Ajax-loader

Vince Flynn könyvei a rukkolán


Vince Flynn - Kyle Mills - Vörös ​háború
Amikor ​az orosz elnök, Makszim Krupin megtudja, hogy operálhatatlan agydaganata van, úgy dönt, nem engedi ki a kezéből a hatalmat. Épp ellenkezőleg: elrendeli, hogy az összes politikai ellenfelét zárják börtönbe vagy öljék meg. Nemsokára azonban a betegsége olyan súlyos lesz, hogy sokkal drámaibb lépésre van szüksége ahhoz, hogy elterelje róla a figyelmet: háborút indít a Nyugat ellen. Amikor a CIA igazgatója értesül Krupin állapotáról, rádöbben, hogy az Egyesült Államok egy olyan ellenséggel néz szembe, akinek nincs mit veszítenie. Az egyetlen megoldás, hogy elkerüljék a világégést, az, ha elküldi Mitch Rappet Moszkvába, az elképzelhető legveszélyesebb küldetésre. Az orosz biztonsági szolgálattal a nyomában ugyanis Rappnek olyasvalakit kell megölnie, akit sokan a világ legnagyobb hatalommal bíró emberének tartanak. Ha sikerrel jár, megmenti Európát és az egész nyugati világot. Ha viszont kudarcot vall, Oroszország és az Egyesült Államok között olyan háború tör ki, amelyet egyik nagyhatalom sem élhet túl...

Vince Flynn - Kyle Mills - A ​túlélő
Vajon ​képes valaki a síron túlról nemzetközi bonyodalmakat okozni, hogy tönkretegye a CIA igazgatóját és annak legbelsőbb körét? Ha igen, akkor az csak Joe Rickman, a volt afganisztáni titkos ügynök lehet. Bosszúja kegyetlen és ördögi: halála után a megbízottjai rendszeres időközönként bizalmas információkat szivárogtatnak ki, amelyek leleplezik és veszélybe sodorják a Cég kémhálózatának legértékesebb tagjait. Irene Kennedy, a CIA igazgatója és legendás ügynöke, Mitch Rapp számára megkezdődik a versenyfutás a pakisztáni titkosszolgálattal. A szálak ugyanis kisvártatva a Közel-Keletre vezetnek, ahol egy bonyolult hatalmi játszma szereplői is beleszólnak az események alakulásába. Ráadásul az amerikai kémelhárításnak igyekeznie kell, hogy ki ne fusson az időből. A hóborította orosz sztyeppe egyik eldugott szegletében ugyanis egy titokzatos informatikus készen áll arra, hogy folytassa Rickman tervének megvalósítását... A feszes ütemű, izgalmas fordulatokban bővelkedő regényben Mitch Rapp nem kisebb kihívással néz szembe, mint hogy megmentse Amerikát - és vele együtt az egész nyugati világot.

Vince Flynn - Kyle Mills - A ​parancs: halál
Amikor ​a pakisztáni hatóságok egy belpolitikai viszály következtében nukleáris fegyvereket visznek az ország különböző részeibe, Mitch Rapp, a CIA terrorelhárító ügynöke megpróbálja megakadályozni, hogy kényes szállítmány a terroristák kezébe kerüljön. Ráadásul Oroszország is meg akarja kaparintani az atomtölteteket. Az orosz elnököt azonban nem a békevágy hajtja: feltett szándéka, hogy káoszba taszítsa a Közel-Keletet. Egyedül Rapp hiúsíthatja meg az ördögi tervet, aki az ISIS tagjának adva ki magát Irak legveszélyesebb részeire utazik. Azt azonban nem sejti, hogy itt halálos fenyegetés várja.

