Ajax-loader

Jane Courtier könyvei a rukkolán


Jane Courtier - Kertészet ​kert nélkül
Minden, ​ami a kis térben való kertészkedéshez szükséges - virágládák, erkélyek, belső udvarok. Gyakorlati tanácsok a kert tágasságának fokozásához. Terjedelmes, több mint 150 növényt tartalmazó növényjegyzék. Lépésről lépésre elmagyarázott technikák és eljárások. Gazdag színes kép- és ábraanyag.

Jane Courtier - Szobanövények ​A-tól Z-ig
-A ​növények kiválasztása és megvásárlása -Egészséges növények gondozása -Megfelelő növényt a megfelelő helyre -A betegségek megelőzése, felismerése, kezelése -A legszebb növények ismertetése

Fern Marshall Bradley - Jane Courtier - Konyhakerti ​Mindentudó
A ​konyhakerti növények termesztése nem nehéz, és nincs szükségünk különösebben nagy területre, hogy bőséges terméshez jussunk. A legfontosabb, hogy eredményesebb legyen a munkánk, amelynek gyümölcsét biztonsággal fogyaszthatjuk függetlenül attól, hogy a kártevőkkel és a betegségekkel szemben a szigorúan vett biológiai módszerekkel védekezünk, vagy alkalmanként használunk gondosan megválogatott vegyszereket is. A könyv mindkét írója nagy tudású kertész, akik másféle szempontból közelítik meg a problémát. Fern Marchall Bradley kizárólag organikus módszereket használ, míg Jane Courtier sokkal rugalmasabb, bár ő is egészségcentrikus környezetvédő. A KONYHAKERTI MINDENTUDÓ megmutatja, hogyan létesítsünk bőven termő házi konyhakertet, figyelembe véve az ízlésünket, szükségleteinket és céljainkat.

Anthony Atha - Jane Courtier - Margaret Crowther - Sue Hook - David Squire - Kezdő ​kertész
Színes ​képekkel illusztrál könyvünk hasznos tudnivalókat és jól alkalmazható tanácsokat ad amatőr kertészek számára az eszközökről, a talajelőkészítésről, a növények kiválasztásáról, a komposztkészítésről, valamint a rózsakapu és a kamra megépítéséről. Olyan témákkal is foglalkozik, amelyeket sok kertészeti könyv nem tárgyal, így például a kerti elektromos hálózat telepítésével. A műveleteket jól követhető módon, képekkel is illusztráltuk. Kezdő és gyakorlott kertészkedők számára egyaránt hasznos olvasmány.

Graham Clarke - Jane Courtier - Az ​otthon díszei
- ​Több mint 300 féle szobanövény részletes bemutatása. - Értékes szakmai tanácsok szobanövényt vásárlóknak. - Betűrendes táblázat a különböző fajok és fajták igényeinek gyors kikereséséhez. - Védekezés a szobanövények kártevői és betegségei ellen. - Melyik szobába, milyen növény való? - Melyik növény, hol érvényesül a legjobban? - Hogyan csoportosítsuk növényeinket? - Élethű színes fényképek és rajzok valamennyi elterjedt és számtalan kevésbé ismert szobanövényről.

Kollekciók