Ajax-loader

Jackie Collins könyvei a rukkolán


Jackie Collins - A ​csúcson
A ​hanglemezipar New York-i és londoni műhelyeibe kalauzolja el a történet az olvasót. A szereplők - főként rock sztárok - élete és pályája összefonódik a mindenható és kíméletlen lemezmágnás, Marcus Citroen ambícióival és a mamutcége érdekeivel. De ezek a férfiak és nők egymás sorsát is lépten-nyomon keresztezik. A nagy és végső számvetésre a floridai tengerparton, egy hihetetlenül fényűző garden-partyn kerül sor, egy őrült, feszültséggel, erotikával, izgalommal és ritmussal teli éjszakán.

Jackie Collins - Gyilkos ​szeretők
Enzio ​Bassalino maffiafőnök rosszul tűri, ha útjába állnak jövedelmező üzleteinek - például a virágzó prostitúciónak. Mikor Margaret Brown, a női egyenjogúság élharcosa fellázítja a prostituáltakat, Bassalino rossz néven veszi és lelöveti. Ekkor lép színre három rendkívüli nő - Lara, Beth és Rio. Megesküsznek, hogy porba sújtják Bassalinót és nem is akárhogyan: elpusztítják büszkeségeit, három fiát, Franket, Angelót és Nicket. És ugyan milyen fegyvert vethetnének be? Hát azt, aminek ezek a büszke férfiak sem tudnak ellenállni: a szerelmet. Arra nem számíthatott a három szemrevaló högy, hogy megjelenik három másik bosszúálló: Margaret szeretője, Enzio megunt szerelme, és végül, de nem utolsósorban elvált felesége, kinek szeretőjét Enzio a szeme láttára hasította darabokra. Ez a hidegvérű gyilkosságoktól és nyers erotikától vibráló történet csattanós véget ér Enzio és két fia számára. Csak a harmadik menekül meg. Hogy miért? Nos, a szerelem néha mégsem öl. A többit megtudja a regényből.

Covers_36770
elérhető
3

Jackie Collins - Kockázat
Jackie ​Collins, Amerika egyik legnépszerűbb írónője ezzel a briliánsan szellemes, szórakoztató szabadszájúsággal megírt regénnyel vált igazán befutott szerzővé, New York-i padlásszobák, Las Vegas-i kaszinók, Beverly Hills-i hálószobák, napfénytől és szextől átforrósodó dél-franciaországi villák titkainak avatott ismerőjévé. A fordulatos történet hőse, Gino Santangelő a forróvérű, jóképű fiatalember mindig mindenre kész: a törvényesség határán innen és túl lavírozva építi fel a kaszinókból, nyilvánosházakból, szállodákból álló birodalmát, s válik nincstelenből milliomossá. Ám a legnagyobb kockázatot akkor vállalja, amikor a törvény szigora elől menekülve elhagyja Amerikát, s mindenét lányára, Lucky-ra bízza. Lucky éppúgy szereti az élet örömeit, a pénzt, a hatalmas veszélyt mint az apja. Ő is készen áll minden kockázatra....

Jackie Collins - A ​hódító
Az ​volt ő, aki a nőknek kell: A Hódító Az egykori senki - Tony Blake - most sztárok házigazdája, szerelme, barátja - tudja, mi kell a nőknek és meg is adja nekik elbűvőlően. A karcsú modell - Fontaine - a szerelem mestere megtanította Tonyt mindenre, amit Beiurtban, Tangerben, Dél-Amerikában tanult. A szereleméhes - Janine - nem tud betelni azzal amit Tony kínálhat neki. A cicababák gyöngye - Alexandra - mindent megadott Tonynak, kivéve azt az egyet, amit - A Hódító nem kaphat meg soha...

