Ajax-loader

Martin Baxendale könyvei a rukkolán


Martin Baxendale - A ​kismama működése
A ​gyerekvárás csodálatos, izgalmas, örömteli élmény lehet nem csak számodra, de férjurad számára is. Ám mialatt várjátok azt a bizonyos napot a sok-sok örömbe némi üröm is cseppenhet. Gondolunk itt a reggeli émelygésre, a hátfájásra, a hangulatingadozásra, a duzzadt bokára, a terhességi csíkokra. Ez a nélkülözhetetlen útmutató telis-tele van jobbnál jobb tanácsokkal annak érdekében, hogy csak a szépre emlékezz, és gyermeked apja a kilenc hónap elteltével is szóba álljon veled.

Martin Baxendale - A ​kisbaba naplója
Csodaszépek ​a kisbabájával eltöltött első hónapok! A legelső éjszakai síróroham, az első komolyan bűzös pelenka, az első botladozó lépések, a kis buksi tompa puffanása a kemény anyaföldön és kisbabánk egyéb sikerei - mindez feledhetetlen élmény. És mégkevésbé lesz feledhető egyedülálló naplónk segítségével.

Martin Baxendale - Az ​iroda működése
Nélkülözhetetlen ​kézikönyv a világ összes irodai dolgozójának. Martin Baxendale hosszú évek irodai tapasztalatát osztja meg önnel legújabb könyvében. Ötletei és tippjei alkalmazásával Ön játszi könnyedséggel lesz úrrá a munkahelyi nehézségeken.

Martin Baxendale - No ​stressz!
Tapasztald ​meg a nevetés jótékony hatását Martin Baxendale bolondos stresszkezelési útmutatóját olvasva. Ez a remek könyv, melyet sokéves tapasztalat szült, kitűnő ajándék azoknak, akik a kelleténél jobban megszenvedik a mindennapok feszültségét - vagyis mindenkinek...

Martin Baxendale - A ​macska működése
A ​cicák és a macskák, ezek a szőrmók csibészek, tökéletesen alkalmasak arra, hogy imádnivaló házikedvenceid és szórakoztató társaid legyenek. Ugyanakkor a cicuskák a pokol legsötétebb bugyraiba illő démoni természetet is mutathatnak, megkeserítve nappalaidat és éjszakáidat a legördögibb gonoszkodásokkal, szándékos kártételek sorával, szerelmes jajongással vagy az illattal, amit csakis ők képesek árasztani. Ha szereted a macskádat, ám mégis éreztél már-már ellenállhatatlan kényszert arra, hogy farba rúgd szegényt, akkor te vagy az, aki e könyv bölcs tanácsait nem nélkülözheti. Ez az a könyv, amire a világ macskatulajdonosai mindig is vártak. Most, hogy végre megjelent, élj az alkalommal! Legyen mindig a kezed ügyében ez az átfogó szakkönyv! Erezni fogjátok a változást: te is és a macskád is.

Martin Baxendale - A ​férfi működése
"Semmi ​esetre se próbálja meg új hímnemű berendezését üzemeltetni, amíg figyelmesen el nem olvasta ezt a kézikönyvet! Ha ezt elmulasztja, veszélybe kerülhet hosszú távú, boldog kapcsolata a hímnemű egységgel. Az alapvető műszaki jellemzők ismeretének hiánya súlyos csalódásokhoz és füstbe ment álmokhoz vezethet! Ebből a felbecsülhetetlen könyvecskéből megtudhatja mindazt, amire mindig kíváncsi volt (és amire sosem volt kíváncsi): hogy mit várhat és mit nem várhat el a beszerzett hímneműtől, vagy ahogyan ugyancsak nevezik, a férfitől."

Martin Baxendale - Boldog ​szülinapot!
Mi ​az, amitől a születésnap valamivel veszélyesebb, mint egy őserdei kalandtúra? Az esztelen szeszelés? Az, hogy a sok gyertyától lassan nem látni a tortát? A másnapi gyomor-nyomor? A horrorfilmbe illő ajándék-ruhadarabok? A kárörvendő barátok gonosz szülinapi tréfái? Vagy általában a buli-tempó, amit évről évre egyre kevésbé bírsz? Valljuk be: a születésnap nem más, mint évente megismétlődő válsághelyzet. Problémáidat nem oldhatja meg más, mint (egy ötös a lottón és) egy SZÜLETÉSNAPI TÚLÉLÉSI ÚTMUTATÓ, amely hozzásegít, hogy ép testtel és lélekkel vészeld át világrajöttöd orvul támadó évfordulóját! És persze: ISTEN ÉLTESSEN!

Martin Baxendale - A ​házasság működése
E ​nélkülözhetetlen kezelési útmutató birtokában ön sok-sok felhőtlen -sőt boldog- évnek néz elébe házassága használata során. Ez az átfogó, minden részletre kiterjedő kézikönyv valóban mindent elmond, amit az új házasság-tulajdonosnak tudnia érdemes.

Martin Baxendale - A ​kutya működése
E ​kötet humoros, képes ismertetőt ad a kutyákról. Ha Ön szereti a kutyáját, ha mindent megad neki, ám újra és újra már-már csillapíthatatlan vágyat érez arra, hogy lábát erőteljesen a kutyus hátsójához közelítse, feltétlenül vegye meg ezt a túlélési útmutatót! Ez az a könyv, melyre mindig is vágyakoztak a világ kutyatulajdonosai!