Vince Flynn - Kyle Mills - The Survivor
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vince Flynn - Kyle Mills - Enemy Of The State
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Vince Flynn - Amerikai ​bérgyilkos
Mitch ​Rapp, a már jól ismert CIA-ügynök nem volt mindig az elit egység tagja... Fiatalon sikeres atlétaként élte a boldog amerikaiak életét, amíg a Pan Am 103-as járata fel nem robbant a skóciai Lockerbie fölött, kétszázhetven halálos áldozatot követelve. A gép fedélzetén utazott szerelme is, és ez a tragédia mindent megváltoztatott. Így kezdődött egy olyan ember nem mindennapi karrierje, aki bár nem született gyilkosnak, de a körülmények azzá tették. Rapp ugyanis személyes bosszút esküszik a tettesek ellen, és a CIA kötelékébe lépve szívós munkával halálos fegyverré képezi magát, aki nem ad és nem kér kegyelmet a nemzetközi terroristák elleni harcban. Küldetései során eljut Isztambulba, majd Hamburgba is, de végül minden nyom a Közel-Keletre, Bejrútba vezet, ahol Rapp élete legnagyobb kihívásával szembesül, amikor bajtársait túszul ejtik a radikális iszlám harcosok... Vince Flynn ezúttal a szuperügynök múltjába vezet be minket, és e regényében is kitűnően ábrázolja a nemzetközi hírszerzés és terrorizmus szövevényes világát, ahol Amerikának török fegyverkereskedők, volt KGB-sek és fanatikus arab fegyveresek ellen kell fel vennie a harcot. A hivatalosan nem is létező, mindenre elszánt csapatnak és a hihetetlenül tehetséges Rappnek ezekkel az eltökélt ellenfelekkel kell szem be szállniuk, és a nemzeti érdekek mellett saját életüket is meg kell védeniük - ha sikerül...

Vince Flynn - Védelmi ​hiba
Mitch ​Rapp, Vince Flynn regényeinek visszatérő titkos ügynöke épp hogy csak pontot tesz az előző kötet, A hatalom korlátai befejezetlen ügyére, amikor máris rendkívül fontos hívást kap, egyenesen a CIA igazgatójától, Irene Kennedytől. Azonnal az Egyesült Államok elnökéhez rendelik, és itt egy rendkívül kényes ügyről tájékoztatják: Iránban – valószínűleg az izraeliek – megsemmisítettek egy nukleáris létesítményt. Az iráni vezetés Amerikát vádolja a cselekménnyel, több milliárd dolláros kártérítést követelnek, és igyekeznek az Egyesült Államokat háborúba sodorni. Rapp, aki általában nem a hivatalos módszereket követve jut eredményre az arab terroristákkal szemben, ismét mindent elkövet, hogy hazája elkerülje a háborút, és megmentse főnökét… Vince Flynn (Emlékezés napja, Harmadik lehetőség) legújabb könyvében ismét a nagypolitika szövevényes, kíméletlen világával ismerkedhetünk meg.

Vince Flynn - Kyle Mills - Order ​to Kill
In ​the next thrilling novel in the #1 New York Times bestselling Mitch Rapp series, the anti-terrorism operative heads to Pakistan to confront a mortal threat he may not be prepared for. In fact, this time he might have met his match. Mitch Rapp is used to winning. But in this follow-up to #1 New York Times bestselling The Survivor, the CIA operative finds himself chasing false leads from continent to continent in an effort to keep Pakistani nukes from falling into the hands of terrorists. Together with friend and colleague Scott Coleman, Rapp struggles to prevent the loss of these lethal weapons, particularly because Russia is also interested in the nukes, though not for the same reason as Rapp and Coleman. Soon, it becomes alarmingly clear that the forces in Moscow are bent on fomenting even more chaos and turmoil in the Middle East, and Rapp must go deep into Russian territory, posing as an American ISIS recruit. There, he uncovers a plan much more dangerous and insidious than he ever expected, one that could have far-reaching and catastrophic consequences. Written with breathless tension and heart-pounding action, Mitch Rapp's latest adventure is as timely and provocative as ever.

Vince Flynn - Transfer ​of Power
What ​if America's most powerful leader was also its prime target? On a busy Washington morning, the stately calm of the White House is shattered as terrorists gain control of the executive mansion, slaughtering dozens of people. The president is evacuated to an underground bunker, but not before nearly one hundred hostages are taken. One man is sent in to take control of the crisis. Mitch Rapp, the CIA's top counterterrorism operative, determines that the president is not as safe as Washington's power elite had thought. Moving among the corridors of the White House, Rapp makes a chilling discovery that could rock Washington to its core: someone within his own government wants his rescue attempt to fail.