Jackie Collins - Tele ​a világ elvált férfival
Vannak ​férfiak, akik úgy vélik, joguk van akár nyíltan is viszonyt folytatni munkatársukkal, miközben feleségük otthon egyedül unatkozik. Vannak nők, akik úgy vélik, hogy tovább nem tűrhetik a tengernyi megaláztatást. A kétféle sarkos nézet ütközését ezúttal is nagyszerűen szórakoztató regényben mutatja be a világhírű amerikai írónő, Jackie Collins.

Jackie Collins - Hollywoodi ​feleségek
A ​Rodeo Drive-tól Malibuig, Palm Springsig, nincs jobb ismerője a szerelem, a vágy és az árulás csillogó világának, mint Jackie Collins. Ez az ő világa...a Hollywoodi feleségek csillogó, bűnös és mégis földi paradicsomszerű világa. A mesésen szép, kemény, barnára sült, okos vagy kevésbé okos nők a sikerhez mennek hozzá, s mindvégig flörtölnek a botránnyal. Mohó érzékiséggel vetik magukat minden ügyeletes szuperférfire. Szórják a pénzt, szenvedélyesek és kegyetlenek ezek a szégyent nem ismerő asszonyok, akiknek minden titkát leleplezi Hollywood nagyasszonya, Jackie Collins...

Jackie Collins - Die Frauen von Hollywood
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jackie Collins - Csak ​rock
A ​Csak Rock a szerző eddig legizgalmasabb regénye. A hanglemezipar és a világsztár-"csinálás" New York-i és londoni műhelyeibe kalauzolja el az olvasót a történet. A szereplők - főként rocksztárok - élete és pályája összefonódik a mindenható és kíméletlen lemezmágnás, Marcus Citroen ambícióival és mamutcége érdekeivel. De ezek a férfiak és nők egymás sorsát is lépten-nyomon keresztezik. A nagy és végső számvetésre a floridai tengerparton, egy hihetetlenül fényűző garden partyn kerül sor. Őrült éjszaka; csillagok ragyognak odafenn, brilliánsok idelenn. A túszdráma utolsó felvonása... A többi? Csak Rock...

Jackie Collins - The ​World Is Full of Maried Man
A ​story about the burning ambitions, vicious power plays, and sensual double-dealings of the entertainment world follows characters for whom unbridled sex takes them farther than any amount of talent or drive.

Jackie Collins - Gyilkosság ​és bosszú
A ​"Hatalom és szenvedély" című kötet folytatását tartja kezében az olvasó. Újból találkozhatunk az ismerős szereplőkkel: az agilis újságírónővel, a hollywoodi szórakoztatóipar legnagyobb sztárjaival és ügynökeivel, az éjszaka császáraival és a luxusigényeket kielégítő call-girlökkel. Megtudhatjuk, hogyan folytatódnak a titokzatos események, és a média jóvoltából hogyan lesz mindezekből szenzáció. Vajon folytatódik-e a rejtélyes gyilkosságsorozat, amelynek csupa szőke szépség az áldozata? Sikerül-e megálljt parancsolni a vérszomjas Mister X-nek? A történet végére minden tisztázódik és nem csupán a tettes kilétére derül fény, hanem megismerhetjük a lecsúszott és a magasba törő sztárok gondjait, bepillantást nyerhetünk a sajtó működésébe és a nagyhatalmú üzletemberek világába. A szereplők gondos jellemrajzát és az izgalmas cselekményt az írónő megszokott sodró lendületű, fiatalos stílusa teszi élvezetes olvasmánnyá.

