Ajax-loader

Cynthia Hand könyvei a rukkolán


831742_5
elérhető
133

Cynthia Hand - Angyalsors
Clara ​Gardner nemrégiben szerzett tudomást arról, hogy félig-meddig angyal. Az ereiben csörgedező angyalvérnek köszönhetően nemcsak okosabb, erősebb és gyorsabb, mint az emberek (akik közé mostantól már nem számíthatja magát), hanem rendeltetést is kap, azaz el kell végeznie valamit ezen a világon. Csakhogy nem könnyű kiokoskodnia, mi is ez a feladat. Látomása - pontosabban az ott megjelenő erdőtűz és vonzó külsejű idegen - hatására új városba költözik, új iskolába kerül. Miután megismerkedik Christiannel, aki nem más, mint - a szó szoros értelmében - álmai fiúja, kezd összeállni a kép, ám ugyanakkor minden összezavarodik. Feltűnik ugyanis egy másik srác, Tucker, akinek szemlátomást Clara emberi vonásai tetszenek. Ahogy Clara próbál kiigazodni az érthetetlenné vált világban, addig nem sejtett veszélyek mellett olyan döntési kényszerekkel is szembesül, amelyekről nem is hitte volna, hogy bekövetkeznek az életében - őszinteség és színlelés, szerelem és kötelesség, jó és rossz között kell választania. Végre a látomásából ismert tűz is föllobban, de vajon Clara készen áll-e, hogy vállalja a sorsát? Az Angyalsors megindító mese szerelemről és sorsról, egy lány vívódásáról, hogy a szabályokat kövesse vagy inkább a szívére hallgasson. A regény egy trilógia első része, amely már az egész világon nagy sikert aratott. A második kötet 2012 őszén fog megjelenni.

Cynthia Hand - Brodi Ashton - Jodi Meadows - Lady ​Jane
Edward ​még csak tizenhat éves, és már Anglia királya. De sajnos épp haldoklik, ami elég kellemetlen, ha azt nézzük, hogy inkább az első csókja tervezésével kellene foglalkoznia, mint azzal, hogy kire is hagyja a trónt... Jane Edward unokatestvére, akit sokkal inkább érdekelnek a könyvek, mint a romantika. Szerencsétlenségére Edward beleegyezett a megházasításába, hogy ezzel bebiztosítsa a trónöröklését. Ráadásul van valami igen furcsa a neki kiválasztottban: Gifford ugyanis egy ló. De tényleg, a férfi minden egyes nap hajnalán egy nemesi szénafalóvá változik - csak hogy naplemente után a fogai között szénaszálakkal változhasson vissza emberré. Ettől eltekintve azért meg kell hagyni, hogy roppantul jóképű, és Jane szívében szép lassan hely szabadul fel számára is. A történet egyre zűrösebbé válik, ahogyan Edward, Jane és Gifford egy kolosszális összeesküvés közepén találják magukat. Miközben a királyság sorsa a tét, hőseinknek saját összeesküvést kell szőniük, számos harcot megvívniuk, kalandozniuk, s a szívük sem maradhat szárazon. De vajon sikerül véghezvinniük a tervüket, amíg a fejük még a helyén lehet?

Cynthia Hand - Angyalnyár
A ​New York Times sikerlistájára is feljutott Cynthia Hand lebilincselő kisregénye az Angyalsors trilógia világában játszódik. Clara szabadulni igyekszik az emlékektől, amelyek Wyomingban kísértik, és a jövőre utaló látomásoktól, amelyekkel egyelőre nem képes szembenézni - ezért tökéletes menekülésnek tűnik, ha a nyarat Olaszországban tölti legjobb barátnőjével, Angelával... Amióta Angela az eszét tudja, mindig azt magyarázták neki, hogy a szerelem veszedelmes, egy percre se hagyja őrizetlenül a szívét. Két éve azonban, amikor megismerkedett Phennel, elhatározta, hogy mindenáron közel kerül hozzá. Most döntenie kell, megoszthatja-e Clarával a titkát, vagy ha elmondja neki az igazságot, azzal kockára tesz mindent, ami fontos a számára. A hol Angela, hol Clara nézőpontjából kibontakozó történet bemutatja a felejthetetlen nyarat, amely próbára teszi a két lány barátságát, és visszavonhatatlanul megváltoztatja az életüket.

