Ajax-loader

Ingrid Moras könyvei a rukkolán


Christel Vogelsang - Ankje Daum - Gudrun Hettinger - Elke Huber - Ingrid Moras - Sybille Rogaczewski-Nogai - Stephanie Göhr - Karácsonyi készülődés üvegfestéssel
Varázslatos karácsonyi hangulat üvegfestéssel. Ablakképek, mozgókák, karácsonyfadíszek. Télapók, vidám hóemberek, éneklő mackók, pingvinek és jegesmedvék. Feldíszített karácsonyfa, ünnepi gyertyák, bájos angyalkák, csillagok és hópelyhek. Hangulatos díszítőmotívumok kicsiknek és nagyoknak, asztali mécsesekhez, ajándékcsomagoláshoz, karácsonyfára és az ablakra. Eredeti méretű mintákkal.

Ingrid Moras - Gyögyállatok a nagyvilágból
Kakaduk és papagájok Ausztráliából. Kanadából sarki róka és sarki nyúl. A fejedelmi oroszlán Afrikát képviseli. A mókás orangután Ázsiából származik, a hiúzt és a nyusztot pedig Európában találhatjuk meg. Természethűek és egyszerűen szépek.

Ingrid Moras - Boldog ​karácsony üvegmatrica-festéssel
Vidám ​hóemberek, bájos karácsonyi mackók, nagy puttonyú Télapók, szorgalmas angyalok és gömbök téli motívumokkal. Karácsonyi hangulat az ablakokra, az asztalra és a karácsonyfára.

Ingrid Moras - Szélcsengők ​üvegmatricából és drótból
- ​Csodaszép szélcsengők - Aludróttal és üvegmatrica-festékkel - Kedvesek a fülnek és a szemnek Varázslatos csengés Lepkék, tengeri csikóhal, ragyogó nap, törékeny csillagok vagy filigrán szív Teddy-mackóval. A csengők a tarka üvegmatrica-motívumokkal ugyanúgy harmonizálnak, mint az alumíniumdróttal. Igazán hangzatos dekorációs ötlet.

Ingrid Moras - Gyöngyszövés ​gyerekeknek
Anyagok ​és eszközök, Alapvető tudnivalók Karkötőkavalkád, Koboldfogó fagyöngyök, Doktor Dolittle barátai, Kótyomfittyek, Ungon-berken, Tik-tak és fityegők, Űrből jövő üzenet, Tündértánc, Vízi tündérek kincse, Tipp-topp karkötők, Kóricáló pille, Gömböcke

Ingrid Moras - Dekoratív ​üvegfigurák
Az ​üvegeket üveg- vagy selyemfestékkel és dróttal egészen egyszerű eredeti figurákká változtathatjuk. Így keletkezik a szerelmespár, a mókás vízi-szellem vagy a tarka tehén és a malacpersely. Egy kis fantáziával és némi munkával mókás díszeket készíthetünk a lakásba vagy egyedi ajándékot a barátoknak.

Ingrid Moras - Üveg- ​és porcelánfestés
Anyagok, ​eszközök és technikák Festett tárgyak A boldogság virágai Színes vázák Pillangók Rózsaszín és sárga virágok Világító pöttyök Óra és a teamécsesek Álomvilág Báránykák Narancssárga virágok Vidám cukrosüvegek Elefántos lámpa Óra és váza Egyedi csészék Kedvenc bögrék

Ingrid Moras - Egzotikus ​állatok gyöngyfűzéssel
- ​Sok új gyöngyállatka - Színes és csillogó gyöngyökből - Egyszerűen drótra felfűzve Tarkabarka rémisztő állatok Pókok, denevérek, sündisznók, kígyók vagy dinók kicsiben és nagyban - egyszerűen ugyanazon minta alapján, csak nagyobb gyöngyökből fűzve. Egy kis borzongás és sok-sok vidámság!

Ingrid Moras - Üvegfestés ​- Mozgókák, mobilok
Tígris, ​kenguru, macska és egér. Vidám, mozgatható, függeszthető, forgó figurák. Üvegmatrica-festékkel fóliára - mozgalmas és örömteli látvány. Tarka kígyók és sárkányok, gyöngynyakú zsiráfok, bájos vízilovak és tehenek. Mindehhez eredeti méretű sablonok és sok-sok ötlet.