Jackie Collins - Vad ​játszma
A ​Kockázat felejthetetlen hősnője, Lucky Santangelo egy párduc méltóságával vonult végig Las Vegas-i kaszinója termein: puhán, fenségesen, harcra készen. Azon az éjszakán döbbenetes kaland vette kezdetét, vad és veszélyes szenvedélyekkel, szexszel, bosszúvággyal teli vad játszma. A dekadens kaliforniai luxusvilágból Párizson, New Yorkon és egy görögországi szigeten át vezető útján Lucky harcba száll apja becsületéértk, a saját, kíméletlen diadaláért, s egy bizonytalan kimenetelű, fantasztikus szerelemért. Riválisai: egy hidegen számító hollywoodi feleség..., egy férjfaló, kokainista milliomosnő..., egy megcsömörlött mágnás, akit már csak a hatalom érdekel..., egy félőrült, vérszomjas gengszter. De Lucky igazi szerencsejátékos, igazi szerető, vaskezű üzletasszony, aki uralkodásra és győzelemre született... A nyolcvanas évek végi Amerika nagyszabású regénye a Vad játszma (a Kockázat folytatása), tele sziporkázással, erotikával, izgalommal.

Jackie Collins - Hollywood ​Wives - The New Generation
Power! ​Sex! Money! Fame! - the new Hollywood wives are back with a vengeance. Ambitious, young, smart and lethal, whatever they don't have, they want - and whatever these women want, they get. You will meet Lissa Roman, mega movie and singing star, her wild daughter Nicci, Michael Scorsinni, the handsome private investigator with an edge, and Taylor Singer, a sometime actress married to the Hollywood mogul. Into their lives comes Eric Vernon, a dangerous psychopath with kidnapping on his mind...Like the original, HOLLYWOOD WIVES - THE NEW GENERATION will shock and surprise, amuse and startle, taking readers on a roller-coaster ride of fun and suspense they won't soon forget.

Jackie Collins - Szegény ​kis kurva
Három ​gyönyörű fiatal lány napjaink Amerikájának három különböző nagyvárosában - háromféle családi háttér, háromféle jellem, háromféle életút. Annabelle New Yorkban tölti cseppet sem átlagosnak mondható napjait, igaz, nem éppen hétköznapi lány: két fantasztikus filmsztár egyetlen gyermeke. Mit keres mégis távol a filmvilág fővárosától? Miből telik neki nemcsak fényűző pompára, de barátja költséges szenvedélyére, a kokainra is? New Yorkban nem sokan tudják. Vagy mégis? Denver, a csupa élet, barna szépség viszont látványosan dolgozik meg a sikerért: a kislányos külső éles eszű ügyvédet takar, aki sorra nyeri a pereket, bár ez nem meglepő, ha valaki Los Angelesben él, és egy menő ügyvédi iroda elkötelezett munkatársa - talán ezért is szingli éppen. Carolyn egy köztiszteletben álló szenátor személyi asszisztense Washingtonban, és halálosan szerelmes a főnökébe, akivel évek óta viszonya van. A szenátor úr azonban sajnos nős, ráadásul karrierjét éppen hitvese befolyásos és dúsgazdag családjának köszönheti, no és persze a szülők sem örülnének, ha megtudnák, hogy egyetlen lányuk nős férfi szeretője. A három szép, fiatal lány - hajdan egy osztályba jártak, és mindhárman ugyanazért a fiúért rajongtak - útjai most egy borzalmas gyilkosság miatt ismét összefutnak. Kísért a múlt - de a jelen sem mentes a kísértésektől... Szépség, szex, sztárok, fényűzés, titkok, erőszak és vér a Santangelo Saga újabb folytatásában.

Jackie Collins - Tele ​a világ elvált nővel
Hálószobáját ​nem zárja kulcsra ... Cleo James, angol újságírónő, aki megpillantja legjobb barátnőjét a férje karjában és ettől az egész élete megváltozik... sem Pite, a szépséges aktmodell. Szüksége is van a rendkívüli testi adottságokra, hiszen Hollywoodot akarja bevenni, egyetlen rohammal... sem Mike James, aki szívesen támogatná Pitét, ha lemezcégénél nem lenne további sok-sok csodálatos nő, aki szintén a nagy alkalomra vár.. sem Jon Clapton, sztárcsináló manöken-menedzser, aki nem tűri, ha az általa felemelt sztár hátat akar fordítani neki. Jackie Collins sodró regénye könnyed, elegáns, szórakoztató.