Cynthia Hand - Angyalvágy
Az ​utóbbi évek több meglepetéssel szolgáltak, mint amire az angyalvérű Clara Gardner valaha is számított volna. Miután kiderítette, milyen különleges szerepet játszik a többi angyalvérű között, eltökélte magát, hogy megóvja Tucker Averyt a gonosz erőtől, amely őt magát követi... még akkor is, ha ennek érdekében mindkettejük szívét össze kell törnie. A város elhagyása tűnt a legjobb megoldásnak, tehát visszatért Kaliforniába – akárcsak Christian Prescott, az ellenállhatatlan vonzerejű fiú abból a látomásból, amely egész kalandozását elindította. Amíg Clara igyekszik helytállni egy számára ijesztően új világban, fölfedezi, hogy a bukott angyal, aki megtámadta őt, most minden lépését figyeli. És nem is egyedül. Fenyegetően közeledik a fekete szárnyúak elleni harc, és Clara tudja, hogy végül teljesítenie kell küldetését. Az pedig áldozatokkal és árulásokkal jár. Az Angyalsors sorozat izgalmas záróakkordjában Clarának egyszer s mindenkorra döntenie kell saját sorsáról.

Cynthia Hand - Unearthly
In ​the beginning, there's a boy standing in the trees . . . Clara Gardner has recently learned that she's part angel. Having angel blood run through her veins not only makes her smarter, stronger, and faster than humans (a word, she realizes, that no longer applies to her), but it means she has a purpose, something she was put on this earth to do. Figuring out what that is, though, isn't easy. Her visions of a raging forest fire and an alluring stranger lead her to a new school in a new town. When she meets Christian, who turns out to be the boy of her dreams (literally), everything seems to fall into place —and out of place at the same time. Because there's another guy, Tucker, who appeals to Clara's less angelic side. As Clara tries to find her way in a world she no longer understands, she encounters unseen dangers and choices she never thought she'd have to make —between honesty and deceit, love and duty, good and evil. When the fire from her vision finally ignites, will Clara be ready to face her destiny? Unearthly is a moving tale of love and fate, and the struggle between following the rules and following your heart.

Cynthia Hand - Brodi Ashton - Jodi Meadows - My ​Lady Jane
For ​fans of The Princess Bride comes the comical, fantastical, romantical, (not) entirely true story of Lady Jane Grey. Lady Jane Grey, sixteen, is about to be married to a total stranger—and caught up in an insidious plot to rob her cousin, King Edward, of his throne. But that’s the least of Jane’s problems. She’s about to become Queen of England. Like that could go wrong.

Cynthia Hand - Boundless
The ​past few years have held more surprises than part-angel Clara Gardner could ever have anticipated. Yet from the dizzying highs of first love, to the agonizing low of losing someone close to her, the one thing she can no longer deny is that she was never meant to live a normal life. Since discovering the special role she plays among the other angel-bloods, Clara has been determined to protect Tucker Avery from the evil that follows her . . . even if it means breaking both their hearts. Leaving town seems like the best option, so she’s headed back to California - and so is Christian Prescott, the irresistible boy from the vision that started her on this journey in the first place. As Clara makes her way in a world that is frighteningly new, she discovers that the fallen angel who attacked her is watching her every move. And he’s not the only one. . . . With the battle against the Black Wings looming, Clara knows she must finally fulfil her destiny. But it won’t come without sacrifices and betrayal. In the riveting finale of the Unearthly series, Clara must decide her fate once and for all.

