Ajax-loader

Debreceni László könyvei a rukkolán


Debreceni László - Gyógyítás ​és hit
A ​hit - a hinni tudás képessége - az embernek egy jellegzetes, autonóm tehetsége, az ember szellemi arculatának egyik kifejeződése. A hit, mint képesség aktiválható, fejleszthető, és a személyiség céljainak szolgálatába állítható. A hit erő, energia, melynek óriási hatásai megjelennek az ember belső világában, de a külvilágba való kisugárzásán keresztül az egész életet befolyásolja, beleértve a társadalom életét is.

Debreceni László - Fiatalként ​éld életed!
Fiatalságunk ​védelme természetes törekvés, csak az a kérdés, hogy milyen módon lehet erre egy eredményes programot kidolgozni és megvalósítani. Az öregedés tendenciái mélyen gyökereznek a szervezetben, génjeinkbe van oltva. Hogy eredményesen tudjunk küzdeni az öregedés ellen, tudásra van szükségünk. Meg kell ismerni az öregedés hátterében álló folyamatokat, hogy megfelelő ismeretek birtokában képesek legyünk befolyásolni, kezelni és - amennyire lehet - gátolni azok progresszióját. Ezekre a kérdésekre ad választ e könyv, miután megvizsgálja az öregedési folyamat orvosi-biológiai és lélektani gyökereit. A könyv egy jól kidolgozott, racionális, praktikus és megvalósítható programot tartalmaz.

Debreceni László - A ​tiszta öntudat
Felgyorsult ​életünkben számtalan egyéni és társadalmi konfliktus közepette keressük a lehetőségeket, módokat arra hogyan leljük meg lelki nyugalmunkat, tartsuk fenn egyensúlyunkat, biztosítsuk egészségünket és az önmegvalósítás egyik nagyszerű útját mutatja meg a transzcendentális meditáció (TM), mely könnyen elsajátítható, igen hatásos a mantra-jóga körébe tartozó mentális gyakorlat. Ha ezt rendszeresen végezzük, mind közelebb kerülünk saját igazi önvalónk (a jógában ezt számádhinak hívják) a tiszta öntudat megtapasztalásához, mely minden energiánk, boldogságunk és egészségünk forrása. Dr. Debreceni László gyakorló orvos, és tudományos kutató, az orvostudományok kandidátusa, már ifjúkorában megismerkedett a jógával, később pedig közvetlenül indiai tanítóktól sajátította el a transzcendentális meditáció művészetét. Könyvében a legmodernebb mélypszichológiai és idegélettani alapokra támaszkodva tárja elénk személyes tapasztalatait és ismereteit, méghozzá könnyen érthető, egyszerű stílusban. Meggyőzően írja le a TM egészségre gyakorolt és lélektani hatásait, kitér olyan kérdésekre is, mint a jóga és a vallás összefüggései. A holisztikus orvostudomány elkötelezettjeként hatékony segítséget nyújt, hogy megismerhessük és alkalmazhassuk a TM-et, mint boldogságunk és egészségünk forrását.

Debreceni László - Akupunktúra ​a gyógyításban
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Debreceni László - Klinikai ​akupunktúra
A ​szerző biztos fiziológiai és patofiziológiai ismeretekkel rendelkező gyakorlott belgyógyász, neuroendokrinológus. Ennek köszönhetően e tradicionális gyógymód filozófiáját – mely a nyugati orvostudományon nevelkedettek számára megfelelő sinológiai ismeretek nélkül szinte érthetetlen -, világosan és egyértelműen meg tudja magyarázni. A könyv reálisan értékeli az akupunktúra helyét az orvostudományban, leírásai és javaslatai alapján várható, hogy ez a gyógymód a megfelelő helyét foglalja el Magyarországon is az orvostudományban.

Kollekciók