Jackie Collins - Veszélyes ​csók
Lucky ​Santangelo visszatért! Valószínűleg már sokan várták a Collins-regényekből tizenévesen megismert önálló, erős, független nő élettörténetének folytatását. Lucky, mint már annyiszor élete során, ismét többszörös válaszút előtt áll: házassága, szakmai függetlensége és komoly bajba keveredett keresztlányának élete a döntés tétje. A kőkemény, sikeres hollywoodi üzletasszony most sem hagyja, hogy feje fölött összecsapjanak a hullámok. Kezébe veszi az irányítást és végül talán minden jóra fordul. A Veszélyes csók a dühről, szerelemről, szenvedélyről, gyilkosságról és bosszúról szól, melynek középpontjában Lucky Santangelo, az erős és izgalmas asszony személyisége uralkodik, aki nem fél a változásoktól - és mindig győz. Az olvasó újra találkozhat a már jól ismert hollywoodi környezettel, a filmcsillagok és modellek fényes, de belülről már nem is annyira vonzó világával.

Jackie Collins - Hollywoodi ​házasságtörők
Létezik ​szerelem első látásra? És vajon milyen az, amikor valaki nem képes szeretni? Hogyan lehet egy férj hűséges a feleségéhez éveken át, amikor nem is szereti? És miért lép félre az a férj, aki egyébként imádja gyönyörű és tehetséges a feleségét? Valóban szükség van-e a jó testi-lelki kondíció megőrzéséhez az érzelemmentes szexre? Tartós lehet-e az a kapcsolat, amelyben az egyik fél állandó rivaldafényben lubickol, a másik azonban a feltűnésmentes, dolgos hétköznapokat kedveli? Jackie Collins legújabb regénye nem csupán e kérdésekre ad választ, hanem megismerhetjük Hollywood mindkét arcát is. A kasszasikerre kacsintó szuperprodukciók fényűző, csillogó, ám gyakran talmi világát - és a valódi értékek megteremtésére törekvő független filmesek jóval őszintébb életét.

Jackie Collins - Végzetes ​szenvedély I-II.
Al ​King a rock szupersztárja volt. Világszerte megőrjítette a nőket mély, rekedtes hangjával és érzéki mozgásával. Harminchét évesen a csúcson volt. Megvolt mindene. Pénz. Jó sok. Többszázezer fontos londoni ház. Egy új, tűzpiros Ferrari, hozzá egy Rolls meg egy Bentley. Nők. Igaz, tizenhat éve már nős volt, de felesége soha nem állt az útjába. Akkor sem, amikor Al kinézte magának Dallast, az újdonsült Miss Los Angelest. Aki mindig tudta, kivel kell lefeküdnie a karrier érdekében. Szerelmük végzetes szenvedélynek bizonyult: álmaik és rémálmaik egyaránt valóra váltak.

Jackie Collins - Lovers ​& Players
Dangerous ​sex, family secrets, irresistible power, mega money, and two murders equal one reckless week in New York… In Lovers & Players, the Diamond family rules. Red Diamond is an abusive and much-loathed billionaire. His three sons, Max, Chris, and Jett, are summoned to New York for a family meeting which rocks their world. Diahann, a beautiful black ex-singer, works as Red's housekeeper--a job her daughter, Liberty, does not approve of. A waitress and would-be singer herself, Liberty has dreams of her own and while she pursues them, Damon P. Donnell, married hip-hop mogul supreme, pursues her. Young New York heiress Amy Scott-Simon is engaged to marry Max. At her bachelorette party she runs into Jett. Jett has no idea who Amy is. She also doesn't realize who he is. A one-night fling leads to major complications. Now the lives of these characters will intertwine, forever changing their destinies, in this highly charged love story about family relationships and deadly choices.

