Ajax-loader

John David Mann könyvei a rukkolán


Brandon Webb - John David Mann - A ​félelem ereje
Csak ​a legjobbaktól érdemes tanulni. Ez volt a SEAL-kommandós Brandon Webb életének egyik legfontosabb felismerése, amikor leszerelt a világ egyik leghíresebb egységéből, és belevetette magát az üzleti életbe. A szerző, Brandon Webb rengeteg életveszélyes bevetésen vett részt a világ legkönyörtelenebb csataterein. Cápák között úszott, terroristákra vadászott az afgán hegyvidéken, ejtőernyővel indult éjszaka bevetésre, és megállta a helyét a világ legkeményebb katonái között. Ugyanilyen sikereket ért el az üzleti világban. Ma már saját, sok millió dollárt érő médiacége élén áll. Meglepő, de fegyverrel a kézben is, ugyanazok az elvek vezérelték, mint amiket a tárgyalásai és az üzletkötései során használ. Közérthetően, öt egyszerű lépéssel mutatja be, hogyan használhatjuk fel a mindenkiben ott élő félelem, szorongás és a rémület erejét. Útmutatóul szolgál azoknak, akiket eddig a szorongás tartott vissza a munkahelyi és a magánéleti sikerek elérésétől. Segít kilépni a komfortzónából, hogy farkasszemet nézve eddigi félelmeinkkel, korábban elképzelhetetlen szintre emeljük teljesítményünket az élet minden területén. A félelem ugyanis ugyanúgy lehet bilincs, mint az eredményes, boldog élet felé vezető létra. A legsikeresebb üzletemberek ugyanannyira jól ismerik ezt az érzést, mint az elit kommandósok, akiknek történeteiről is olvashatunk a könyvben. Az a közös bennük, hogy a szorongás nem köti gúzsba a kezüket, mivel megtanulták, hogyan aknázzák ki erőforrásként. Nagyszerű olvasmány dörzsölt, de kezdő üzletemberek számára is, valamint azoknak, akik egy rendkívül intelligens és sikeres vállalkozó szemszögéből akarják megismerni az amerikai haditengerészeti SEAL kommandósok különös világát, a kiképzésüket, legnagyobb sikereiket, és izgalmas, valódi bevetéseiket. A félelem erejéről szóló könyve világszerte hatalmas sikert aratott.

Bob Burg - John David Mann - Adakozó ​- Ez nem rólad szól!
Nem, ​ez a könyv nem rólad, hanem Neked szól! Neked szól, ha szeretnél olyan vezetővé válni, akiről legendák születnek! Tarts önvizsgálatot! Cégvezetésről, cégvezetőkről már rengeteg könyv született és lesz is még belőlük bőven. Ez azonban egy olyan könyv, ami képes felszínre hozni a benned rejlő vezetői képességeket. Az már csak rajtad múlik, mit használsz fel (vezetői) életed során ebből a tudásból. Gyakorolj! Bob Burg és John David Mann legújabb kötetének középpontjában egy cégvezető útkeresése, majd a célhoz vezető út megtalálása áll. Példák sorozatán keresztül egészen pontosan megmutatja, hogyan fejlesztheted folyamatosan a vállalkozásodat és válhatsz igazán jó vezetővé azáltal, ha munkatársaidat valóban inspirálod. Világossá teszi, mi történik egy közösséggel, mit tud elérni a szervezet, ha vezetője a meggyőzést, a valódi útmutatást, a támogatást és a problémák megbeszélésének közvetlen útját választja a korábbi, jól megszokott parancsolgatás, utasítás és számon kérő pellengére állítás helyett. Ne felejtsd el soha! Van, aki sosem hallott róla, mások csak egyszerűen megfeledkeznek ezekről az egyszerű, mégis örökérvényű szabályokról, amelyeket ebből a könyvből megtanulhatsz. A legfontosabb, ezek közül, amit mindig szem előtt kell tartanod, s persze ez a legnehezebben betartható is egyben: ez nem rólad szól! A vezetés mindig azokról szól, akiket vezetsz. Őket kell szolgálnod, megértened, meggyőznöd. Először neked kell adnod ahhoz, hogy visszakapd tőlük, amire vágysz. Velük együtt kell létezned, hogy követhessenek! Vezess és válj legendává!

Bob Burg - John David Mann - Az ​adakozók mindig többet értékesítenek
„Annyira ​béna vagyok az értékesítésben!" Hallottad ezt már valakitől? Netán saját magadtól? Mi sokszor hallunk ilyeneket. Mindenki, aki nem értékesítési területen dolgozik, azt hiszi magáról, hogy sosem lenne képes értékesíteni bármit. Az az igazság, hogy titokban még azoknak a többsége is ezt hiszi magáról, akik tényleg az értékesítésben dolgoznak. Ennek pedig az az egyszerű oka, hogy a legtöbb ember fordítva tekint az értékesítésre. Úgy gondoljuk, az értékesítés lényege rábeszélni valakit olyasmire, amit nem akar. De ez nem így van. Az értékesítés arról szól, hogy megtudod, mit akarnak az emberek, és segítesz nekik elérni, megcsinálni. Olyanok is vannak, akik azt gondolják, az értékesítés másoknak a kihasználása - pedig valójában éppen, hogy több hasznot hajtunk vele nekik. Ám a legnagyobb félreértés az értékesítéssel kapcsolatban, amivel teljesen fejre állítják a dolgot: azt hiszik, az értékesítő kapni akar valamit másoktól. Az igazság ezzel szemben jó esetben - mármint a leghatékonyabb esetben - éppen az ellenkezője: adni akarunk másoknak.