Martin Baxendale - Szex-kalauz ​haladóknak
"A ​könyvben szereplő ötletek mindegyikét magam is kipróbáltam, és kijelenthetem, hogy szexuális életem színvonala hatványaira emelkedett! Remélem, a módszerek nálad is beválnak, Kedves Olvasó!"

Martin Baxendale - Na ​és ha 40 lettél? - Túlélőkalauz uraknak
Múlnak ​az évek? Néhány ősz hajszál megjelent? Vagy éppen hullik a hajad? Kopasz folt a fejtetőn? Pocakosodsz? Vagy inkább aludnál szex helyett? Inkább a kényelem érdekel, nem a menő cucc? Ha e tünetek közül bármelyik ismerős, akkor azonnal szükséged van erre a vidám képekkel és szövegekkel teli túlélőkalauzra...

Martin Baxendale - A ​párkapcsolat működése
A ​Te párkapcsolatod milyen? Szerinted, mások szerint van jövője? Lejtő, vagy zsákutca? A kapcsolatokon dolgozni kell! Turbózd fel Te is a sajátodat! A jól ismert sorozat legújabb gyöngyszeme a párkapcsolatban élőknek ad abszolút nélkülözhetetlen tanácsokat.

Martin Baxendale - Búcsú ​a bagótól
Martin ​Baxendale 1993-ban szokott le a dohányzásról, miután 25 évig több mint egy csomag cigarettát szívott el naponta. Könyvében a rá jellemző humorral mutatja be a kezdő nemdohányzó megpróbáltatásait, tréfás és komoly tanácsok egész sorával szolgál azoknak, akik az utolsó csikk elnyomására készülődnek. Ideális ajándék minden bagósnak, aki valaha is gondolt a leszokásra.

Martin Baxendale - Túlélési ​útmutató Facebook függőknek
Ez ​a könyv tökéletes ajándék minden Facebook-felhasználó számára, de főként azoknak, akik a szerzőhöz hasonlóan a kelleténél több időt töltenek a közösségi oldalon. Ha Önnek volt már dolga a Facebookkal, tapasztalhatta, milyen könnyen függővé tesz. Martin Baxendale bolondos megoldásait olvasva garantáltan vigyor terül szét mindazok arcán, akik tudják, mennyire nehéz választani a csábító „Belépés” gomb és a való életben ránk váró ezernyi tennivaló között.

Martin Baxendale - A ​kisbaba működése
Ha ​követi e felbecsülhetetlenül hasznos Kezelési útmutató előírásait, Ön biztos lehet afelől, hogy Kisbabá-ja hosszú éveken át a legkisebb üzemzavar nélkül fog működni. A könyv a következő nélkülözhetetlen tárgykörökről közöl leírást: Alap- és speciális funkciók, üzemmódok; Program választás; Extra tartozékok; Szervizelés és üzemeltetés; Műszaki jellemzők és még sok-sok egyéb A kisbaba működtetéséhez...

Martin Baxendale - A ​nő működése
FIGYELEM! Nyomatékosan ​figyelmeztetjük: eszébe ne jusson egy könnyelmű pillanatában, hogy e kezelési útmutató gondos tanulmányozása nélkül fogjon hozzá új nőnemű egysége kezeléséhez, vagy így folytassa a régi működtetését! Ha mégis így tenne, minden garancia érvényét veszti. és lemondhat a nőnemű egységgel való boldog, hosszútávú kapcsolatról. Ezenfelül komoly üzemzavarokra, sőt, kellemetlen sérülésekre is számíthat. Felbecsülhetetlen kézikönyvünk segítségével azonban még a legügyefogyottabb férfi is (a hímneműek kb. 105%-a) a nők mesteri kezelőjévé képezheti magát, és egy életre biztosítva tudhatja a teljes boldogságot, beleértve a tökéletes szexuális harmóniát is.

Martin Baxendale - A ​kisbaba első szülinapja
Ön, ​aki egy kb. 12 hónapos gyermek tulajdonosa és működtetője, bizonyára kiválóan eligazodik már a kisbaba alapvető működési módjai között, persze csak ha áttanulmányozta a kezdőknek szánt fantasztikus kézikönyvünket, a Kisbaba működését. Ebben a haladóknak szóló újabb kötetünkben teljes áttekintést adunk azokról az üzemviteli és karbantartói feladatokról, amelyek a KISBABA első kötelező szervize (12 hónap, 2000 pelenkázás) után esedékesek. Sőt! A haladó tulajdonos, ill. működtető a könyvben számtalan olyan ötletet is talál, melyek révén még teljesebb élvezetet nyújtanak a hónapok múlásával automatikusan bekapcsoló, rendkívül szórakoztató új baba-üzemmódok.

Martin Baxendale - Csodás ​csajok, rémes férfiak
Végre ​itt a könyv, amiből megtudhatjuk, hogy miben rejlik az igazi különbség a férfiak és a nők között, s hogy miért őrjítik meg a pasik a nőket.

Kollekciók