Cynthia Hand - Angyalfény
Clara ​Gardner hónapokon át készült arra, hogy szembenézzen a látomásából ismert erdőtűzzel, mégsem tudott felkészülni a döntésre, amelyet a végzetes napon kellett meghoznia. A rendeltetését közel sem olyan egyszerű teljesíteni, mint ahogy gondolta, most pedig a Tucker iránt érzett szerelme és a Christianhez fűződő bonyolult érzelmei között őrlődik. Emellett egyre jobban megismeri az angyalok világát, a Jó és a Rossz közötti harcot, ráadásul szembe kell néznie egy szörnyű ténnyel: valaki, aki közel áll hozzá, hónapokon belül meg fog halni. A lány jövője csupa kérdőjel, egy dologban azonban biztos: a tűz csupán a kezdet volt. Cynthia Hand a népszerű Angyalsors trilógia második kötetében fokozza az izgalmakat. A lendületes stílus, a mozgalmas cselekmény és a meglepő befejezés garantálják, hogy az ifjúsági fantasy rajongói a második regényt is a szívükbe zárják. A trilógia harmadik része 2013 őszén fog megjelenni Angyalvágy címmel.

Cynthia Hand - Brodi Ashton - Jodi Meadows - My ​Contrary Mary
Welcome ​to Renaissance France, a place of poison and plots, of beauties and beasts, of mice and . . . queens?⠀ ⠀ Mary is the queen of Scotland and the jewel of the French court. Except when she's a mouse. Yes, reader, Mary is an Eðian (shapeshifter) in a kingdom where Verities rule. It's a secret that could cost her a head—or a tail.⠀ ⠀ Luckily, Mary has a confidant in her betrothed, Francis. But after the king meets a suspicious end, things at the gilded court take a treacherous turn. Thrust onto the throne, Mary and Francis are forced to navigate a viper's nest of conspiracies, traps, and treason. And if Mary's secret is revealed, heads are bound to roll.

Cynthia Hand - The ​How & the Why
Cassandra ​McMurtrey has the best parents a girl could ask for; they’ve given Cass a life she wouldn’t trade for the world. She has everything she needs—but she has questions, too. Like, to know who she is. Where she came from. Questions her adoptive parents can’t answer, no matter how much they love her. But eighteen years ago, someone wrote Cass a series of letters. And they may just hold the answers Cass has been searching for. Alternating between Cass’s search for answers and letters from the pregnant teen who placed her for adoption, this emotionally resonant narrative is the perfect read for fans of Nina LaCour and Jandy Nelson.

Cynthia Hand - The ​Afterlife of Holly Chase
On ​Christmas Eve five years ago, Holly was visited by three ghosts who showed her how selfish and spoiled she'd become. They tried to convince her to mend her ways. She didn't. And then she died. Now she's stuck working for the top-secret company Project Scrooge--as the latest Ghost of Christmas Past. Every year, they save another miserly grouch. Every year, Holly stays frozen at seventeen while her family and friends go on living without her. So far, Holly's afterlife has been miserable. But this year, everything is about to change. . . .

Cynthia Hand - Say ​Goodbye - Amikor búcsúzunk
Alexis ​egy középiskolás kitűnő tanuló, akit felvettek a híres MIT egyetemre, matematika szakra. Öccse öngyilkossága óta azonban semmi sincs rendbe a családjában. Anyja egyfolytában sír és azt mondja, hogy véget ért az élete. Apja még a tragédia előtt elhagyta őket egy fiatalabb nőért. Alexis pedig dühös, ugyanakkor magát hibáztatja öccse, Ty haláláért, néha pedig az az érzése, hogy öccse szellemként követi őt. Alexis pszichológusa, Dave azt javasolja a lánynak, hogy kezdjen el naplót írni, hátha így könnyebben meg tud birkózni öccse öngyilkosságával. És ahogy Alexis papírra veti fájdalmát, kétségeit, emlékeit, úgy tárul fel az olvasó előtt a múlt, a jelen és a jövő.

