Ajax-loader

Caroline Young könyvei a rukkolán


Caroline Young - Style ​Tribes
Style ​Tribes: The Fashion of Subcultures explores the style, fashions and ideology of youth movements of the last 100 years, including flappers, swing kids, mods, rockers, surfers, hippies, punks, disco, hip hop, Harajuku and hipsters. Fully illustrated, it delves into the stories behind the styles, what sets each of them apart, and looks at the influence and legacy of each of these tribes. The advent of industrialisation, globalisation and modernism in the twentieth century brought with it an explosion of subcultures, most of which are defined by their youthfulness. As subcultures gain media attention they are absorbed into the mainstream, and the style is often picked up by the fashion industry. The book will look at how these subcultures have been translated into fashion, from flappers and teddy boys to punk and grunge.

Caroline Young - Mi ​primer libro de palabras sobre mi mundo
En ​cada uno de estos libros se presentan más de 250 palabras, algunas de ellas ya conocidas por los niños. └ Los dibujos son sencillos a la vez que encantadores y van siempre acompañados de la palabra que les corresponde.

Caroline Young - Nyomozás ​az állatvilágban
Nem ​kisebb feladatra vállalkozott az angol szerzőpár, mint arra, hogy segítsen a kisgyerekeknek a világ állatairól alkotott képük megformálásában. Az Északi-sarktól a forró Sonora sivatagig, a sűrű tűlevelű erdők világától a Nagy-Korallzátonyig, s a vizek mélységétől az égre törő hegycsúcsokig - változatos élőhelyeiken mutatja be a kötet a bolygónkat benépesítő állatokat - több mint 300 állatfajt. Egy-egy élőhely jellegzetes világa nagy, színes, két oldalt betöltő tablón kel életre s e színpompás belső képet sok-sok színes rajz veszi körbe. Ezek az állatportrék - rövid képaláírásokkal ellátva - külön is bemutatják a tablón szereplő fajok reprezentánsait. A rövid kis ismertetések a hód és a csörgőkígyó, az óriás-kalmár és a róka, a különböző madárfajok és a többi állat életmódjának legjellegzetesebb jegyeit emelik ki. Miként szerzi táplálékát a tátott szájjal "repülő" ördögrája? Mikor ássa be magát a talajba a hangyászsün? Hol él télen a lemming? Magányosan él-e a farkas? - ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre válaszolnak a rövid bemutatások, melyeket minden egyes belső képnél kiegészít egy általános zoológiai összefoglalás az élőhely faunájáról. ; Az ismeretterjesztő állattani témájú képeskönyv egy másik olvasatában rendhagyó rejtvénykönyv. Ugyanis a gyerekekre vár az a feladat, hogy a nagy belső tablón megkeressék azokat az állatokat, amelyeket a kereten a színes rajzok bemutatnak. Közülük egyesek könnyen föllelhetők, mások jól elrejtettek. S miközben keresgélnek-nézegetnek, észrevétlenül gyakorolják a számolást is; a sivataglakó tündérbaglyocskából ugyanis ötöt kell megtalálniuk, az esőerdők nyílméreg-békájából viszont már kilencet, a tengerparton élő viaszrózsából kereken tízet. Így nyer értelmet az új sorozat címe: Láss! Keress! Tanulj! A 18 színes tabló állatainak a rejtekhelyeit a kötet végén azért elárulják a szerzők. A Mutatóval gazdagított, szép, élénk színű képeivel gyönyörködtető ismeretterjesztő gyermekkönyv igen hasznos olvasmánya lehet a 8-10 éves gyerekeknek.

Caroline Young - Csecsemők ​és tipegők játékos nevelése
A ​gyerekek az első két életévben többet tanulnak, mint életük bármelyik másik szakaszában, és velük foglalkozóknak kulcsszerepe van ebben a folyamatban. Ebben a könnyen használható kézikönyvben rengeteg játékot és más okos tevékenységet ismertetünk kisgyermekeknek két és fél éves korig.

Harriet Castor - Clive Gifford - Caroline Young - Nagygépek ​könyve
Ez ​az érdekességekkel teletűzdelt könyv izgalmasabbnál izgalmasabb gépeket sorakoztat fel az élet minden területéről: vannak, amelyek mélyen a föld alatt dolgoznak, és vannak, amelyek az égbe törnek. Megismerkedhetünk az óriás teherautóval, a monster versenyautókkal és még rengeteg nagy géppel.

Kollekciók