Ajax-loader

David Wilkerson könyvei a rukkolán


David Wilkerson - Tizenkét angyal a pokolból
Azok, akikről David Wilkerson ír, nem kötött jellemek, nem az ő képzeletének szülöttei. Igazi emberekről van szó, tizenévesekről, akik olyan hatalmas küzdelmet és erőt fejtenek kim amit egyedül senki se nyerhet meg. Ha elérnek a legnagyobb mélységig és kétségbeesetten, s ijedten kiáltanak segítségért, a „Teen Challenge” ott van, és ott is marad, – a nap vagy éjszaka minden órájában – hirdetve Isten szeretetét, bocsánatát és emberséges társaságot kínál a reménytelenség hosszú útján, mely kivezet a kábítószerek rabságából.

David Wilkerson - A ​látomás és azon túl
David ​Wilkerson a munkájára kapott 1958-ban és 1973-ban az Úrtól látomást,amelyet bűnöző,kábítószeres fiatalok között végezzen.Ezt 1974-ben A látomás című könyvében meg is írt.A 2001.szeptember 11-én történt események után ezt a könyvet új,kibővített kiadásban adták ki több prófétikus írással kiegészítve.Wilkerson közel 40 könyvet írt. Ezek sok figyelmeztetést is tartalmaznak,de alapjában véve valamennyi a remény, az örömhír, Biblián alapuló üzenetét hirdeti.

David Wilkerson - Érezted ​úgy mostanában, hogy feladod?
Valódi, ​tartós békére lelhetsz! A World Challenge alapítójaként David Wilkerson sokféle problémával küszködő emberrel dolgozott együtt. Ebben a bátorító könyvben megvizsgálja a csüggedés egyetemes problémakörét és igazi reményt kínál az előttünk álló napokra, hetekre, hónapokra és évekre nézve. Megmutatja, hogyan - győzzük le a kísértést, - szabaduljunk meg önmagunk vádlásától, - bízzunk Istenben, hogy elűzi a vihart, - győzzünk a bűn felett, - várjunk Istenre, hogy megválaszolja az imáinkat, és még sok minden mást. Csak Isten tud győzni a sérüléseink felett. Erőteljes igaz történetekkel és az egész életen át tartó szolgálat alatt összegyűjtött bölcsességgel, Wilkerson szelíden vezet minket ahhoz a ponthoz, ahol átadunk Istennek mindent és elhisszük, hogy csodákat fog tenni az életünkben.

David Wilkerson - Kereszt ​az aszfaltdzsungelben
1958 ​-ban különös dolog történt David Wilkersonnal, egy kis hegyvidéki falu tiszteletesével. A Life magazint olvasva megakadt a szeme egy cikken, amely brutális gyilkosságról tudósított. Egy New Yorki geng tizenéves bűnözői kegyetlen módon végeztek ki egy béna fiút......... D.Wilkerson könyve idáig(2000) több mint 15 millió példányszában kelt el a világon. D.Wilkerson 2005-ben járt Romániában.

David Wilkerson - Kés ​és kereszt
1958-ban ​különös dolog történt David Wilkersonnal, egy kis hegyvidéki falu tiszteletesével. A Life magazint olvasva megakadt a szeme egy cikken, amely brutális gyilkosságról tudósított. Egy New York-i geng tizenéves bűnözői kegyetlen módon végeztek ki egy béna fiút. A társadalom minden dühe - természetesen - a kíméletlen gyilkosok ellen fordult, egy kivétellel. A kivétel David Wilkerson volt. A Szentlélek sugallatára New Yorkba ment, hogy e fiúk lelkét, társaikéval együtt, Istennek megmentse. E hősies, s a kezdetén kilátástalannak tűnő küzdelemről szól ez a könyv, amely világsikert aratott. Wilkerson tiszteletesnek ma már több mint 70 országban van lakó- és válságkezelő, valamint tanácsadói központja, ahol több tízezer alkohol- és drogfüggő fiatalnak adják vissza - Isten segítségével - a reményt az igaz és teljes emberi élethez. David Wilkerson könyve idáig több mint 15 millió példányban kelt el a világon.

Kollekciók