Ingrid Moras - Dísztárgyak ​és ajándékok mozaikból
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Ingrid Moras - Karácsonyi ​ablakdíszek és mécsesek
A ​könyvben bemutatott ablakdíszeket már advent előtt elkészíthetjük, és egészen vízkeresztig díszíthetik az ablakokat. A transzparenspapír különlegessége, hogy áttetsző, így szűrten átengedi a fényt, ezáltal különleges látványt és fényjátékot nyújt az otthonunkban. A kötetet ajánljuk iskoláknak is. Az alapanyag könnyen beszerezhető, a kész ablakdísz pedig szépen mutat majd az osztályterem ablakában. Ha pedig mécsest helyezünk mögéjük, szép hangulatvilágítást kapunk.

Ingrid Moras - Apró ​ajándékok gyöngyfűzéssel
- ​Csodaszép ajándékötletek - Újfajta, mókás gyöngyállatkák - Csak egyszerűen felfűzve a drótra Gyöngyparádé - fantasztikusan rugalmas Sárkányok, kiskutyák, vízimanók... Ceruzavégként, mágnesként, kulcstartóként

Ingrid Moras - Divatos ​ékszerek gyöngyfűzéssel
Divatos ​ékszer ötletek Minden, ami megdobogtatja a tini szíveket. A rugalmas bokalánctól a szövött barátság-karkötőig vagy láncig mindent megtalál ebben a kiadványban. A legújabb ékszerek biztosítótűből - egyszerűen elkészíthető - és nagyon mutatós.

Ingrid Moras - Állatkölykök ​gyöngyfűzéssel
Barkácskönyvek ​sorozatunkban bámulatosan egyszerű technikákat mutatunk be az ablakfestéstől a papírhajtogatáson és -ragasztáson át a barkácsolásig. Ezek a könnyen elsajátítható technikák kicsiknek és nagyoknak egyaránt nagyszerű lehetőséget kínálnak például az otthon, a kedvenc tárgyak és az ünnepi asztal díszítéséhez, meghívók, ajándékok vagy éppen játékok készítéséhez. A remek ötletek kivitelezését eredeti méretű sablonok segítik, persze, aki kedvet érez hozzá, kis fantáziával egészen egyedi tárgyakat is alkothat. A kishattyú anyja hátán csücsül. A kengurubébi pajkosan tekinget kifelé az erszényből. A kis krokodilok éppen kibújnak a tojásból. A legnagyszerűbb ötletek a gyöngyállatok kedvelőinek.

Ingrid Moras - Húsvéti ​díszek papírból kicsiknek és nagyoknak
A ​hosszú, szürke tél után az első napsugarakkal és tavaszi virágokkal visszatér a bimbózó kikelet. Felébrednek téli álmukból az állatok: sünök, méhek, pillangók. A kertet elözönlik a virágok, nemsokára kiskacsák, bárányok és más állatkölykök látnak napvilágot. E tavaszi színpompát és a bájos kölyköket kis ügyességgel papírból mi is az otthonunkba varázsolhatjuk. Így kerülnek nyuszik, sünik, kiskacsák, egerek, méhecskék, kakasok és tyúkocskák a húsvéti fészekre, az ablakba, a virágcserépbe, de még az asztalunkra is alátét, szalvétagyűrű vagy tojástartó formájában.

Ingrid Moras - Törékeny ​virágok üvegfestéssel
Harangvirágok, ​vadrózsák, mályvák, liliomok, magnóliák, napraforgók ablakra, ablakszegélyre, lámpára, dobozra és üveggömbre naturalista és szecessziós ábrázolásban. A ragyogó színekben pompázó virágdíszek egyedi hangulatot teremtenek a lakásban.

Ingrid Moras - Csillagok ​és karácsonyi díszek gyöngyből
A ​gyöngyből készült csillagokat, angyalkákat, jegesmedvét, fenyőfát vagy mécses tartót a részletes, lépésről lépésre követhető ábrák és leírások segítségével bárki könnyedén elkészítheti. A saját készítésű díszekkel a fenyőfát, a karácsonyi ajándékokat vagy a lakás bármely pontját karácsonyi díszbe öltöztethetjük.

