Ajax-loader

David Kessler könyvei a rukkolán


Elisabeth Kübler-Ross - David Kessler - Sobre ​el duelo y el dolor
Sobre ​el duelo y el dolor es el legado final de Elisabeth Kübler-Ross, la conocida autora de La muerte: un amanecer y otros muchos libros y la autoridad más respetada dentro del campo de la muerte y el proceso de morir. “Sé que la muerte está cerca” escribe Kübler-Ross en las últimas páginas del libro, “pero aún no llega. Me encuentro aquí sentada como otras muchas personas se han encontrado a lo largo de la historia, en una cama rodeada de flores y mirando a través de una gran ventanal. El sentido de la vida no consiste solamente en conocer las cinco fases. No se trata solamente de la vida que se pierde, sino de la vida que se ha vivido. Escribir este libro me ha proporcionado la manera de continuar sintiéndome útil en mi vida, a pesar de que se esté acabando” Poco antes de morir, Elisabeth Kübler-Ross completaba con la ayuda de David Kessler, la obra que ahora tienen en sus manos, su último libro. Sobre el duelo y el dolor aplica las cinco fases del dolor -negación, ira, negociación, depresión y aceptación- al proceso del duelo y mezcla teoría, inspiración y consejos prácticos, todo basado en las experiencias personales y profesionales de Kübler-Ross y David Kessler. Incluye historias cortas e ilustrativas sobre temas diversos y capítulos sobre la tristeza, los recuerdos, los sueños, el proceso de aceptación y el aislamiento durante el proceso del duelo.

Elisabeth Kübler-Ross - David Kessler - Lecciones ​de Vida
En ​compañía de David Kessler -Director y gran experto en Cuidados Paliativos-, la autora comenta las principales tareas u oportunidades que la vida nos propone. Las lecciones que debemos aprender para vivir plenamente esta vida.

David Kessler - Elisabeth Kübler-Ross - Élet-leckék
Mindegyikünk ​számára eljön az a pillanat, amikor feltesszük ezt a kérdést. A tragédia nem az, hogy az élet rövid, hanem az, hogy gyakran csak visszatekintve látjuk meg, mi az, ami valóban fontos benne. Elisabeth Kübler-Ross egész életében a haldoklókkal és a halállal foglalkozott. Ez az első könyve, amely az életről és a helyes életvezetésről szól. David Kesslerrel együtt kalauzol bennünket végig azokon a leckéken, amelyeket meg kell tanulnunk ahhoz, hogy életünket a lehető legteljesebben éljük meg. A haldoklókkal folytatott sok éves törődés azt láttatta meg a szerzőkkel, hogy bizonyos leckék ismétlődnek. E leckék közül némelyiket rendkívül nehéz elsajátítani, de már az is sokat segíthet, ha megpróbáljuk megérteni őket. A szerzők feltárják az igazságot félelmeinkről, reményeinkről, kapcsolatainkról, legfőként azonban a csodáról, akik valójában vagyunk.

Louise L. Hay - David Kessler - Gyógyítsd ​meg a szíved
A ​Gyógyítsd meg a szíved írásakor az önmegerősítés égitestként ragyogó szellemi nagysága, Louise L. Hay és a híres gyász- és veszteségszakértő, David Kessler az embert érő veszteségek utáni gyógyulásról beszélgetnek. Louise és David azokat az érzelmeket és gondolatokat veszik sorra, amelyek akkor jelentkeznek, ha egy szakítás összetöri a szíved, a házasságod válással végződik, vagy egy szeretted eltávozik. Ez a csodálatos könyv, amelyben Louise megerősítései és a gondolat erejével kapcsolatos tanításai tökéletesen keverednek David több éves tapasztalatával a gyász sújtotta emberekkel végzett munkában, kivételes, új gondolkodásmódra tanít, miközben mélységes szeretetet és örömet hoz az életedbe. A veszteségek ellenére is folytatódik az életed. Ebben az időszakban: - segít nagyobb önismeretre és együttérzésre szert tenned, - fejleszti belső rugalmasságodat, - megtanít búcsút venni és békére lelni. Louise L. Hay, az Éld az életed, Az erő benned van, az Éld jól az életed most! és a Minden rendben című nemzetközi sikerkönyvek szerzője. Gyógyítói technikáinak és pozitív filozófiájának köszönhetően emberek milliói tanulták meg, miként tehetik teljesebbé életüket, hogy nyissák meg testi-, lelki-, és szellemi gyarapodásuk kapuját. Metafizikai előadó, tanító és a Hay House Kiadó alapítója és elnöke. David Kessler, a gyász és veszteség területének egyik legismertebb szakértője és előadója. Az Élet-leckék és az On Grief and Grieving című sikerkönyvek társszerzője a legendás Elisabeth Kübler-Ross mellett. Ő írta továbbá minden idők legnagyobb példányszámban eladott hospice-könyvét The Needs of the Dying címmel, amellyel elnyerte Teréz Anya méltatását.

David Kessler - Elisabeth Kübler-Ross - Life ​Lessons
Is ​this really how I want to live my life? Each one of us at some point asks this question. The tragedy is not that life is short, but that we often see only in hindsight what really matters. In this, her first book on life and living, Elisabeth Kübler-Ross joins with David Kessler to guide readers through the practical and spiritual lessons we need to learn so that we can live life to its fullest in every moment. Many years of working with the dying have shown the authors that certain lessons come up over and over again. Some of these lessons are enormously difficult to master but even the attempts to understand them can be deeply rewarding. Here, in fourteen accessible chapters, from the Lesson of Love to the Lesson of Happiness, the authors reveal the truth about our fears, our hopes, our relationships, and above all, about the grandness of who we really are.

David Kessler - Muszáj ​annyit enni?
Mi ​az oka annak, hogy nem bírunk gátat szabni étvágyunknak? Miért válik az evés sokszor szenvedéllyé? Vannak-e az ételben olyan anyagok, amelyek elősegítik az effajta függőség kialakulását? David A. Kessler beszédes és olykor döbbenetes példákkal mutatja be, hogy a modern élelmiszeripar úgynevezett hiperízletes ételei miképpen alakítják át az agy biokémiai folyamatait úgy, hogy kimondottan vágyjunk a zsíros, cukros és sós ételekre, noha ezek fogyasztása elhízáshoz és különféle anyagcsere-betegségekhez vezet. A szerző megszívlelendő tanácsai segítenek abban, hogy egészségünk érdekében újra átvehessük az irányítást evési szokásaink felett.

Kollekciók