Vince Flynn - A ​tisztesség nyomában
A ​washingtoni Nemzeti Terrorelhárító Központban bomba robban. Hat nappal később még mindig nem tudják, ki a felelős a 185 áldozatot követelő szörnyű merényletért. A halottak között a rengeteg civil mellett kormányhivatalnokok, képviselők, szenátorok és több CIA-alkalmazott is volt. A helyzet gyors és különleges intézkedéseket követel a keménykezű Mitch Rapptől és hűséges társától, Mike Nashtől. Amikor Nash összeroppan a támadás során látott borzalmak hatására, Rapp mindent megtesz, hogy kedvező képet fessen a CIA-ról, és a barátját is megmentse. Eközben a merényletet végrehajtó három terrorista meglapul, és csak a megfelelő időpontra vár, hogy elmenekülhessen. Rapp azonban minden hivatalos és nem hivatalos eszközzel a nyomukba ered, és megkezdődik a versenyfutás.

Vince Flynn - Protect ​and Defend
New ​York Times bestselling author Vince Flynn returns with his most explosive political thriller yet. A tour de force of action-packed suspense, Protect and Defend delivers an all-too-realistic and utterly compelling vision of nations navigating the minefield of international intrigue. A true "heavyweight in the political thriller arena" (Minneapolis Star Tribune), Vince Flynn has created a flesh-and-blood hero that readers can cheer for and a "finger-blistering page-turner" they won't dare put down. In Protect and Defend, the action begins in the heart of Iran, where billions of dollars are being spent on the development of a nuclear program. No longer willing to wait for the international community to stop its neighboring enemy, Israel launches one of the most creative and daring espionage operations ever conceived. The attack leaves a radioactive tomb and environmental disaster in the middle of Iran's second largest city. An outraged Iranian government publicly blames both Israel and the United States for the attack and demands retribution. Privately, Iran's bombastic president wants much more. He wants America and Israel to pay for their aggression with blood. Enter Mitch Rapp, America's top counterterrorism operative. Used to employing deception, Rapp sees an opportunity where others see only Iranian reprisals that could leave thousands of Americans dead. Rapp convinces President Josh Alexander to sign off on a risky operation that will further embarrass the Iranian government and push their country to the brink of revolution. As part of the plan, CIA director Irene Kennedy is dispatched to the region for a clandestine meeting with Azad Ashani, her Iranian counterpart. But Rapp isn't the only one hatching plans. Iran's President Amatullah has recruited Hezbollah master terrorist Imad Mukhtar to do his dirty work. For decades Mukhtar has acted as a surrogate for Iran, blazing a trail of death and destruction across the Middle East and beyond. When Kennedy's meeting with Ashani goes disastrously wrong, Rapp and Mukhtar are set on a collision course that threatens to engulf the entire region in war. With the clock ticking, Rapp is given twenty-four hours, no questions asked, to do whatever it takes to stop Mukhtar, and avert an unthinkable catastrophe.

Vince Flynn - Extreme ​Measures
With ​Mitch Rapp away on assignment in Pakistan, CIA Director Irene Kennedy turns to his protege, Mike Nash. Nash has served his government honourably for sixteen years, first as an officer in the Marine Corps, then as an operative in an elite counterterrorism team run by Mitch Rapp, never wavering in his fight against the jihads and their culture of death. Fighting the War on Terror in secret, he has been forced to lie to everyone he cares about, including his wife and children. He has soldiered on secure in the knowledge that his hard work and lethal tactics have saved the lives of thousands. But the one thing he never saw coming was that his own government was about to turn on him...