Ingrid Moras - Húsvéti ​ünnep üvegfestéssel
Törékeny ​tavasztündérek, tojásfák és vidám nyulak az ablakokon. Tarka kövek, mókás forgó figurák, szépen megfestett meglepetéstojások és eredeti csokordíszek is fokozzák a vidám húsvéti hangulatot.

Ingrid Moras - Gyöngyállatkák ​- Háziállatok
Könyvünkben ​gyöngyből fűzött háziállatokat gyűjtöttünk össze. Készíthetünk teheneket, lovakat, de még csirkéket is. A gyerekek örömére az állatkák szépen megállnak a lábukon, így kedvükre játszhatnak velük. Az Anyagok, eszközök és tudnivalók fejezetben részletesen bemutatjuk a fűzési technikákat, így kezdők is bátran hozzáfoghatnak a gyöngyállatkák fűzéséhez.

Ingrid Moras - Nemezelés ​tűvel
Nemezelés ​könnyedén A nemezelőtűvel egyszerűen addig öltögetünk a gyapjúba, míg összeáll, azaz összenemezelődik. Így egész gyorsan készülnek el a pihe-puha állatok kicsiknek és nagyoknak: bagoly, varjú és vörösbegy, elefánt, malacka, tigris vagy pandamaci. Ceruzadísznek, kulcstartónak vagy az ablakba.

Ingrid Moras - Saját ​készítésű ékszerek
Az ​apró műanyag gyöngyökből egyszerű technikával változatos formájú, szebbnél szebb ékszerdarabokat, medálokat, nyakláncokat, karkötőket varázsolhatunk. Egy damilszálra fűzve lágyan simulnak a nyakunk köré. Ha rézdrótot használunk, olyan rombuszokat, félholdakat, csillagokat stb. készíthetünk, amelyek viselés közben is megtartják formájukat. Sőt, némi gyakorlással kis bogár vagy gyík alakú figurákat is kialakíthatunk. A rézhuzal segítségével meseszép csipkés gyöngyhálókat fűzhetünk, amelyek nem csak ékszernek szépek, de "álomfogó" gyanánt is ajándékozhatjuk a barátainknak.

Ingrid Moras - Üvegfestés
Üvegfestéssel ​a házunk, lakásunk ablakait színessé varázsolhatjuk! A gyerekszoba ablakaira mesebeli világot rajzolhatunk: a lányokét díszíthetik modellek, békahercegek, sünik, míg a fiúkét kalózok, gördeszkások, a nappali vagy a konyha ablakait pedig pillangók színesíthetik, a pinceablakokra pedig kerülhetnek szörnyikék. Az üvegfestés jó szórakozás az egész családnak, egyszerű kézműves foglalkozás, kortól függetlenül ajánlott mindenkinek, az eredmény pedig lenyűgöző!

Ingrid Moras - Gyöngyangyalkák
A ​gyöngyangyal bármilyen alkalomra, születésnapra, keresztelőre, elsőáldozásra vagy karácsonyra kedves ajándék lehet, sőt köszönetünket, hálánkat is kifejezhetjük vele bármely hétköznapon is. Őrangyalként függeszthetjük autóba, táskára vagy az ajtóra is. A könyvben szereplő legtöbb angyal, különösen a cikcakkszoknyás és a Swarovski-gyöngyösek karácsonyi időszakra ideálisak, míg a kerek szoknyásak az év bármely napjára készülhetnek. Fogjunk hozzá bátran, a fűzési rajzot követve még a kezdőknek is sikerül a gyöngyangyalkákat megfűzni, és a saját kezűleg készített ajándék igazán szívhez szóló és nagy tetszést arat majd szeretteinknél. A tartalomból: Anyagok és eszközök, Alapvető tudnivalók, Csillogó angyalkák, A tudás angyalai, A kegyelem angyalai, A művészetek angyalai, A jég angyalai, A szél angyalai, A boldogság angyalai, A részvét angyalai

