Ajax-loader

Esther Verhoef könyvei a rukkolán


Aad Rijs - Esther Verhoef - Tyúkok enciklopédiája
Manapság már nem csupán a gazdaemberek, a falvakban élők kiváltsága a baromfitartás, egyre több példát találunk városi kertekben kapirgáló tyúkkedvencekre. Tudja-e, hogy egyes tyúkok vörösbarna tojásokat, míg mások kék héjúakat tojnak? És mit szól ahhoz, hogy léteznek fürjméretű tyúkfajták, melyeket akár az erkélyen is tarthat? Mindezekről, és még sok minden másról szó esik a Tyúkok enciklopédiájában. A könyv a szakemberek mellett azok számára is íródott, akik ugyan (még) nem sokat tudnak a tyúkokról, de már rendelkeznek néhánnyal. A kötet gazdagon illusztrált gyakorlati útmutatókkal és világos magyarázatokkal szolgál a takarmányozás, tartás, tenyésztés, keltetés és elhelyezés terén. A hiánypótló mű a leggyakoribb betegségekről és a tyúkok anatómiájáról is tudnivalókkal szolgál, kiegészítve a különböző színek és mintázatok leírásával.

Esther Verhoef - Close-Up
While ​the bath was filling up, my eye fell on the razor in its case. Not the disposable kind, a handmade cutthroat razor. My heart skipped a beat. Then I shook my head. No. Stick to the plan. There’s always next time.' Leon’s partner died in his bath, and although the police report said she took her own life . . . she didn’t. When he meets Margot, overweight, lacking in confidence and recently separated, he sees an opportunity. Her life’s a mess. Who better to help her put it back together than a man who’s recovering from his own girlfriend’s tragic demise? Dragging her into a very intense, sexual relationship, which she realises, all too late, is one giant power game, Leon moves her into his flat and sets her up with a new career, introducing her to all the contacts she could need. How could she ever manage without him? If his ideas go to plan, she’ll never need to worry about that.

Esther Verhoef - The ​Complete Encyclopedia of Cats
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Esther Verhoef - Macskák ​enciklopédiája
A ​macskákat sokan titokzatosságuk miatt tisztelik és kedvelik. Számos ősi kultúra szerint a macskák a végső, nagy titok tudói, melyről bölcsen hallgatnak. Ez a könyv nem ígéri, hogy az összes titokról fellebbenti a fátylat, viszont hasznos kalauz kíván lenni mindazoknak, akik érdeklődnek az egyes fajták iránt, vagy házi kedvencük viselkedését szeretnék jobban megérteni. A kezdő macskatartók megtudhatják, mire figyeljenek a fajta kiválasztásánál, milyen fokú törődést igényel kedvencük, de az olyan praktikus kérdésekben is eligazítást kapnak, mint az alvóhely készítése, az étkezés vagy a leggyakoribb macskabetegségek. E kézikönyv segítségével még közelebb kerülhetünk ezekhez a gyönyörű, intelligens állatokhoz.

Esther Verhoef - Aad Rijs - Tyúkok ​enciklopédiája
Manapság ​már nem csupán a gazdaemberek, a falvakban élők kiváltsága a baromfitartás, egyre több példát találunk városi kertekben kapirgáló tyúkkedvencekre. Tudja-e, hogy egyes tyúkok vörösbarna tojásokat, míg mások kék héjúakat tojnak? És mit szól ahhoz, hogy léteznek fürjméretű tyúkfajták, melyeket akár az erkélyen is tarthat? Mindezekről, és még sok minden másról szó esik a Tyúkok enciklopédiájában. A könyv a szakemberek mellett azok számára is íródott, akik ugyan (még) nem sokat tudnak a tyúkokról, de már rendelkeznek néhánnyal. A kötet gazdagon illusztrált gyakorlati útmutatókkal és világos magyarázatokkal szolgál a takarmányozás, tartás, tenyésztés, keltetés és elhelyezés terén. A hiánypótló mű a leggyakoribb betegségekről és a tyúkok anatómiájáról is tudnivalókkal szolgál, kiegészítve a különböző színek és mintázatok leírásával.