Vince Flynn - Mindhalálig
Joe ​Rickmant, a CIA afganisztáni titkosszolgálatának vezetőjét elrabolják, négy testőrét pedig hidegvérrel kivégzik. Mitch Rapp a fiatal, de annál tehetségesebb CIA-ügynök tapasztalatának és csalhatatlan megérzéseinek köszönhetően arra a következtetésre jut, hogy a baljóslatú fordulatok ezzel még nem értek véget. Amikor egyértelművé válik számára, hogy meg akarják ölni, a gyanúja beigazolódni látszik. A szövevényes ügybe hamar belebonyolódik az FBI, az amerikai kormányzat, sőt furcsa szövetségesként a pakisztáni hírszerzés is, és egyértelművé válik, hogy a hihetetlen precizitással végrehajtott árulást csak egy Rapphez hasonló vérbeli profi képes leleplezni. És bár Irene Kennedy, a CIA igazgatója ezúttal is minden körülmények között hősünk mögött áll, kérdéses, hogy az Ügynökséget is alapjaiban megrengető összeesküvés leleplezése során ki kerül ki élve a hajszából.

Vince Flynn - Kyle Mills - A ​közellenség
Szeptember ​11-ét követően az Egyesült Államok történelme egyik legtitkosabb és legveszélyesebb alkuját kötötte. E szerint az USA úgy tesz, mintha nem tudná, hogy a támadók szinte kivétel nélkül szaúdi állampolgárok voltak, és inkább az afganisztáni és az iraki büntetőhadjáratokkal tereli el az amerikaiak figyelmét. Cserébe Fejszál király leszámol az összeesküvőkkel Szaúd-Arábiában, és nem zárja el az olajcsapot. Amikor a király unokaöccséről derül ki, hogy támogatja az Iszlám Államot, az elnök ráébred, hogy a szaúdiak soha nem is akarták betartani az egyezségüket. Úgy dönt, hogy határozott figyelmeztetést küld a szaúdi palotának, és Mitch Rapp a legmegfelelőbb ember az üzenet kézbesítésére. Az azonban nem derülhet ki, hogy az Egyesült Államok vezetése egy szövetségese ellen fordult. Rapp tehát magára lesz utalva. Rapp a történelem legmodernebb vadászterületének középpontjában találja magát. Ám egy újabb alku következtében az amerikai hírszerző ügynökség is volt ügynöke ellen fordul. Vajon sikerül Rappnek időben megoldani a konfliktus, és tisztára tudja mosni a nevét?

Vince Flynn - Kyle Mills - Halálos ​dózis
Terroristák ​biológiai fegyverrel készülnek megölni több millió embert, miközben Amerika a történelme legmegosztóbb választására készül. A politikusok kizárólag a hatalom megszerzésével vannak elfoglalva, így az ISIS feltűnés nélkül elrabolhat egy francia mikrobiológust, akit anthrax készítésére kényszerítenek. Majd egy mexikói drogkartellt bérelnek fel, hogy csempéssze be a biológiai fegyvert az Egyesült Államokba. Mindez azonban csak elterlő hadművelet: valójában a terrorszervezet időt akar nyerni, hogy biológia fegyvert állítsanak elő egy halálos vírusból, amelyet Jemenben találtak. Ha sikerrel járnak, az egész világrendet megdönthetik. Mitch Rapp kapja a feladatot, hogy semlegesítse a világra leselkedő veszélyt.

Vince Flynn - Term ​Limits
What ​if America's politicians were held accountable for their broken promises -- and made to pay for their corruption? With a unique flair for heart-pounding dramatic tension, meshed with the technical precision of Tom Clancy, author Vince Flynn brings to life a chillingly credible scenario of Washington under siege -- in a provocative, edge-of-your-seat political thriller. In a night of shattering brutality, three of Washington's most powerful and unscrupulous politicians have been executed with surgical precision. Their assassins, vanishing without a trace, have delivered a shocking ultimatum to the leaders of the American government: set aside petty, partisan politics and restore power to the people, or be held to deadly account. No one, they warn, is out of their reach -- not even the president. A joint FBI-CIA task force reveals that the killers are stealth experts, elite military commandos with the proven capacity to penetrate the tightest security and neutralize any target. But no one knows exactly who they are or when they will strike next. Only Michael O'Rourke, a former U.S. Marine and freshman congressman, holds a clue to the violence: a haunting incident in his own past with explosive implications for his country's future. Compelled by his memories and by his sense of honor, O'Rourke confides in the one woman he trusts, crusading journalist Liz Scarlatti, only to uncover hidden land mines of corruption and murder among the highest ranks of leadership. But as the casualties continue to mount, O'Rourke and Scarlatti make a terrifying discovery -- an appalling truth that the American people can never know if the nation is to survive. Delivered with the dead-on impact of a sniper's bullet, TERM LIMITS is a tour de force of authenticity and suspense, an all-too-realistic and utterly compelling vision in which the ultimate American ideal -- a government of the people -- is taken to a devastating extreme.

