Ajax-loader

Françoise Barbira Freedman könyvei a rukkolán


Françoise Barbira Freedman - Babás ​jóga
"A ​modern világ egyre gyorsuló tempója mellett kisbabáinknak minden lehetséges segítséget meg kell adnunk, hogy jó közérzetük, nyugalmuk alapjait megteremtsük. Ezekhez az alapokhoz életük során mindig vissza tudnak majd térni. A jóga erőforrás, amelyből merítve a babák képesek lesznek a stressz hatékony kezelésére, és megtanulnak igazán jól ellazulni. Amikor a jógagyakorlatok során együtt mozgunk a gyermekünkkel, bánásmódunk mindig szeretetteljes, a kihívást jelentő mozdulatból biztonságos közös játékba vált; játék és élvezet követi egymást újra és újra. A jógagyakorlatok a lehető leghatékonyabb módon segítik a babát, hogy miközben fejlődik és növekszik, elviselje az élet nehézségeit." Françoise Barbira Freedman

Françoise Barbira Freedman - Doriel Hall - Yoga ​for New Mothers
Specially ​developed yoga routines to get you back in shape: a six-month programme starting from the first week after giving birth. Postures to gradually and gently help you regain physical strength, tone your muscles and enjoy deep relaxation. Plus regimes to help recovery from Caesarean, episiotomy or giving birth to twins.

Françoise Barbira Freedman - Jóga ​kismamáknak szülés előtt és után
JÓGA ​KISMAMÁKNAK SZÜLÉS ELŐTT ÉS UTÁN A JÓGA az embert egész élete során végigkísérheti, gondoskodván a lelki és testi kigegyensúlyozottságról. Mennyire fontos ez a nyugalom a mama és a baba sorsdöntő eseménye, a szülés előtt! Tudomásunk szerint ez a könyv az egyetlen, amely jógagyakorlatokkal tanítja meg a kismamát a szülés előkészítésére, illetve a terhesség alatti testi-lelki egészség megőrzésére. Lépésről lépésre sajátíthatók el a speciális jógapozíciók, olyanná alakítva, hogy a terhesség mindhárom fázisában elvégezhetők legyenek, illetve hogy alkalmazásukkal a szülési fájdalmak a legenyhébb formában jelentkezzenek. Különleges jóga- és relaxációs technikákat javasol a szerző a szülést követő 16 hétre, amelyek segítik az anya gyógyulását, alakjának, kedélyének visszanyerését! A gyakorlatok a babával "együtt" végezhetők! A szerző orvosi antropológiát oktat a Cambridge-i Egyetemen, négy gyermek anyja és kidolgozója a kismamát segítő, jógán alapuló természetes szülési mozgalomnak, a Birthlightnak.

Kollekciók