Ajax-loader

Jonny Bowden könyvei a rukkolán


Jonny Bowden - Allison Tannis - 100 ​egészséges étel kismamáknak
A ​táplálkozás minősége a terhesség időszakában babának és mamának egyaránt létfontosságú. Sajnos a kismamáknak szóló étkezési tanácsok sok esetben nehezen érthetőek és főként a tiltólistákra koncentrálnak. A neves szerzők élvezetes stílusban, nagy szakértelemmel adnak táplálkozási tanácsokat az egészségtudatos kismamáknak. 100 egészséges és tápláló alapanyagot, illetve ételt kínálnak a magzat optimális fejlődése érdekében. A helyes táplálkozás felkészíti a kismama szervezetét a könnyű szülésre, a sikeres szoptatásra, és gyakran megelőzi a reggeli émelygést vagy a terhességi csíkok kialakulását. A kötet a legújabb kutatási eredményekre alapozva sorra rombolja le az ételekkel kapcsolatos tévhiteket. Számos meglepő információval is megörvendezteti a kismamákat, például megtudhatjuk, mik azok a szuperélelmiszerek. Egy ilyen nagyszerű kézikönyvvel gyerekjáték a kismamák étrendjének összeállítása!

Jonny Bowden - Egészséges ​élet, egészséges táplálkozás
Ebben ​az egyedülálló táplálkozási útmutatójában Jonny Bowden, az elismert táplálkozástudós leszámol a régi mítoszokkal, és megtudhatjuk, javaslatai szerint mit együnk és igyunk ahhoz, hogy egészséges életet élhessünk. Tudta ön például, hogy: - a FEKETE ÁFONYA segít az agy idegsejtjeinek hatékonyabban kommunikálni egymással, így lassítja az emlékezetvesztést, azaz igazi, memóriát javító eledel; - a FÖLDIMOGYORÓBAN meglepően sok az antioxidáns, így egy kategóriába tartozik a tápanyagok tárházát felvonultató áfonyával és eperrel; - nemrégiben kiderítették, hogy amellett, hogy enyhíti az izommerevséget és az ízületek merevségét, valamint a menstruációs kellemetlenségeket, a FAHÉJ csökkentheti a vérnyomást és a "rossz" koleszterint; - egy marék GOJIBOGYÓ... Na, de mi az a gojibogyó? És miért található meg ebben a könyvben? Egyetlen ételben, italban sincs meg minden, együtt, egy helyen. Az igazán jótékony hatású táplálékok ismérve, hogy rendkívül gazdagok tápanyagokban, fitokemikáliákban, enzimekben, vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban, gyulladásgátló anyagokban és egészséges zsírokban, melyek életben tartanak minket, és segítenek abban, hogy akár száz évig is élhessünk!

Jonny Bowden - Jeannette Bessinger - The ​150 Healthiest 15-Minute Recipes on Earth
Nationally ​known Nutritionist and weight loss expert Jonny Bowden and whole foods cook Jeannette Bessinger show time-pressed readers how to create the healthiest meals on earth in only 15 minutes.

Kollekciók