Vince Flynn - Der ​Gegenschlag
Der ​CIA gelingt es, zwei gefährliche Terrorzellen im fernen Osten auszuschalten. Doch es gibt Hinweise auf eine dritte Zelle. Sie wird angeführt von einem ehrgeizigen Terroristen, der mit allen Mitteln die Führung von al-Qaida übernehmen will. Sein Ziel: Ein Bombenattentat, das alles Vergleichbare in den Schatten stellt. Mitch Rapp und sein Schützling Mike Nash müssen zu extremen Mitteln greifen, um das Unvorstellbare abzuwenden.

Vince Flynn - Executive ​Power
Returning ​from a covert mission, Mitch Rapp was publicly hailed by the president for his role in the fight against terrorism. After years of working in the shadows, Rapp was caught in the media spotlight—and marked for death by virtually every terrorist in the world. Now a CIA advisor, Rapp is ready to battle terror far from the front lines. But when a Navy SEAL team in the Philippines is ambushed, all evidence points to a leak within the U.S. State Department. And a greater threat lurks—a ruthless assassin working for the most powerful men in the Middle East, who are bent on igniting a world war. With the world watching, Rapp must hold back the flames of Armageddon...

Vince Flynn - Consent ​to Kill
"For ​years, Mitch Rapp's bold actions have saved the lives of countless Americans. He has killed with impunity, tortured to avert disaster, and s ...more "For years, Mitch Rapp's bold actions have saved the lives of countless Americans. He has killed with impunity, tortured to avert disaster, and shown he will do whatever it takes to prevent terrorists from fulfilling their bloody wishes. His battles for peace and freedom have made him a hero to many, and an enemy to countless more. In the tangled, duplicitous world of espionage, there are those, even among America's allies, who want to see Mitch Rapp eliminated. They have decided the time has come. Now, the powerful father of a dead terrorist demands vengeance in its simplest form -- an eye for an eye, and Rapp instantly becomes the target of an international conspiracy. This time, he must use all of his vigilance and determination to save himself before he can turn his fury on those who have dared to betray him. "

Vince Flynn - Pursuit ​of Honor
Mitch ​Rapp is on the trail of the traitor within. Honour must be satisfied. Six days ago, a series of explosions devastated Washington D.C., killing 185 people, an act of extreme violence that calls for an extreme response on the part of elite counter-terrorism operative Mitch Rapp and his trusted team member, Mike Nash. Three of the al-Qaeda terrorists are still at large, and it's up to Rapp to hunt them down - by any means necessary. No one knows better than he does the personal, physical, and emotional sacrifices that the job requires. And when Nash begins to crack under the pressure of the mission, Rapp must take steps to save his friend and close in on the enemy - before it's too late for them both.