David Bach - John David Mann - The ​Latte Factor
Discover ​#1 New York Times bestselling author David Bach’s three secrets to financial freedom in an engaging story that will show you that you are richer than you think. Drawing on the author’s experiences teaching millions of people around the world to live a rich life, this fast, easy read reveals how anyone—from millennials to baby boomers—can still make their dreams come true. In this compelling, heartwarming parable, Bach and his bestselling coauthor John David Mann (The Go-Giver) tell the story of Zoey, a twenty-something woman living and working in New York City. Like many young professionals, Zoey is struggling to make ends meet under a growing burden of credit card and student loan debt, working crazy hours at her dream job but still not earning enough to provide a comfortable financial cushion. At her boss’s suggestion, she makes friends with Henry, the elderly barista at her favorite Brooklyn coffee shop. Henry soon reveals his “Three Secrets to Financial Freedom,” ideas Zoey dismisses at first but whose true power she ultimately comes to appreciate. Over the course of a single week, Zoey discovers that she already earns enough to secure her financial future and realize her truest dreams—all she has to do is make a few easy shifts in her everyday routine. The Latte Factor demystifies the secrets to achieving financial freedom, inspiring readers to realize that it’s never too late to reach for your dreams. By following the simple, proven path that Henry shows Zoey, anyone can make small changes today that will have big impact for a lifetime, proving once again that “David Bach is the financial expert to listen to when you’re intimidated by your finances” (Tony Robbins, #1 New York Times bestselling author of Money: Master the Game).

David Bach - John David Mann - A ​latte faktor
Fedezzük ​fel David Bach, a New York Times sikerlistás szerzőjének anyagi szabadsághoz vezető három titkát ezzel a lebilincselő történettel, ami beláttatja majd velünk, hogy gazdagabbak vagyunk, mint gondoljuk. A szerző tapasztalatain okulva, aki világszerte emberek millióit tanította meg arra, hogyan éljenek gazdag életet, ez a sodró lendületű, könnyen olvasható könyv megtanít minket arra, hogy legyünk akár fiatalok, akár idősebbek, még mindig megvalósíthatjuk az álmainkat. Ebben a lenyűgöző, szívet melengető tanmesében Bach és a szerzőtársa egy New York-ban élő és dolgozó huszonéves lány történetét beszélik el. Sok fiatal diplomáshoz hasonlóan Zoey is a hitelkártya és a diákhitel egyre növekvő terhe mellett próbál kijönni a fizetéséből. Éjjel-nappal dolgozik az álomállásában, mégsem keres annyit, hogy előteremtse a nyugodt élethez szükséges biztos anyagi minimumot. A főnöke javaslatára ismerkedik meg Henryvel, a kedvenc brooklyni kávézója baristájával. Henry hamarosan megismerteti Zoey-t "Az Anyagi Szabadság Három Titkával". Zoey elsőre elveti őket, de végül belátja valódi erejüket. Zoey egyetlen hét leforgása alatt felfedezi, hogy máris annyit keres, amivel biztosítani tudja az anyagi jövőjét, és megvalósíthatja a legigazabb álmát, és ehhez elég csak pár könnyen végrehajtható igazítást eszközölnie a hétköznapi teendőiben. A Latte faktor lerántja a leplet az anyagi szabadság elérésének titkairól, arra ösztönzi az olvasókat, hogy belássák: sosem késő megvalósítani az álmainkat. Egy egyszerű, bizonyítottan bevált módszert követve, amivel Henry ismerteti meg Zoey-t. Már ma bárki végrehajthat olyan apró változtatásokat, amik egy életen át nagy hatással vannak a mindennapjaira. "David Bach az a pénzügyi varázsló, akire érdemes odafigyelnünk, amikor az anyagi helyzetünk szorításában vergődünk" Tony Robbins

Bob Burg - John David Mann - Az ​adakozó
Idézet ​a könyvből: "Pindar ismét bólintott. - Az emberek többsége így reagál erre. Sőt, sokan nevetésben törnek ki, ha meghallják, hogy a siker titka adni. Megállt egy pillanatra. Viszont az emberek többsége messze nem olyan sikeres, mint szeretné. Ezzel a megállapítással Joe sem tudott vitatkozni. - Tudja- folytatta Pindar , a legtöbb ember a gondolkodásmódjából fakadóan azt mondja a kandallónak, hogy előbb adj nekem meleget, és majd utána bedobok pár hasáb fát. Vagy azt mondja a banknak: Adj kamatot a pénzemre, és én csak azután fizetek be a számlámra. Pedig a dolgok természetesen nem így működnek."

Kollekciók