Jackie Collins - Lethal ​Seduction
Jackie ​Collins brings back her savvy heroine from the L.A. Connections series in this erotically charged, suspense-laced New York Times bestseller. Caught between two lovers, Madison Castelli's sex life is in overdrive. But when she discovers someone close to her is keeping deadly secrets, the real excitement begins....Plunged into the high-powered circles of New York and the manic thrills of Las Vegas, Madison steps among explosive passions, mob machinations, and dangerous deceptions, only to find that nothing is ever as it seems.

Jackie Collins - Drop ​Dead Beautiful
The ​bestselling author of Lovers & Players returns with her 25th fabulous novel and her most beloved character...Get ready for the scandalously scintillating read only Jackie Collins can deliver! Lucky Santangelo is back with a vengeance--still every bit as strong, sexy, and seductive as ever! But Lucky is older and wiser, and hot to reclaim her power position in Las Vegas. However, a deadly enemy from her past has resurfaced--a person determined to take everything from her, including the family she holds so dear: two sons and an out-of-control teenage daughter who is just as outrageous as Lucky herself. Like mother, like daughter. And if that old saying holds true, it's going to be one wild ride. Internationally bestselling author Jackie Collins marks her twenty-fifth novel with "another page-turning tale packed with intrigue, revenge and romance," (Publishers Weekly on Lovers and Players). Aren't we lucky?!

Jackie Collins - Hollywood ​Wives
They ​lunch at Ma Maison and the Bistro on salads and hot gossip. They cruise Rodeo Drive in their Mercedes and Rolls, turning shopping at Giorgio and Gucci into an art form. They pursue the body beautiful at the Workout and Body Asylum. Dressed by St. Laurent and Galanos, they dine at the latest restaurants on the rise and fall of one another's fortunes. They are the Hollywood Wives, a privileged breed of women whose ticket to ride is a famous husband. Hollywood. At its most flamboyant.

Jackie Collins - Az ​új nemzedék
Az ​új nemzedék a mai Hollywood asszonyainak titkait tárja fel: szerelmeiket, szenvedélyeiket, kalandjaikat és mindenekelőtt gátlástalan törekvéseiket. A mai hollywoodi feleségek hallatják a hangjukat. Ami ezeknek a nőknek nincs meg, az kell nekik - és ami kell nekik, azt megszerzik. Ellentétben 80-as évekbeli társnőikkel, akik örömmel rendeztek jótékonysági vacsorákat és exkluzív partikat férjük karrierjének érdekében, a mai hollywoody feleségek már önnön identitásukat akarják megteremteni. A törekvő, fiatal, okos és végzetes mai hollywoodi feleségek jógáznak, böjtölnek, mindent megtesznek szépségükért, de saját produkciós vállalatuk is van már, ők mozgatják már a dolgokat.

Jackie Collins - Hatalom ​és szenvedély
Hollywoodba ​utazik a sikeres New York-i újságírónő, Madison Castelli, hogy tényfeltáró riportot készítsen a szórakoztatóipar egyik hatalmasságáról, Freddie Leonról. Másik interjúalanya a szép szőke tévésztár, Salli T. Turner, aki elmeséli élete történetét - szegény lányból kemény munkával és költséges plasztikai műtétekkel hogyan került fel a csúcsra. A harmadik szál Kristin Carr, aki a szórakoztatóipar elitjének árnyékában űzi az ipart ő, a tiszta szívű és önfeláldozó luxus call-girl, aki kényszerűségből került a Collins-regényekből már jól ismert madám, Darlene pártfogoltjai közé. Közben a városban rejtélyes halálesetek történnek: fiatal és gyönyörű szőke nőkre vadászik egy kéjgyilkos, akinek áldozatául esik Salli T. Turner is. Megindul a nyomozás és lecsap az ügyre a helyi média élén Madison feketebőrű barátnőjével, Natalive-val. Szókimondó könnyed stílusa, a sziporkázóan eleven párbeszédek élvezetes olvasmányt ígérnek, a fordulatos cselekmény nem mindennapi izgalmakkal kecsegtet. A regény lapjain végigkövethetjük a szereplők sorsát, miközben állandó feszültségben tartják az olvasót: ki felel a gyilkosságokért, vajon kiderül-e minden ebben a könyvben...?

