Ajax-loader

Alberto Bertolazzi könyvei a rukkolán


Alberto Bertolazzi - A ​Föld
Kétféle ​Föld van. Az emberiség Földje az egyik, ősanyja vagy mostohája, akit fia szeret ugyan, ám újra meg újra árulója lesz. Ettől a Földtől függetlenül létezik egy másik Föld is: az ősi erők és természetes harmóniák megtestesülése. Az előbbi Föld formálható nyersanyag csupán, az utóbbi viszont olyan, mint egy tökéletes, disszonáns akkordok nélküli szimfónia.

Alberto Bertolazzi - Olaszország ​madártávlatból
A ​két kitűnő fotográfus, Marcello Bertinetti és Antonio Attini albuma különleges szemszögből, madártávlatból mutatja be Olaszország természeti és kulturális örökségét. A kötet páratlan munka eredménye: a szerzők több mint kétszáz órát töltöttek repülőgép, hatvanat helikopter, tízet pedig hőlégballon fedélzetén, széltében-hosszában berepülték Olaszországot, Lampedusától a Dolomitok csúcsaiig, Szardínia szigetétől az adriai partokig, a nagyvárosoktól a régészeti lelőhelyekig. Alberto Bertolazzi lebilincselő kísérőszövege elé igazi tekintélyek írtak bevezetőt, illetve előszót. A konvenciókon túlmutató, modern képek egyáltalán nem úgy mutatják be az országot, mint ahogy azt a képeslapokon megszokhattuk. Ez a hagyományos látásmód határait áthágó kötet hódolat a hamisítatlan szépség előtt.

Alberto Bertolazzi - Portugália
A ​dicsőséges múlt és a bizonytalan jelen között megrekedt Portugália az ellentétek országa - a szegénység és a hatalmas kincsek, az óceáni ködpára és a trópusi nap, a nemes törekvések és az egyszerű lélek hazája. Képeslapra illő strandok, nagyszerű műalkotások, a természet csodái és az egykori nagyság nyomai szegélyezik utunkat az elveszett álmok földjén, a kontinens szélén, Herkules oszlopain túl. Ismerje meg Ön is jobban ezt a különleges országot e képeskönyv segítségével! Jó utazást.

Kollekciók