Ajax-loader

Peter Benchley könyvei a rukkolán


Peter Benchley - A ​fehér cápa
Ki ​ne hallott volna a cápáról? A szörnyetegről, amely rémálmainkból úszott csendesen és fenyegetően az amerikai fürdőváros partjaihoz. A világhírű regényről, amelyik leírja, hogyan próbálják eltussolni a városka vezetői az első szerencsétlenségeket. Steven Spielberg filmjéről, amelyik szerte a világon éveken keresztül volt a mozikasszák királya. A cápa emberevő. Szép lányokat harap ketté, erős férfiakat csonkít meg, és nincs előle menekvés. Hirtelen bukkan fel valahonnan a mélyből és lecsap. A cápa maga a halál, megelevenedett félelmünk az ismeretlentől. A fehér cápa mégis azokról szól, akik legyőzték önmagukat, és fölvették a harcot a szörnyeteg ellen.

M%c3%a9lys%c3%a9g
elérhető
2

Peter Benchley - Mélység
Tiszta ​és napsütötte a tenger Bermudánál, ahová nászútra érkezik a fiatal pár: Gail és David. Mindketten búvárok, akik szenvedélyüknek hódolva egy nap apró ampullákat hoznak a felszínre a tenger alól, évszázadokkal korábban elsüllyedt hajók roncsaiból. Az ismeretlen folyadékkal teli üvegecskék hírére váratlanul hívatlan látogatók érkeznek... Egy mindenre elszánt bűnöző üzenetét kapják: "Gondoljanak a szabadságra, amit megvehetnek - egymillió dollárért! De ha megpróbálják elhagyni Bermudát, tapasztalni fogják, hogy mindenütt ott vagyok. Nem menekülhetnek!" A romantikus vakáció lépésről lépésre változik át lidércnyomássá, szakadatlan víz alatti küzdelemmé cápákkal, murénákkal és a ravasz gyilkosokkal. A Cápa szerzőjének ezt a könyvét sem lehet letenni!

Peter Benchley - Gyilkos ​csápok
A ​cápa szerzőjének új tömeggyilkosa - senkit sem kímél! Gyilkos korbácskarjainak fojtogató ölelésében, tőrszerű fogainak csontot-húst-acélt roppantó harapásában végzik a Bermudák már eddig is töméntelen áldozatot követelő vizeinek ártatlan sportbúvárai és halászai csakúgy, mint a szörny elpusztítására szövetkező hajósok, tudósok, fegyveresek...nemkülönben tévériporterek, kamerástul. Az Architeuthis dux, az óriáspolip senkit és semmit sem kímél, mert táplálékra van szüksége, és táplálékául szolgálnak a vizek élőlényei csakúgy, mint a vízre és a vízbe kerülő tárgyak- kicsiny lélekvesztőktől a technika minden vívmányával felszerelt nyomás- és ütésálló kutatókabinig. De az ember nem azért ember, hogy elfogadja a vereséget... A tengeri szörny sem él örökké - és elpusztítására az ember a természettel szövetkezik. Csakhogy ez a természet már számtalan - ember ütötte - sebből vérzik, és így a szörny ivadékai háborítatlanul elszaporodnak. S hogy a harcból ki kerül ki győztesen, azt már a következő nemzedékek döntik el, és az már egy következő regénynek lesz a tárgya...

Peter Benchley - Cápa
A ​Long Island-i nyaralóhely partjainál emberevő cápa tűnik fel. Tart a szezon, az első halálesetet még valahogy sikerül eltussolni, de amint szaporodnak a támadások, nyilvánvalóvá válik, hogy a gyilkos hallal meg kell küzdeni. Hamarosan kiderül, hogy Martin Brody rendőrtisztnek nem a fenevad az egyetlen ellensége... Generációk nőttek fel Benchley klasszikus, szikár prózáján. A mesterien lecsupaszított történetből 1975-ben Steven Spielberg filmet rendezett, mely a horror klasszikusává vált.

Peter Benchley - Jaws ​(Penguin Readers)
This ​Level 2, Elementary "Penguin Reader" contains 500 words and tells the story of Amity, a quiet town near New York, that gets terrorized by a Great White Shark. Policeman Brody is a good policeman and tries to close the beaches, but people won't listen to him. "Penguin Readers" is a series of simplified stories which introduces the reader step-by-step to classics, best-sellers, film-titles and original stories. Each text contains exercises, an introduction and information about the syllabus. They are published at six levels, from Beginner (300 words) to Advanced (3000 words).

Peter Benchley - Jaws
"Relentless ​terror." The Philadelphia Inquirer. The classic, blockbuster thriller of man-eating terror that inspired the Steven Spielberg movie and made millions of beachgoers afraid to go into the water. Experience the thrill of helpless horror again -- or for the first time!

Peter Benchley - The ​Deep
A ​young couple go to Bermuda on their honeymoon. The dive on the reefs offshore, looking for the wreck of a sunken ship. What they find lures them into a strange and increasingly terrifying encounter with past and present, a struggle for salvage and survival along the floor of the sea, in the deep.

Kollekciók