Ajax-loader

Jennie Shapter könyvei a rukkolán


Christine Ingram - Jennie Shapter - A ​kenyér és a kenyérsütés enciklopédiája
A ​kötet gyönyörű képek segítségével mutatja be a kenyérkészítés történetét, a pékmesterség rejtelmeit és a világ kenyérféleségeinek ízét, formáját és állagát. A világ különböző konyháiról származó több mint 100 hagyományos recept mellett a kenyérsütés technikáival foglalkozó fejezet lépésről lépésre elmagyarázza a kenyérkészítési folyamat szakaszait: a dagasztástól a kenésig és sütésig. Megtapasztalhatjuk, milyen könnyű az automata kenyérkészítő gép használata. Mindegyik recepthez színes fénykép és egyértelmű, lépésről lépésre követhető útmutatás tartozik.

Christine Ingram - Jennie Shapter - Kenyérfélék ​és péksütemények nagy könyve
A ​kenyér a világon mindenütt az egyik legalapvetőbb és legkedveltebb élelmiszer. Formája, íze, készítési módja országról országra különbözik – egy azonban közös: a meleg kenyér illatának senki sem tud ellenállni. Ebből a könyvből megtudhatja a kenyérkészítés fortélyait, olvashat a kenyérsütés történetéről, a különböző kultúrák péksütemény-választékáról, és ha kedvet kapott a sütéshez, válogasson a több mint 250 recept közül!

Jennie Shapter - Szakácskönyv ​kenyérsütő gépekhez
Ez ​a minden részletre kiterjedő album a kenyérsütés valamennyi aspektusát bemutatja a sütés folyamatától a különböző beállításokon, programokon, technikákon és az esetleg felmerülő problémákon át egészen a kézzel formázott finomságok elkészítéséig. A szakácskönyv 150, a világ különböző tájairól származó hagyományos és új receptet tartalmaz, amelyeket speciálisan kenyérsütő gépekhez állítottak össze. A recepteket követve a legkönnyebb alapkenyerek ugyanúgy elkészíthetők, mint a nagyobb jártasságot kívánó ízesített cipók, zsemlék és sütemények: az út a gyors fehérkenyértől a narancsos-áfonyás kenyéren át, a vaníliás-csokoládés márványos süteményen keresztül a trópusi gyümölcskenyérig vezet. A biztos sikert a receptek minden lépését egyenként bemutató leírások és a színes fotóillusztrációk garantálják. Valamennyi recept esetében feltüntettük a kicsi, a közepes és a nagy kenyérsütő gépek esetében használandó mennyiségeket.

Kollekciók