Ajax-loader

Maria Venturi könyvei a rukkolán


Covers_29507
elérhető
2

Maria Venturi - Bűvölet
Aki ​fél a szerelemtől, az ennél nagyobb butaságokra is képes... Caterina Masi egy elegáns római magánklinika, a Life alkalmazottja, ápolónő. Szerény, kedves, odaadó teremtés, bár egy kicsit bizalmatlan. Van egy fájdalmas emléke: brutális nevelőapja a szeme láttára szurkálta agyon egy konyhakéssel feleségét. Caterina tizenöt éves volt akkor, és az újságokból tudta meg, hogy Masiék örökbe fogadták. Fogalma sincs, kik az igazi szülei. Marco Oberon a Life sztársebésze. Jóképű, kissé tüskés modorú fiatalember. Egy félresikerült házasság tapasztalatával csak a munkájának él. Neki is van rejtegetnivalója: megerőszakolt, kiskorú húga agykárosultan született gyerekét hozzásegítette a halálhoz. Ezt valaki meglátta, és egyre durvábban zsarolja a sebészt. Diego Olivares a klinika köztiszteletnek örvendő igazgató-főorvosa. Az ő múltjában is van egy titok. Mi közük nekik egymáshoz? Mi közük a szerelemhez? A kötet a Bűvölet című tévéfilmsorozat regényváltozata.

Maria Venturi - Újabb ​bűvölet
Munkahelyi ​flört? Soha. Szerelem? Az elől nincs menekvés. Maria Venturi teleregény-sorozatának újabb kötetében Laura és Luca téved el az érzelmek útvesztőjében: két tehetséges, ambiciózus fiatal orvos, két félénk és önérzetes szerelmes. Laura szerelemgyerek, huszonnyolc éves koráig titkolnia kell a nyilvánosság előtt, hogy híresség az apja, kiváló szakember és példás családapa – egy másik családban. Oda kötik az ünnepek és a hétköznapok, ott gyújt születésnapi gyertyát, és ott hagyja magát szeretni. Laurának a helyett az irigyelt élet helyett csak órák jutnak. És neki mintha a szerelem is csak ennyi volna: néhány lopott óra. Luca egyszer már csalódott, nincsenek illúziói. Annak a lánynak udvarolgat, aki Laurától elvette az apját. Amikor Laura a Life-ba kerül, ezt még senki sem tudja... Maria Venturi népszeru újságíró és televíziós személyiség. Regényeit és a belőlük készült tévésorozatokat számos országban nagy közönségsiker övezi. Magyarul eddig a Bűvölet-en kívül két kötete jelent meg: Az elszakadt kötelék és az Egy másik kötelék.

Maria Venturi - Elszakadt ​kötelék
Tönkremehet-e ​egy nagy szerelem a hiába áhított gyerek miatt? Meddig gyötörhetjük büntetlenül egymást és magunkat vélt vagy valóságos hibákért? Chiara hosszú évekig nem tud teherbe esni. Férje, Marco, a vonzó és keresett reklámszakember fatalista: ha így van, hát ilyennek fogadja el a helyzetet, neki Chiara a fontos. Az asszony azonban nem tud beletörődni. A kudarc mind esztelenebb önromboló tettekbe hajszolja, s észre sem veszi, hogy a házassága is rámehet: Marco életébe betolakszik a Másik... Ebben a történetben sok minden ismerős lesz annak, aki átélte már, mit jelent szeretni és csalódni, várni, remélni, és gazdagon, sikeresen is kisemmizettnek lenni. Annak, aki tudja, hogy a boldogságnak nevezett csoda milyen ritkán esik meg.

Maria Venturi - Egy ​másik kötelék
...Marco ​és Chiara keservesen helyreállított családi boldogságának hamar vége szakad: a férfit elviszi egy infarktus. Az asszony Marco kislányával magára marad. Az emlékek elől Milánóból Rómába költözik, ahol egy patinás régiségkereskedés szívtipró tulajdonosánál munkát és – bármily furcsa – érzelmi biztonságot talál. Kapcsolatuk azonban nem szerelem, nem eufória. Az csak később, egy tragikus esemény következtében köszönt rá, mégpedig egy nős férfi személyében, aki mint kiderül, házasságában a tévedéséhez ragaszkodik...

Kollekciók