Jackie Collins - The ​Santangelos
Legendary ​mega-seller Jackie Collins chronicles passion and power in one of America's most glamorous families. A vicious hit. A vengeful enemy. A drug addled Colombian club owner. A sex crazed Italian family. And the ever powerful Lucky Santangelo has to deal with them all, while Max-her teenage daughter is becoming The "It" girl in Europe's modeling world. And her Kennedyesque son, Bobby, is being set up for a murder he didn't commit. But Lucky can deal. Always strong and unpredictable with her husband, Lennie, by her side she lives up to the family motto-Never cross a Santangelo. Lucky rules. The Santangelos always come out on top. An epic family saga filled with love, lust, revenge and passion.

Jackie Collins - L. ​A. Connections
A ​killer is playing a deadly game inside the exclusive mansions of L.A. Drawn into this dangerous world are a high-class call girl looking for a way out…a ruthless agent playing for high stakes…and a beautiful journalist chasing the story of her career. They are about to discover the rules of survival in this city of dreamers and deceivers.

Jackie Collins - Gyémántszív
A ​Gyémántszív két főszereplője gazdag ember. Nico Constanitine, az Omar Shariffra emlékeztető megjelenésű férfi egy híres énekesnő vagyonát örökölte; Fontaine Khaled pedig egy arab olajsejk elvált felesége. Mindkettejüknek van mit aprítaniuk a tejbe. Mindenből csak a legjobbat hajlandók elfogadni. A szerelemben is. Egyetlen dolog érdekli őket az életben: saját boldogulásuk. Mi történik, ha két ilyen embernek hirtelen egymással szemben kell érvényesítenie charme-ját és akaratát? Mi történik, ha két ilyen embert megfosztanak legfőbb támaszától, a pénztől? Mit csinál két ilyen gyémántszívű ember, ha úgyszólván egyik pillanatról a másikra pénzt kell előteremteniük? Erről szól Jackie Collins több kiadást megért könyve, a Gyémántszív.

Jackie Collins - Sinners
Sinners They ​come from every walk of life. Beautiful or bad, brilliant or bored, they all have one common goal: to get the best table, sign the most lucrative deal, and grab the biggest piece of the action. Obscene wealth, kinky sex, householdname fame -- they're all available in the pleasure capital of the known universe: Hollywood. Sinners When gorgeous Sunday Simmons lands in L.A. by way of Rio, London, and Rome, jaws drop. For Sunday is that rare creature thought to be extinct -- an actress with integrity. Sinners But among the hangers-on and body-builders, the hookers-turned-actresses and sex-addicted execs circling Sunday, there is an evil man more bizarre than any screenwriter could have invented. And he will not rest until he can make his most depraved fantasies come true.

Jackie Collins - Borzongás
Jackie ​Collins ismét remekel! Ez a kilencvenes években játszódó erotikus regénye, a szerelem, a szex, a hírnév, az erőszakos szenvedély és a gyötrődés története. Jackie Collins kétfajta regényt ír: egyrészt a Lucky Santangelo sorozatát, amely már a negyedik köteténél tart, és amelyben Hollywood és Las Vegas egyformán jelen van, és teljesen pszichopata Hollywoodról szóló regényeket, amelyek közül a Borzongás (Thrill!) a tizenharmadik. A könyv nyugodtan kaphatta volna aThrall! (kb. A Szex rabszolgái) címet. Minden hollywoodi regénye erős nőkről szól, akik megmagyarázhatatlan módon ragaszkodnak az olyan férfiakhoz, akik becsapják őket. A különbség csak annyi, hogy a Thrill!-ben a mindvégig jó fickókról derül ki: igazából ők a hátborzongatóan gusztustalan emberek. Lara Ivory egy készülő új film főszerplője, amit ex-férje, Richard Barry rendez, aki most már a film jelmeztervezőjének, Nikkinek a férje. Hármójuk kapcsolata egészen sajátos a vérbeli Collins regényekhez képest. Azonban a megszokott formákat betartva, a totális őrület az egyik cselekménybonyolító belépésével kezdődik - ez egy névtelen figura, akiről annyit tudunk csak, hogy egy kiérdemesült egykori kábszeres, gyilkos és prostituált, a róla szóló részek a könyvben kurzívval vannak szedve, ebből persze tudhatjuk hogy a végére lelepleződik. Így aztán az igaz barátságról szóló történet elindul egy izgalmas végkifejlet felé...