Cynthia Hand - Hallowed
For ​months part-angel Clara Gardner trained to face the raging forest fire from her visions and rescue the alluring and mysterious Christian Prescott from the blaze. But nothing could prepare her for the fateful decisions she would be forced to make that day, or the startling revelation that her purpose—the task she was put on earth to accomplish—is not as straightforward as she thought. Now, torn between her increasingly complicated feelings for Christian and her love for her boyfriend, Tucker, Clara struggles to make sense of what she was supposed to do the day of the fire. And, as she is drawn further into the world of part angels and the growing conflict between White Wings and Black Wings, Clara learns of the terrifying new reality that she must face: Someone close to her will die in a matter of months. With her future uncertain, the only thing Clara knows for sure is that the fire was just the beginning. Described by Richelle Mead as “utterly captivating,” Unearthly received outstanding reviews, garnered accolades from New York Times bestselling authors, and was named an Indie Next Pick. In this heart-wrenching sequel, Cynthia Hand expertly captures the all-consuming joy of first love—and the agony of loss. This beautifully woven tale will appeal to fans of Lauren Kate, Becca Fitzpatrick, and Aprilynne Pike.

Cynthia Hand - Brodi Ashton - Jodi Meadows - My ​Calamity Jane
Welcome ​to 1876 and a rootin’-tootin’ America bursting with gunslingers, outlaws, and garou. JANE (a genuine hero-eene) Calamity’s her name, and garou hunting’s her game—when she’s not starring in Wild Bill’s Traveling Show, that is. She reckons that if a girl wants to be a legend, she should just go ahead and be one. FRANK (*wolf whistle*) Frank “the Pistol Prince” Butler is the Wild West’s #1 bachelor. He’s also the best sharpshooter on both sides of the Mississippi, but he’s about to meet his match. . . . ANNIE (get your gun!) Annie Oakley (yep, that Annie) is lookin’ for a job, not a romance, but she can’t deny there’s something about Frank she likes. Really likes. Still, she’s pretty sure that anything he can do, she can do better. A HAIRY SITUATION After a garou hunt goes south and Jane finds a suspicious-like bite on her arm, she turns tail for Deadwood, where there’s been talk of a garou cure. But things ain’t always what they seem—meaning the gang better hightail it after her before they’re a day late and a Jane short.

Cynthia Hand - Die ​Unwahrscheinlichkeit des Glücks
Es ​war der zwanzigste Dezember. Hinter mir lagen genau sechs Monate mit Steven. 183 Tage voller Küsse, bevor die Gleichung sich änderte. Unwiderruflich. Das letzte Mal, dass Lexie glücklich war, war davor. Als sie einen wunderbaren Freund hatte, den Traum, Mathematik zu studieren, und einen Bruder. Tyler. Nun ist sie für die anderen nicht mehr das Zahlengenie, sondern nur noch das Mädchen, dessen Bruder sich umgebracht hat. Um mit der Trauer fertigzuwerden, beginnt Lexie, ihre Gefühle aufzuschreiben. Doch leider ist das Leben keine Gleichung, sonst könnte sie die quälende Ungewissheit auflösen: Tyler hat ihr vor seinem Tod eine SMS geschickt, die sie nicht beachtet hat. Hätte sie alles ändern können? Der Gedanke verfolgt Lexie wie ein Schatten. Bis sie erfährt, was es braucht, um ihr Glück wahrscheinlicher zu machen.

Cynthia Hand - Unearthly ​- Heiliges Feuer
Die ​16-jährige Clara ist ein Schutzengel, mit übernatürlichen Kräften ausgestattet, dazu ausersehen, Menschen zu retten. Nicht so einfach, wenn man mitten unter ihnen lebt und nicht auffallen darf. Ihre erste Mission, einen Jungen aus dem Feuer zu retten, misslang. Claras Schwäche blieb nicht unentdeckt: Die schwarzen Engel - gefallene Seelen, die die Welt mit Traurigkeit überziehen – wollen Clara auf ihre Seite ziehen. Leider nicht ihr einziges Problem. Denn jemand, der ihr sehr nahesteht, soll in den nächsten Monaten sterben. Clara ahnt: Das Feuer war nur der Anfang

