Ajax-loader

Beregi Zsolt könyvei a rukkolán


Beregi Zsolt - Thierry ​Henry
A ​sorozat második kötete a francia válogatott és az Arsenal klasszisát, Thierry Henryt mutatja be. A könyv végig követi a csatár útját a Les Ulis nevű serdülőcsapattól egészen az Arsenalig. Megtudhatják, milyen nehézségekkel szembesült Henry a Juventusnál eltöltött fél év során, és hogy miként lett egy sokak által leírt balszélsőből a világ egyik legjobb középcsatára.

Beregi Zsolt - Zinedine ​Zidane
A ​világ legjobb labdarúgóit bemutató sorozatunk negyedik része a francia válogatott emblematikus alakjáról, Zinedine Zidane-ról szól. A könyvből kiderül, hogyan jutott el milliók bálványa a tatamiról a futballpályára, miképp hívta fel magára a Bordeaux, majd a Juventus vezetőinek figyelmét. Felidézzük Zizou válogatottbeli sikereit és kudarcait, emellett részletesen foglalkozunk a kiváló francia középpályás madridi korszakával.

Beregi Zsolt - Ronaldo
A ​világ legjobb futballistáit bemutató sorozat harmadik kötete a brazil csodacsatár, Ronaldo eddigi pályafutását mutatja be, részletesen. Végigkövetjük a legendás kilences útját a kezdeti nehézségektől az 1998-as drámán, majd a súlyos sérüléseken keresztül egészen a 2002-es vb-sikerig. A színes fotókkal bőven illusztrált könyvből megtudhatjuk azt is, hogyan jutott el a PSV-től a Real Madridig.

Kollekciók