Ajax-loader

Szitnyainé Gottlieb Éva könyvei a rukkolán


Szitnyainé Gottlieb Éva - Mekis Zsuzsanna - Német ​nyelvtani gyakorlatok nem csak középiskolásoknak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Maros Judit - Szitnyainé Gottlieb Éva - Német ​kisokos - Nyelvtani összefoglaló
Ajánljuk ​ezt a kiadványt mindazoknak a kezdő vagy haladó szinten tanulóknak, akik a német nyelvet megfelelő nyelvtani alapokra helyezve kívánják elsajátítani. Célunk, hogy segítséget nyújtsunk a gyors eligazodáshoz, az alapvető nyelvtani tudnivalók rendszerezéséhez, rögzítéséhez.

Maros Judit - Szitnyainé Gottlieb Éva - Start! ​- Gyakorlófeladatok és tesztek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Szitnyainé Gottlieb Éva - Maros Judit - Kon-Takt ​2 Arbeitsbuch
A ​KON-TAKT 2. a középhaladó szintről az A2-B1 szintre juttatja el a nyelvtanulókat. Figyelembe veszi a magyar nyelvtanulók igényeit, a tantervi követelményeket és a korszerű nyelvoktatás elvárásait.

Sz. Egerszegi Erzsébet - Csizmadia Miklós - Szitnyainé Gottlieb Éva - Nyelvtani ​gyakorlatok, fordítás idegen nyelvre, fogalmazás
A ​kiadvány mindazoknak ajánlott, akik fejleszteni szeretnék közvetítési készségüket a magyar és a német nyelv között, különösen azoknak, akik az Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca) által szervezett középfokú német nyelvvizsgára készülnek. A könyv első fejezete nyelvtani gyakorlatokat tartalmaz, a középfokú nyelvvizsga által megkövetelt szinten és rendszerezésben. Az ezután következő magyarról németre történő fordítási és levélírási feladatok mindegyike az ITK feladatbankjából származik. A levélírási feladatok előtt található összefoglalóban a leggyakrabban használt német levélfordulatok rendszerezését találjuk.

Maros Judit - Szitnyainé Gottlieb Éva - Start! ​- Német I. - Munkafüzet
A ​Start! 1994-ben jelent meg először. Évről-évre növekedett a népszerűsége, ma már sok ezer diák tanul belőle a közoktatásban is. Az eltelt hat év tapasztalatait figyelembe véve született az átdolgozott Start! Neu. A tankönyvet kiegészíti a munkafüzet és a kazetta.

Gáspár Irma - Sz. Egerszegi Erzsébet - Szitnyainé Gottlieb Éva - Matis Melinda - Pethes Kinga - Fordítás ​magyarra és szövegértés
Ez ​a könyv a középfokú német nyelvvizsgára készülök számára nyújt segítséget. A kötet az Akadémiai Kiadó RIGÓ NYELVVIZSGAKÖNYVEK-sorozatának többi részéhez hasonlóan az Idegennyelvi Továbbképzö Központ (Rigó utca) eredeti vizsgaanyagait tartalmazza, ezúttal 20-20 db fordítási (németröl magyarra) és szövegértési (német nyelvü szövegek magyar kérdésekkel) feladatot. A részletes megoldási kulcs az önálló feldolgozást teszi lehetövé a nyelvtanulók számára. A szerzök az ITK vizsgáztató tanárai, akik a feladatok leírásán kívül értékes tanácsokkal is ellátják a vizsgára készülöket. A könyvet a nyelvvizsgázókon kívül haszonnal forgathatják azok is, akik bármilyen más okból kívánják fejleszteni közvetítési készségüket a német és a magyar nyelv között.

Maros Judit - Szitnyainé Gottlieb Éva - Start! ​- Német I. - Tankönyv
A ​Start! 1994-ben jelent meg először. Évről-évre növekedett a népszerűsége, ma már sok ezer diák tanul belőle a közoktatásban is. Az eltelt hat év tapasztalatait figyelembe véve született az átdolgozott Start! Neu. A tankönyvet kiegészíti a munkafüzet és a kazetta

Kollekciók