezért egészséges életmódot szeretnének kialakítani. A szerző útmutatót ad a táplálkozás, a testedzés terén, és relaxációs technikákkal segít a szülésre való lelki felkészülésben. Elmagyarázza a természetes szülés folyamatát, és egyénileg, illetve párral végezhető szülőpozíciókat mutat be, melyek megkönnyítik a vajúdást és a kitolást. A szülés utáni első hat hét regenerációján is végigkísér jóga gyakorlataival, valamint praktikus tanácsokkal látja el az újdonsült anyát, hogyan szoptasson.

Kollekciók