Ingrid Moras - Csomózott ​karkötők
A ​Fortélyok sorozat 115. kötetének 2. kiadása A csomózott karkötők soha sem mennek ki a divatból. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy legtöbbször ajándékba készülnek, és emlékét őrzik egy-egy barátságnak, szerelemnek, amely táborban, fesztiválon született. Másrészt pedig valószínűleg a hímzőfonalak széles színválasztéka és a minták kombinációjának végtelensége a népszerűség oka. A részletes leírás és a színes ábrák alapján könnyen elkészíthetők a könyvben szereplő karkötők, illetve egy kis gyakorlat után egyedi mintákat, karkötőket tervezhetünk. Mint a könyvben is bemutatjuk, érdemes más szálakkal (pl. bőr, szatén stb.) és kiegészítő elemekkel (pl. gyöngy, díszgomb) is próbálkozni, mert különleges hatás érhető el velük. A kötetet kiemelten ajánljuk iskoláknak, táborszervezőknek, mert a csomózott karkötő készítése lányok és fiúk körében egyaránt közkedvelt tevékenység.

Ingrid Moras - Színes ​gyöngyállatkák ajándékba
- ​Szeretnivaló gyöngyállatkák - Gyűjteni, babusgatni, ajándékba - Gyöngyből és drótból könnyedén A fantázia birodalmában Elefántok, krokodilok, egérkék és teknősök... Mindegyik gyorsan elkészíthető, és megáll a lábán. Könnyen érthető leírások és rajzok az egyszerű fűzési technikához.

Ingrid Moras - Karácsonyi ​díszek üvegfestéssel
Az ​örömteli várakozás az adventre és a karácsonyra arra késztet bennünket, hogy a hosszú téli estéket különleges módon használjuk ki: sokan készítenek hangulatos dekorációkat a karácsony előtti időszakra való ráhangolásképpen. Vidám színekkel tarka ablakképeken ábrázolhatunk Mikulást, szánkózó mackókat, hóembereket vagy téli tájakat. A finoman megrajzolt virágos csillagok, a hangulatos mécsesek és lámpások, a mutatós szélcsengők nemcsak a szemeket, hanem a füleket is elbűvölik.

Ingrid Moras - Gyöngycsillagok ​karácsonyra
A ​tartalomból: Anyagok, eszközök és tudnivalók Csillagok és díszek Angyal Útja Aranyszemű csillag Kincslátó csillag Zúzmaracsillag Éjszakai Szivárvány Árvaleány Pillantása Tündérasszony Palotája Tündérfátyol Fagyhozó csillag Tengerbe kacsintó Lámpáshordó csillag Szerelemcsillag Fényes csillag Fűzési útmutató

Ingrid Moras - Kedvenc ​gyöngyállatkák
Anyagok, ​eszközök és tudnivalók Gyöngyállatkák Színes halak Jégkorszak Tengeri madarak Láma és orrszarvú Színes tollú madarak Gólya és flamingó Tengeri csodák Kutyák Szurikáták és katica Dinoszauruszok Mandarinkacsa és teknőc Lapos fűzésű állatkák Fűzési útmutató

Ingrid Moras - Mozaikozás
könyvben ​olyan modelleket gyűjtöttünk össze, amelyek egyrészt díszíthetik a lakást, másrészt kedves, hasznos ajándékok lehetnek. A teraszt hangulatosabbá tehetjük lámpásokkal,csobogókkal, a kerti tó mellé tehetünk mozaikdíszes óriáskavicsokat.

Ingrid Moras - Filigrán ​ablakdíszek
Művészien ​kidolgozott és nagyon aktuális ablakképek színes kartonból, szalvétából kivágott virág- és állatmotívumokkal kiegészítve. A szalvétmotívumot egyszerűen ráragasztjuk a színes kartonpapírra, kivágjuk, és beillesztjük a képbe. Az ablakhoz vonzza a tekintetet.

Ingrid Moras - Gyöngyös ​díszek karácsonyra 1.
A ​könyvben a gyöngycsillagok és -angyalkák mellett helyet kaptak más modellek is: fenyőfák, madarak, hóemberek stb. A kész díszek karácsonyfadísznek, ajándéknak is csodaszépek

Ingrid Moras - Csincsin ​kabalák a mobilra
A ​mobiltelefonra való kabalák Japánban nagyon divatosak, és "csincsin"-nek nevezik őket. Ezekkel a mókás állatokkal, kis figurákkal és pompás virágokkal könnyen egyedivé és összetéveszthetetlenné tehetjük bármelyik mobiltelefont. A lépésről lépésre megadott leírások biztosítják a sikert.

Kollekciók