Vince Flynn - Harmadik ​lehetőség
Létezik ​Amerikában egy néma és láthatatlan szervezet, amely régi katonákból, hírszerző tisztekből és diplomatákból áll. Washingtonban mindenütt ott vannak - és még sincsenek sehol. Az átlagpolgár soha nem látja őket, soha nem gondol a létezésükre, soha nem tűnik fel neki, milyen szerepük lehet egy látszólag hétköznapi halálesetben. A legtöbben soha nem töprengenek el azon, miért halt meg drogtúladagolásban az a lobbista, akiről a Washington Postban olvasnak, miért lett öngyilkos az Egyesült Államok hadseregének egyik ezredese, vagy miért vált rablógyilkosság áldozatává a Fehér Ház egyik alkalmazottja. Az átlagamerikaiak túlságosan el vannak foglalva a saját életükkel ahhoz, hogy a sorok között olvassanak, és azon tűnődjenek, vajon miféle titkokat vihettek magukkal a sírba ezek az emberek. A jól értesültek olykor meglepődnek, talán még kérdéseket is feltesznek halkan, végül azonban vállat vonnak, és az élet megy tovább. Válaszok után kutatni ebben a sötét közösségben nagyon veszélyes. Ez a titkos akciók világa, az amerikai kormányzat kül- és néha belpolitikájának nagyon is valóságos, de kevéssé látványos része. Nagyobb bármelyikünknél. Ez a harmadik lehetőség, amellyel azonban nem mindig élnek bölcsen és tisztességesen.

Vince Flynn - Pursuit ​of Honour
A ​series of explosions has rocked Washington D.C., killing 185 people - an act of extreme violence that calls for an extreme response from elite counter-terrorism operative Mitch Rapp and his trusted team member, Mike Nash. But key Washington officials are uncertain whether to back the agents who, regardless of the legal consequences, stand between the enemy's bullets and countless American lives. Not for the first time, Rapp finds himself in the frustrating position of having to expose the country's politicians to the harsh realities of national security. Three of the al-Qaeda terrorists are still at large, and Rapp has been unofficially ordered to find them by any means necessary. No one knows the personal, physical and emotional sacrifices required by the job better than Rapp. And when he sees that Nash is cracking under the pressure of the mission, he makes a decision he hopes will save his friend, assuage the naysayers on Capitol Hill, and bring him one step closer to the enemy before it's too late...

Vince Flynn - American ​Assassin
Six ​months ago, Mitch Rapp was just an ordinary college student. Then the Pan Am Lockerbie terrorist attack stole the lives of two hundred and seventy passengers, leaving thousands grieving. And Mitch Rapp hungry for revenge. Just the man CIA Director Irene Kennedy needs for her new group of clandestine operatives. Now, after months of intense training, Mitch finds himself in Istanbul, where he tracks down the arms dealer who sold the explosives used in the attack. Rapp then moves on to Europe, leaving a trail of bodies in his wake. But his final destination is Beirut where, unwittingly, he will walk into a trap - and straight into his enemy's clutches. The hunter is about to become the hunted, and Rapp will need every ounce of skill and cunning if he is to survive...

Vince Flynn - Gyilkos ​lövés
A ​fiatal Mitch Rapp a lockerbie-i katasztrófáért felelős embereket akarja elkapni. Rapp hónapokig állhatatosan próbálja az összegubancolódott szálakat kibogozni, és felderíteni a 270 civil áldozattal járó terrorcselekmény felelőseit. A célkeresztjébe egy líbiai diplomata kerül, aki éppen Párizsban tartózkodik, mindenféle testőr nélkül. Mitch Rapp azonban hamarosan üldözőből üldözötté válik, s megsebesülve az életéért folytat versenyfutást.

Vince Flynn - Kill ​Shot
Vince ​Flynn delivers the young, hungry, and lethal Mitch Rapp at the onset of his career as a CIA superagent. In the year since the CIA trained and then unleashed him, Mitch Rapp has been steadily working his way through a list of men, bullet by bullet. With each swift and untraceable kill, the tangled network of monsters responsible for the slaughter of 270 civilians in the Pan Am Lockerbie attack become increasingly aware that someone is hunting them. Rapp is given his next target, and finds the man asleep in his bed in Paris. In the split second it takes the bullet to leave Rapp’s silenced pistol, the trap is sprung and he finds himself in the fight of his life. The next morning, nine bodies are discovered in one of Paris’s finest hotels—among them the Libyan oil minister. Back in Washington the finger-pointing begins in earnest as no one wants any part in what has become an international crisis and potential embarrassment for the CIA. Rapp’s handlers have only one choice—deny any responsibility for the incident and pray that their newest secret weapon stays that way. Rapp must avoid capture or die quietly. One person in the group, however, is not prone to leaving such important things to chance. Rapp has become a liability, and Stan Hurley will not allow Rapp to be taken alive by the French authorities, even if it means killing him. Operating on his own and outside the control of his handlers, it will soon become clear that nothing is more dangerous than a wounded and cornered Mitch Rapp. In Flynn’s newest page-turner, the stakes are higher than they’ve ever been as Mitch Rapp embarks on the journey that will turn him into America’s most deadly asset. The nonstop action in this shockingly realistic political thriller will keep your pulse pounding till the very end.