Jackie Collins - Bűnösök
Ékszeres, ​nercbundák, csupa csillogós filmbemutatók, lélegzetelállító díszletek, mesés partyk, titkos találkahelyek - a gazdagok, sztárok világa. A parádé hátterében pedig igazi dzsungel lüktet: pénzvágyó, mohó ambíciók, kíméletlenség. Európából érkezik ebbe a világba Sunday Simmons, a gyönyörű fiatal színszénő, aki Hollywoodban is megpróbál tiszta maradni. Fogalma sincs róla, hogy él a városban egy jelentéktelen figura, aki abban éli ki minden szenvedélyét, hogy trágár leveleket írkál a szépséges színésznőknek. Sunday Simmons láttán azonban már nem elégszik meg ennyivel. Legmerészebb álmát akarja valóra váltani...

Jackie Collins - Hollywoodi ​válások
Jackie ​Collins ismét abba a világba viszi el az olvasóit, amelyet a legjobban ismer: a hollywoodi sztárok világába. Ezúttal azonban talán többet tár fel a titkolt, a sötétebb oldalból. Mert hiába szépek, híresek és gazdagok, hiába tehetségesek a hollywoodi sztárok, férfiak és nők egyaránt épp úgy áldozatai a szakmai és a szexuális féltékenységnek, a másik nemtől vagy a kábulat különböző formáitól való függőségnek, mint az "egyszerű halandók". És mert szépek, híresek és gazdagok, azt hiszik büntetlenül megtehetnek mindent - átgázolhatnak másokon, felrúghatják a szokásokat, sőt a törvényeket, és az élvezetek féktelen habzsolásával tönkretehetik önmagukat is.

Jackie Collins - Rock ​Star
Kris ​Phoenix - the legendary and wildly sexy guitar hero. Bobby Mondella - black soul superstar with a past. Rafaella - an exotically beautiful girl, who comes between them with a vengeance. Rock Star takes you on a dangerous trip through the jungle of broken dreams and blackmail, hit records and hit men... a jungle of sex, drugs and rock'n'roll.

Jackie Collins - Hollywoodi ​férjek
A ​hollywoodi férjek tüzesek... A hatalom édes bűvöletében Ferrarikon és Rolls Royce-okon cirkálnak a városban. Pezsgőben úszó partikon szerzik meg a legjobb üzleteket és a legragyogóbb asszonyokat, miközben a feleségük szélsebesen ver a pénzük fenekére... A hollywoodi férjek szexisek... Egy tévé-király, egy stúdió-császár és egy szupercsődör szupersztár. Költséges válások és izgatóan veszélyes kalandok csinálnak nekik étvágyat a még egzotikusabb hódításokhoz. Ezek a barnára sült, izmos, rafinált és sikeres férfiak egyszerűen ellenállhatatlanul vonzzák a nőket... A hollywoodi férjek nem állnak meg félúton... A három örök barát és vetélytárs mindent egy lapra tesz fel a sztárok játékában. Túlélnek minden botrányt, kiélvezik mindazt, amit az élet kínál, ám egy asszony ravasz és aljas bosszúra készül...

Kollekciók