Cynthia Hand - The ​Last Time We Say Goodbye
There's ​death all around us. We just don't pay attention. Until we do. The last time Lex was happy, it was before. When she had a family that was whole. A boyfriend she loved. Friends who didn't look at her like she might break down at any moment. Now she's just the girl whose brother killed himself. And it feels like that's all she'll ever be. As Lex starts to put her life back together, she tries to block out what happened the night Tyler died. But there's a secret she hasn't told anyone-a text Tyler sent, that could have changed everything. Lex's brother is gone. But Lex is about to discover that a ghost doesn't have to be real to keep you from moving on.

Cynthia Hand - Unearthly ​- Dunkle Flammen
Die ​Erde steht still, wenn Engel lieben. «Am Anfang ist da ein Junge, mitten im Wald. So alt wie ich, um die sechzehn, siebzehn. Dabei sehe ich ihn nur von hinten. Ein orangefarbenes Licht erhellt den Himmel. Die Luft ist voller Rauch. Als ich auf ihn zugehe, knackt ein Ast unter meinen Füßen. Er hört mich, wendet sich langsam um. In einer Sekunde werde ich sein Gesicht sehen. Genau da verschwimmt die Vision. Ich blinzle und er ist weg.» Clara ist anders als all die anderen Mädchen auf der Highschool: Ihre Mutter ist ein Nephilim. Auch in Claras Venen fließt Engelsblut. Mit übernatürlichen Kräften ausgestattet, wird sie selbst zu einem Schutzengel werden. Vorausgesetzt, sie besteht ihre Bewährungsprobe. Doch die ist schwieriger als erwartet: Clara muss sich entscheiden - zwischen Himmel und Hölle, zwischen Christian und Tucker ...

Cynthia Hand - With ​You All the Way
_A ​Forever for a new generation. Fans of Sarah Dessen , Jenny Han, and Nina LaCour will devour this exploration of family relationships, romantic relationships, and everything in between from New York Times bestselling author Cynthia Hand._ Ada’s sick of being the invisible good girl in her family. She’s just caught her boyfriend cheating on her after she said she wasn’t ready for sex, and she’s had it up to here with her perfect, beautiful older sister trying to give her advice, especially when that advice includes staying a virgin until she’s truly in love. But all of that pales in comparison to what Ada discovers when her mom drags them to Hawaii for an annual surgeons’ conference: her mom is having an affair. Just like that, Ada’s whole world comes crashing down, all because it seems like no one can stop themselves from falling into bed with people they shouldn’t. So Ada decides it’s time for her to do just that, and get sex over with. But what she thinks is one of her best laid plans doesn’t actually leave room for the truth: That feelings, romantic or not, always get in the way.

Cynthia Hand - Jodi Meadows - Brodi Ashton - My ​Plain Jane
You ​may think you know the story. After a miserable childhood, penniless orphan Jane Eyre embarks on a new life as a governess at Thornfield Hall. There, she meets one dark, brooding Mr. Rochester. Despite their significant age gap (!) and his uneven temper (!!), they fall in love—and, Reader, she marries him. (!!!) Or does she? Prepare for an adventure of Gothic proportions, in which all is not as it seems, a certain gentleman is hiding more than skeletons in his closets, and one orphan Jane Eyre, aspiring author Charlotte Bronte, and supernatural investigator Alexander Blackwood are about to be drawn together on the most epic ghost hunt this side of Wuthering Heights.