Vince Flynn - Küldetés
Az ​amerikai elnökválasztás előtt néhány héttel bombatámadás éri a demokrata jelölt, Josh Alexander autókonvoját Georgetownban. Az áldozatok között van Alexander gyönyörű felesége, valamint testőre. A CIA és az FBI is iszlám terroristákra gyanakszik, de rejtélyes módon nem találnak semmiféle nyomot, amelyen elindulhatnának. Felmerül a gyanú, hogy ezúttal mégsem merényletről van szó, hanem valami sokkal súlyosabbról. Úgy tűnik, hogy a robbantás mögött kíméletlen belpolitikai harcot folytató amerikai politikusok és üzleti köreik állnak. Ha ez a feltételezés beigazolódik, az nemcsak az Egyesült Államok, de az egész világ hatalmi berendezkedésére is súlyos hatással lehet. A CIA igazgatója, Irene Kennedy titokban ráállítja az ügyre híres-hírhedt különleges ügynökét, Mitch Rappet, aki elég okos és bátor ahhoz, hogy bizonyítékok után kutasson. Küldetése során a hatalom legbefolyásosabb résztvevőivel és mindenre elszánt, gátlástalan bűnözőkkel kell felvennie a harcot: a szálak Cipruson és Svájcon át vezetnek a belorusz maffiától korrupt amerikai üzletemberekig, és a beiktatásra váró új amerikai alelnökig. A tét nem csupán a CIA, de az új amerikai kormány jó hírnevének a megőrzése is. Vince Flynn, a politikai krimi mesterének új regénye a nagypolitika kulisszái mögé kalauzolja az olvasót, oda, ahol a pénz és a hatalom bűvöletében élők sötét játszmái zajlanak, amelyek talán sosem lepleződnek le...

Vince Flynn - Memorial ​Day
Fearless ​counterterrorism operative Mitch Rapp is called upon to fight against the world's most deadly terrorists in this harrowing political thriller.It's seven days before Memorial Day, and the nation's capital is buzzing with last-minute preparations for the unveiling of the magnificent new World War II memorial. Despite the hopeful energy of the city, Mitch Rapp senses trouble. A spike in CIA intelligence has pointed to a major terrorist attack on United States. Now it's up to Rapp to pull out all the stops. Leaving immediately for Afghanistan, Rapp leads a special forces unit on a daring commando raid into a remote Pakistani village. Their target: an al Qaeda stronghold, where they intercept the plans for a catastrophic attack on Washington D.C. But Rapp can't shake the feeling that the whole operation seemed just a bit too easy...

Vince Flynn - Separation ​of Power
CIA ​superagent Mitch Rapp is back in action in Vince Flynn's high-velocity New York Times bestseller. Newly appointed CIA director Dr. Irene Kennedy is the target of an inside plot to destroy her and prematurely end the American President's term. To make matters worse, Saddam Hussein is close to entering the nuclear arms race -- something Israel has vowed to stop. With the haunting specter of World War III looming, the President calls on his secret weapon: top counterterrorism operative Mitch Rapp. But with only two weeks to take out the nukes, Rapp is up against a ticking clock -- and impossible odds.

