Ajax-loader

Francisco Asensio Cerver könyvei a rukkolán


Francisco Asensio Cerver - Házak ​a nagyvilágban
Ez ​a több mint 2000 színes fotót tartalmazó kötet a családiházépítészet legkiválóbb nemzetközi példáit mutatja be. A változatos - városi, vidéki, hegyvidéki és tengerparti - környezetben megvalósult épületek széles skálája 1000 gazdagon illusztrált oldalon tárul elénk. Japántól Amerikáig, Németországtól Olaszországig az építészetet éltető egyetemes alkotókészség jelenik meg olyan világhírű építészek munkái révén, mint az amerikai Richard Meier és Frank O. Gehry, az olasz Maximiliano Fuksas és Ettore Sottsass, a japán Tojo lto és Sigeru Ban. Az építészek, belsőépítészek, valamint az építészet és lakberendezés iránt érdeklődők számára egyedülálló forrás ez a könyv, amely a tervezés, az anyaghasználat, valamint a fény-, és a térkezelés legmodernebb és legkülönlegesebb kortársi példáival ismerteti meg az olvasót.

Francisco Asensio Cerver - Modern ​lakberendezés
Ez ​a vaskos, ezer oldalas kötet felöleli a mai belsőépitészeti tervezés valamennyi területét. Házak és lakások sorát vizsgálva tárja fel mindazon kérdéseket, amelyekkel otthonunk berendezése során találkozhatunk. Külön fejezetben tekinti át az előteret, a nappalit, az étkezőt, a konyhát, a lépcsőházat, a hálót és a fürdőt, a gyerekszobát, a világitás kérdését és a teraszt. A 2500 színes fotóval illusztrált könyv kimerithetetlen mennyiségű ötletet nyújt a színekkel, formákkal, anyagokkal, felületekkel, bútorokkal és textíliákkal kapcsolatban, így hasznos gyakorlati segédeszközként is szolgál a nagyközönség számára. Országonként is elemzi a kortárs formatervezés helyzetét. A kötet a huszadik század 50 legjelentősebb tervezőjének portréjával, legjellemzőbb munkáik bemutatásával zárul.

Francisco Asensio Cerver - Kortárs ​építészet
A ​világ legnevesebb kortárs építészeinek munkái illusztrációkkal 1000 oldalon. A világ építészetének 1988 és 2000 között lezajlott fejlődését, legutolsó eredményeit mutatja be. Több, mint 2000 fénykép és rajz tárja az olvasó elé a legjelentősebb építészeti megoldások sorát, irányzatokat, különleges térértelmezéseket és képzőművészeti megnyilvánulásokat. Kézikönyvként használhatják a szakemberek és az építészet iránt érdeklődők egyaránt.

Francisco Asensio Cerver - Korszerű ​lakberendezés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók