Ajax-loader

R. G. Grant könyvei a rukkolán


R. G. Grant - Battle
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

R. G. Grant - A ​repülés évszázada
"Ha ​egyszer megízlelted a repülést, azontúl mindig az égre emelt szemmel jársz majd a földön" Leonardo da Vinci Szenzációs könyv: Az égbolt meghódításának lebilincselő története a repülés úttörőitől a mai űrrepülésekig.

R. G. Grant - Orgyilkosságok
Hogyan ​választja ki egy orgyilkos a célpontját? Mi készteti arra, hogy lesújtson a késével, meghúzza a ravaszt? Tudja-e, milyen következményei lehetnek tettének? Az Orgyilkosságok megválaszolja ezeket a kérdéseket - sőt még bővebb magyarázatokkal is szolgál. Több mint száz gyilkosságot és merényletkísérletet mutat be részletesen, megrajzolja a gyilkosok és az áldozatok arcélét, leírja, milyen fegyvereket használtak, és sok száz részlettel szolgál a legemlékezetesebb, leghírhedtebb esetekből. Fényképek, illusztrációk, térképek, grafikonok és újságcikkek színesítik az egyébként is izgalmas, lebilincselő történeteket. Az olvasók és a történelemböngészők egyaránt izgalmasnak, ellenállhatatlannak fogják találni a kötetet.

R. G. Grant - Csaták
A ​történetírásban megörökített első csatát a kánaániták vívták az egyiptomiakkal Megiddónál, de a garantált kölcsönös megsemmisítés koráig a hadviselés pontosan olyan régi, mint maga az emberi történelem. A Csaták ezt a figyelemre méltó, bár kegyetlen és félelmetes történetet örökíti meg hitelesen. A nagyszerűen illusztrált enciklopédia nélkülözhetetlen összefüggéseket feltárva részletes bepillantást szolgáltat a háború és a hadviselés minden aspektusába, s így az olvasó a legkorszerűbb tudást összegző kézikönyvet tarthatja kezében a fegyveres harc 5000 esztendejéről. A konfliktusok – az ókortól napjainkig. Minden egyes háborúnak megismerjük az okait, eseményeit és következményeit. A hadvezérek – Nagy Sándortól Schwarzkopf tábornokig. Találkozunk minden történelmi kor legjelentősebb katonai vezetőivel. A fegyverek – a harci kocsitól a lézerrel célra vezetett rakétáig megvizsgáljuk a hadviselés szerszámait és technológiáját. A csatamezőn – megragadó és megindító személyes beszámolókból tanúi leszünk a hadviselés intenzitásának, rettenetes valóságának, és a közben megnyilvánuló emberi bátorságnak. A figyelmet megragadó színes képekkel, térképekkel és illusztrációkkal világítjuk meg a hadviselés minden részterületét, s így a Csaták az egyik legdrámaibb emberi tevékenység nélkülözhetetlen vizuális megörökítője is.

R. G. Grant - Katonák
5000 ​év háborúinak és csatáinak átfogó, gazdagon illusztrált történelme. A látványos és tanulságos album az ókori görög hoplitától a középkori lovagon át a mai különleges alakulatokig azoknak a szemszögéből ábrázolja a harc drámáját, akik a főszerepeit játsszák – a vonalak mögött és a küzdelem véres forgatagában. A KATONÁK enciklopédikus mű. Tárgyalja a mindenkori harcos kiképzését, harcmodorát és harci technikáit, részletes fotográfiákon mutatja be uniformisait, fegyvereit, személyes használati tárgyait is: figyelemre méltó alapossággal dokumentálja a katonaélet képi valóságát is. „A HÁBORÚT A KATONÁK NYERIK MEG, A BABÉROKAT ELLENBEN A TÁBORNOKOK ARATJÁK LE.”

Kollekciók