Vince Flynn - Kiélezett ​helyzet
Mitch ​Rapp és pártfogoltja, Mike Nash ügynökök szabadságukat és életüket kockáztatják egy olyan háborúban, amelyről még saját politikai vezetőik sem tudhatnak. Újra szörnyű veszély fenyegeti az Egyesült Államokat: egy terrorista sejt 2001. szeptember 11-ét felidéző akcióra készül. Rappéknek, hogy információhoz jussanak, át kell hágniuk bizonyos határokat, és ezt Washingtonban egyáltalán nem nézik jó szemmel... Eközben Brazília, Argentína és Paraguay határán a terrorista csoport támadásra készülődik, tökéletes gyilkológépekké formált emberei elindulnak Washington felé. Első merényletüknek számos szenátor és képviselő is áldozatul esik. A félelmet nem ismerő Rapp feladata megállítani a terrorista kommandót a még nagyobb mészárlás előtt. Kérdés, hogy egyáltalán elkerülhető-e egy újabb vérfürdő...

Vince Flynn - The ​Last Man
A ​pulse-pounding thriller by #1 New York Times bestselling phenomenon Vince Flynn, as Mitch Rapp heads to Afghanistan to track down a missing CIA agent. The four dead guards didn’t concern Mitch Rapp as much as the absence of the man they’d been paid to protect. Joe Rickman wasn’t just another foot soldier. For the last eight years Rickman had ran the CIA’s clandestine operations in Afghanistan. It was a murky job that involved working with virtually every disreputable figure in the Islamic Republic. More than a quarter billion dollars in cash had passed through Rickman’s hands during his tenure as the master of black ops and no one with a shred of sense wanted to know the details of how that money had been spent. At first glance it looks as if Rickman has been kidnapped, but Rapp knows certain things about his old friend that cause him to wonder if something more disturbing isn’t afoot. Irene Kennedy, the director of the CIA, has ordered Rapp to find Rickman at all costs. Rapp must navigate the ever-shifting landscape of Afghanistan as the Taliban, Iranians, Pakistanis and Russians all plot to claim their piece of the war torn state. With Afghanistan crumbling around him, Rapp must be as ruthless as his enemies and as deceitful as people in his own government if he has any hopes of completing his mission.

Vince Flynn - Bérgyilkos
Mitch ​Rapp, a már jól ismert CIA-ügynök nem volt mindig az elit egység tagja… Fiatalon sikeres atlétaként élte a boldog amerikaiak életét, amíg a Pan Am 103-as járata fel nem robbant a skóciai Lockerbie fölött, 270 halálos áldozatot követelve. A gép fedélzetén utazott szerelme is, és ez a tragédia mindent megváltoztatott. Így kezdődött egy olyan ember nem mindennapi karrierje, aki bár nem született gyilkosnak, de a körülmények azzá tették. Rapp ugyanis személyes bosszút esküszik a tettesek ellen, és a CIA kötelékébe lépve szívós munkával halálos fegyverré képezi magát, aki nem ad és nem kér kegyelmet a nemzetközi terroristák elleni harcban. Küldetései során eljut Isztambulba, majd Hamburgba is, de végül minden nyom a Közel-Keletre, Bejrútba vezet, ahol Rapp élete legnagyobb kihívásával szembesül, amikor bajtársait túszul ejtik a radikális iszlám harcosok… Vince Flynn (A tisztesség nyomában, Kiélezett helyzet, Védelmi hiba) ezúttal a szuperügynök múltjába vezet be minket, és e regényében is kitűnően ábrázolja a nemzetközi hírszerzés és terrorizmus szövevényes világát, ahol Amerikának török fegyverkereskedők, volt KGB-s oroszok és fanatikus arab fegyveresek ellen kell felvennie a harcot. A hivatalosan nem is létező, mindenre elszánt csapatnak és a hihetetlenül tehetséges Rappnek ezekkel az eltökélt ellenfelekkel kell szembeszállni, és a nemzeti érdekek mellett saját életüket is meg kell védeniük – ha sikerül…

Vince Flynn - The ​Third Option
CIA ​counterterrorism operative Mitch Rapp falls prey to government forces with an agenda of their own after Dr. Irene Kennedy is named the successor to dying CIA Director Thomas Stansfield -- a choice that enrages many inside the world's most powerful intelligence agency. Her detractors will resort to extreme measures to prevent her from taking the reins -- which makes Rapp an expendable asset. But Mitch Rapp is no one's pawn, and he will stop at nothing to find out who has set him up.

Kollekciók