Brodi Ashton - Cynthia Hand - Jodi Meadows - My ​Imaginary Mary
It’s ​aliiiiiiiive! The bestselling authors of My Lady Jane are back with the electric, poetic, and (almost) historical tale of the one and only Mary Shelley. Mary may have inherited the brilliant mind of her late mother, Mary Wollstonecraft, but she lives a drab life above her father’s bookstore, waiting for an extraordinary idea that’ll inspire a work worthy of her parentage—and impress her rakishly handsome (and super-secret) beau, Percy Shelley. Ada Lovelace knows a thing or two about superstar parents, what with her dad being Lord Byron. But her passions lie beyond the arts—in mechanical engineering, to be exact. Alas, no matter how precise Ada’s calculations, there’s always a man willing to claim her ingenious ideas as his own. When fate (er, fae) connects our two masterminds, they learn their talents are rare indeed—because their parents were two of the most powerful fae to have ever lived. And with the right training from a fae godmother, they can achieve anything they dare to imagine. But when their dream team accidentally-on-purpose results in a living, breathing, thinking automaton, Mary and Ada face a villain of Gothic proportions. . . . With comic genius and a truly electrifying sense of adventure, Cynthia Hand, Brodi Ashton, and Jodi Meadows continue their campaign to turn history on its head in this YA fantasy that’s perfect for fans of The Princess Bride and A Gentleman’s Guide to Vice and Virtue.

Cynthia Hand - Unearthly ​- Himmelsbrand
Ein ​Kampf zwischen Himmel und Hölle. Clara ist anders als die anderen an der Highschool: In ihren Adern fließt Engelsblut, sie ist dazu ausersehen, Menschen zu retten. Dabei will Clara nur eins - ein ganz normales Mädchen sein. Doch das will ihr einfach nicht gelingen: Waren die letzten Jahre schon von Turbulenzen geprägt, ziehen nun dunkle Wolken am Horizont auf. Die Schwarzflügel - gefallene Seelen - wollen die Menschen unter ihre Herrschaft bringen. Wird es den Nephilim gelingen, diesen Plan zu vereiteln? Clara steht im Zentrum der Entscheidung. Erst als die große Schlacht bevorsteht, erkennt sie: Die größte Gefahr droht aus den eigenen Reihen ... Das Finale der hinreißenden Engelstrilogie: von allen Fans sehnsüchtig erwartet!

Cynthia Hand - Vigyázz, ​Holly Chase!
A ​tizenhét éves Holly Chase nem egy tipikus jó kislány, sőt önző és gátlástalan. Csak az lebeg a szeme előtt, hogy híres legyen. Még arra is képes volt, hogy édesanyja halálakor lőjön egy szelfit a sír mellett új napszemüvegében, és kiposztolja Instagramra. Nincs tekintettel senkire, a barátait már rég elmarta maga mellől. Aztán történt valami, ami mindent megváltoztatott… Karácsony napján Holly az éjszaka közepén hangos zajra ébredt. Három szellem jött el hozzá, hogy megmutassák neki, milyen önző, elkényeztetett teremtés lett belőle. Megpróbálták rábeszélni, hogy változtasson életmódján. De Holly nem hallgatott rájuk. Aztán meghalt. Holly ezzel átkerült a szellemvilágba, ahol a múlt karácsonyainak szellemeként az a feladata, hogy minden évben megmentsen egy eltévelyedett lelket. Holly szó szerint halálosan unja a dolgot, mindaddig, amíg egy dögös, 17 éves srác lesz a kiszemeltje, aki a lányt régi önmagára emlékezteti. És bár tény, hogy meg akarja menteni végzetétől, tilos lenne közel kerülni a fiúhoz, pláne belekeveredni egy zavaros románcba vele. De hát hogyan is lehetne ellenállni a kísértésnek?

Cynthia Hand - Radiant
Clara ​is desperate to get away - from the memories that haunt her in Wyoming and the visions of a future she isn't ready to face - and spending the summer in Italy with her best friend, Angela, should be the perfect escape... For as long as she can remember, Angela has been told that love is dangerous, that she must always guard her heart. But when she met a mysterious guy in Italy two years ago she was determined to be with him, no matter the costs. Now she must decide whether she can trust Clara with her secret, or if telling her the truth will risk everything she cares about. Alternating between Angela and Clara's perspectives, Radiant chronicles the unforgettable summer that will test the bounds of their friendship and change their lives forever.

Kollekciók