Esther Verhoef - Nagy ​kutyaenciklopédia
A ​könyvben részletes ismertetés található szinte minden kutyafajtáról, a máltai selyemkutyától az arany retrieverig, a tosától a portugál vízikutyáig. A leírás tartalmazza az egyes fajták külső jegyeit (beleértve az elfogadott színeket is), a gondozási igényüket, kedvenc tevékenységeiket és a számukra leginkább megfelelő munkákat, valamint a más állatokkal illetve az emberekkel szembeni viselkedésüket is. A szöveg tanácsokat ad a nevelésükhöz éppúgy, mint az egyes fajták mozgásigényének a kielégítéséhez. Az ismertetett fajtákról több kép is található méghozzá nem csak egyetlen kutyáról, és ahol ez lehetséges volt, a munkakutyák munka közben is láthatóak.

Esther Verhoef - Aad Rijs - The ​Complete Encyclopedia Of Chickens
Keeping ​chickens has become increasingly popular. If at one time this used to be the privilege of farmers and those living in the countryside, these domestic animals are now slowly taking over city gardens as well. The book has been specially written for people who do not know much about chickens yet, but who are already keeping some, or are considering getting some in the future. The text and pictures provide practical information on the feeding, care, and breeding of chickens, as well as the laying of eggs and the kind of shelter the birds require. You will find clear information about common diseases and disorders, the chicken's anatomy, and an overview of the main color variations. The comprehensive information in The Complete Encyclopedia of Chickens is organized into chapters on the history of keeping chickens, choosing chicks, breeds of chickens, housing, care, and feeding. Other chapters provide details on diseases, abnormalities, and parasites. Reproduction, anatomy, and plumage are also described in this encyclopedia. An index and directory make this a complete resource.

Esther Verhoef - The ​Complete Encyclopedia of Cage and Aviary Birds
Practically ​oriented and easy-reference information on more than two hundred and fifty popular and less familiar cage and aviary birds -- Discussion of the distinguishing attributes and behavior characteristic of various species ; their feeding and housing needs -- Discussion of sex-linked traits and reproduction -- Hundreds of colorful illustrations -- An extensive index

Esther Verhoef - The ​Complete Encyclopedia of Tropical Fish
An ​aquarium can brighten up your room but it will only be successful if the fish are happy. This encyclopedia contains all the information you need to choose the right fish for your aquarium. The main features of popular and familiar species - and some of the rarer ones too are explained clearly and in detail. The splendid photographs can help you make your choice all the information you need is set out in the accompanying text. This encyclopedia is an indispensable reference work for anyone with an aquarium. • Hundreds of color photographs • All you need to know about aquariums • All you need to know about caring for your fish • The main characteristics of many species • Common and rare species • A comprehensive index

Esther Verhoef - Kutyák ​enciklopédiája
Tudja-e, ​hogy vannak "kopoltyús" kutyák, és hallott-e olyan fajtákról, amelyek nem vedlenek? Tudja-e, hogy egyes fajták szívesen elcsavarognak, amint lehetőségük adódik rá, míg mások inkább a gazdájuk közelében maradnak? Vannak fajták, melyek éberen őrzik a házat, ellenben mások barátságosak az idegenekkel szemben is. Ezek mind olyan tulajdonságok, amelyek fajtáról fajtára változnak, és amelyekkel a kutyák gazdáinak tisztában kell lenniük. A Kutyák enciklopédiájában valamennyi kutyákkal kapcsolatos kérdésünkre választ találunk. Megismerhetjük az egyes fajták külső jegyeit, gondozási igényüket, kedvenc tevékenységeiket, viszonyulásukat más állatokhoz és az emberhez, de a kutyák nevelésével kapcsolatban is hasznos tanácsokat kapunk. A könyv a kezdő kutyatartóknak segít kiválasztani a megfelelő fajtát, a tapasztalt kutyabarátok tudását pedig számos új ismerettel bővíti.

Esther Verhoef - Nagy ​macskaenciklopédia
Napjainkban ​a macskák egyre növekvő népszerűségnek örvendenek. Mind többen szeretnék előre tudni, hogy új házi kedvencüknek hogyan alakul majd fejlődése, milyen természete lesz. Milyen a habitusuk? Hogyan néznek ki és hányféle színű és jellegű lehet a bundájuk? Mire kell odafigyelni egy-egy fajta kiválasztásánál? Mi az adott fajta eredete, története? A kötetben minden részletre kiterjedően megtalálhatja a válaszokat ezekre a kérdésekre, és arra is feleletet kap, hogyan készítsen alvóhelyet, milyen enni- és innivalót adjon kedvencének, mennyit törődjön vele, de emellett foglalkozik a leggyakrabban előforduló betegségekkel is.

Kollekciók