Ajax-loader

Jakab Zsolt könyvei a rukkolán


Jakab Zsolt - Adobe ​Photoshop 5
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jakab Zsolt - Adobe Photoshop 5
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Jakab Zsolt - Adobe ​Illustrator 7-8. változat
Az ​Adobe Illustrator, melynek most a 7.0-ás vezióját ismertetjük, kiegészítve a 8.0 új lehetőségeivel az egyik legrégebbi program a számítógéppel segített professzionális kiadványszerkesztés történetében. Ez a könyv elsősorban azoknak a kezdőknek és középhaladóknak szól akik szeretnék megismerni a számítógépes rajzolás, szerkesztés, tervezés leheőségét a Illustrator programmal.

Nyulászi Zsolt - Jakab Zsolt - Kovács Adrián - Lakatos Péter - Novák Csanád - Titkos ​fóliáns
Két ​klasszikussá vált M.A.G.U.S. kiegészítő szabálykönyv egybekötött, új kiadása. A Harcosok, Barbárok, Gladiátorok kézikönyve a fegyverforgató kasztok legnépszerűbbjeit mutatja be teljes mélységében. 40 féle új alkaszt, a legendássá vált Shadoni Párbajkódex, a fegyverek bővebb, illusztrált leírása mellett részletesen megismerhetjük Ynev hadikultúráját, a kontinens híres harcosait, de bepillantást nyerhetünk a gladiátor viadalok és az arénák rejtelmeibe is. A Második Törvénykönyv közvetlen folytatása, új olvasata az alapszabálykönyvnek: számtalan új faj, kaszt segítségével szinesíthetjük a játékost, ráadásul tucatnyi opcionális szabály lebbenti fel a fátylat a legendás földrész titkairól.

Jakab Zsolt - Kovács Adrián - A ​kísértetjárta ház / Gyilkosság Caedonban
Két ​klasszikus ynevi kalandot lelhetsz e kötetben, vállalkozó kedvű KM. Úgy szerkesztettük meg őket, hogy mind kezdő játékosoknak, mind hétpróbás profiknak kellemes időtöltést biztosítsanak - ám ne téveszd szem elől: a kezedben tartott történetek csak a Te igényességed, fantáziád révén válhatnak élővé. Két kalandmodul egy kötetben!

Jakab Zsolt - Készíts ​Te is játékprogramot!
A ​játékprogramok izgalmasak. De gondoltál már arra, hogy ezeket elkészíteni is nagyon érdekes lehet? Most előtted a lehetőség, hogy te is készíts számítógépes játékot, az ingyenesen elérhető Scratch programnyelven. Nem kell kódsorokat gépelned, csak színes blokkokból összeállítani a játékot.A könyvet forgatva elsajátíthatod a programozás fogásait, és megismerheted a fontos fogalmakat. A könyvet forgatva elsajátíthatod a programozás fogásait, és megismerheted a fontos fogalmakat. A könyvhöz tartozó online mellékletben megtalálod a programokhoz szükséges grafikákat, hangokat és háttereket, a Scratch-műhelyben pedig kipróbálhatod a játékok már kész változatait. Ezekkel és a Scratch-közösség többi alkotásával is játszhatsz, megnézheted, hogyan működnek, sőt átalakíthatod és továbbfejlesztheted őket. Játékos programozás 8-14 éveseknek, online anyagok, kipróbálható játékok. - Scratch nyelv - nem kell kódot írni - ingyenesen használható online - rengeteg példa segít - aktív közösség - alkotásodat megoszthatod - letölthető offline használathoz is

Jakab Zsolt - Adobe ​Photoshop 6.0 és image ready 3.0
Az ​Adobe Photoshop a legismertebb képfeldolgozó program: retusálás, színkorrekció, élességfokozás, montázsok készítése, különleges látványhatások, weboldalak és animációk - mindez egy eszközben. A program lehetõségei mellett a könyv megismerteti az olvasót olyan egyéb, szoftverfüggetlen területekkel is, mint a digitális képfeldolgozás, a színmodellek, a színkezelés, a szkennelés, a nyomtatás vagy a nyomdai alapfogalmak.Ez a könyv a Photoshop 6.0-s verziójáról szól, elsõsorban azoknak, akik szeretnék megismerni ezt a szoftvert és a digitális képfeldolgozás alapjait. Célunk, hogy a kezdõknek és a középhaladóknak nyújtsunk fogódzót munkájuk végzéséhez, mindennapi feladataik megoldásához. Reméljük, hogy könyvünk hasznos lesz számukra és eredményesen forgatják majd. Haladók és profik számára sok minden ismert lesz már, de reméljük, azért õk is találnak majd egy-két érdekesebb részt a könyvben.Azoknak, akik már régi ismerõsként mozognak

Jakab Zsolt - Adobe ​PageMaker 6.5
Ha ​gyorsan és egyedül kell megtanulnunk a PageMaker lényegét, akkor ez itt a nekünk való könyv! Ez a vizuális gyorstalpaló könyv nem hosszas magyarázatok, hanem inkább képek segítségével adja át nekünk a tudnivalókat a programról.

Jakab Zsolt - Kovács Adrián - Lakatos Péter - Novák Csanád - Harcosok, ​gladiátorok, barbárok
Az ​Ynev sorsát formáló két erő, a mágia és az acél használói közül az utóbbiakat, a harcosokat, gladiátorokat és barbárokat mutatjuk be e kötet lapjain. A játékosok negyven új alkasztból választhatnak, a fegyverek megismeréséhez több tucat ábra visz közelebb - hogy a M.A.G.U.S rendszerében vívott küzdelmek még életszerűbbek, az ellenfelek még halandóbbak a győzelmek még örömtelibbek lehessenek! Kötetünk tartalmazza az észak lángjai levelezős szerepjáték teljes leírását is!

Novák Csanád - Jakab Zsolt - Kovács Adrián - Lakatos Péter - Dacher Richárd - Nyulászi Zsolt - Bestiárium
A ​világnyi kontinens, Ynev különös lényei, a magasságok és mélységek lakói kerülnek bemutatásra e kötet lapjain. Bestiák, melyeket mestereik történeteiből, legendákból, rémmesékből ismernek a kalandozók - ám egy-egy találkozás után aligha fognak elfelejteni... Íme a népszerű fantasy szerepjáték nélkülözhetetlen kiegészítője, több száz ynevi szerzet leírásával, képekkel, statisztikákkal - hogy a M.A.G.U.S. világába tett utazások még veszedelmesebbek, a veszteségek még fájóbbak, a győzelmek még édesebbek legyenek!

Novák Csanád - Nyulászi Zsolt - Jakab Zsolt - Kovács Adrián - Kézikönyv ​kalandozóknak és útmutató kalandmestereknek
Valahol, ​túl az időn és a képzeleten, létezik egy világ, melyet istenek alkottak, de emberek uralnak. Egy világ, melyen ott élnek a magasság és a mélység különös lényei. Egy világ, melynek háborúit mágiával és acéllal vívják; egy világ, melynek sorsát együtt formálják bölcsek és fegyverforgatók. Jöjj! Lépj be a kapun, mely a csodák dimenziójába, a fantázia birodalmába vezet! Légy lakója Ynev világának, melyet a M.A.G.U.S. - az első igazi magyar szerepjáték kínál neked! Íme egy vadonatúj fantasy játék első kézikönyve, mely olyan szabadságot nyújt fantáziádnak, melyre még sosem volt példa.

Kollekciók