Ajax-loader

William Bloom könyvei a rukkolán


William Bloom - Soulution
Do ​you have an open-hearted approach to faith and religion? Do you think there are many paths, all of them worthy of respect? Do you agree that all life is interconnected? If the answer is 'yes' then you are into Holism. Are you part of the remarkable movement transforming people's lives all over the world? Born out of the global village, a new spirituality is sweeping through the planet, bringing hope and love, wisdom and effective solutions - a powerful healing force for the great challenges of our time. The signs of this emerging movement are everywhere, from the mass media through to the private acts and beliefs of millions from all cultures. In this vital and visionary book, William Bloom fully describes how the dynamics of the modern world have converged to give us this new and practical philosophy of life, brilliant with hope and integrity.

William Bloom - Judy Hall - David Peters - Elme ​- test - lélek enciklopédia
Ez ​a képes enciklopédia több mint 120 terápiával és spirituális hagyománnyal ismerteti meg az olvasót. A kiváló szakértői gárda által írt és összeállított, hiteles és közérthető gyűjtemény nemcsak alapvető fontosságú kézikönyv, hanem inspiráló olvasmány is. A legújabb kutatási eredmények az elme és a test kapcsolatáról, beleértve a pszichoneuro-immunológiát és a testorientált terápiákat. Kiváló szerzők gondolatai az elme, a test és a lélek témakörében. Történelmi összefüggések, valamint a különböző eredetű irányzatok és terápiák integrált, holisztikus szemléletű feltárása.

William Bloom - Első ​lépések
Az ​élet spirituális felfogása és az eszerint szervezett mindennapi élet mindenki számára elérhető. Előnyben vannak, akik valamely vallás híveiként már közel jutottak a spirituális élményhez, azokra viszont, akik nem részesülnek ilyen élményben, nehezebb feladat hárul. A szerző azokat az alapelveket fogalmazza meg kötetében, amelyek minden kulturális és vallási háttértől függetlenül érvényesek, elsajátításuk tehát mindenki számára elérhetővé teszi a 'spirituális gyakorlatot'.

Kollekciók