Ajax-loader

William Davies könyvei a rukkolán


William Davies - Szabó Erzsébet Mária - Magyar-olasz ​társalgás
Az ​"Olasz társalgás", amelynek alapja az angol nyelvű változat, kétféle olvasóközönségnek készült. Hasznos egyrészt azoknak a diákoknak, akik az olasz nyelv elsajátításának elején tartanak és a mindennapi élet leggyakoribb kifejezéseit, fordulatait akarják megtanulni. A haladó szintű nyelvtanulók számára az jelent nagy segítséget, hogy az egyes témakörökkel kapcsolatos legismertebb szókincs is egy helyen található. Ez gyorsítja az ismétlést, a nyelvvizsgára való felkészülést. Ajánljuk továbbá a könyvet azoknak is, akik turistaként vagy munka miatt utaznak Itáliába: vigyék magukkal segítségként, "útitársként", hiszen az olasz emberek is nagyon hálásak, ha egy idegen az anyanyelvükön szól hozzájuk. A turistáknak készült "Kiejtési útmutató" a magyar kiejtés és írás alapján adja meg az olasz betűk, betűcsoportok (közelítő) kiejtését. Kívánjuk, hogy minél többen forgassák haszonnal.

William Davies - Dr. Carlos De La Torre Maicas - Magyar-spanyol ​társalgás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

William Davies - Magyar-angol ​társalgás
Társalgási ​könyvünk az angol nyelvterületre utazó, a nyelvet legalább alapfokon már ismerő turisták igényeit igyekszik kielégíteni. Benne a mindennapi élet számos területén használható mondatok, nyelvi fordulatok találhatók. A könyv eredményesen használható alap- és középfokú tanfolyamok kiegészítő anyagaként, társalgási gyakorlatokhoz is. A könyv használatához sok sikert kíván a Szerző

William Davies - Gulyás Rozália - Magyar-francia ​társalgás
Kiadványunkkal, ​amelynek alapja az angol nyelvű változat, kétféle igénynek kívánunk megfelelni. Egyrészt a francia nyelvterületre látogatóknak szeretnénk segítséget nyújtani a mindennapi életben előforduló témakörökbe való betekintéssel. Ugyanakkor a könyvecskét eredménnyel használhatják az alapfokú nyelvvizsgára készülők, akiknek talán kimerítő tematikával szolgálhatunk, míg a középfokú nyelvvizsgára tanulók egyfajta bővítendő támpontként forgathatják a társalgási zsebkönyvet.

Kollekciók