Ajax-loader

Kolozsvári Ildikó könyvei a rukkolán


Kolozsvári Ildikó - Magyaros ​mókás ételek piciknek
Varázsold ​át konyhádat és lepjed meg néhány muris, könnyen elkészíthető étellel azt, aki a legfontosabb számodra. Tudod sosem lehetsz elég öreg a mókához!

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - Best ​flavours of Hungary
"Könyvünkben ​Magyarország tájai és jellegzetes ételei kerülnek bemutatásra egyszerűen leírt receptek és gyönyörű fotók kíséretében. Nagyszerű ajándék egy külföldi számára."

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - Budapest ​in sechs Tagen
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - Hungarian ​Kitchen the Healthy Way
Pays ​an important role in preserving the helth. The anchient magyars knews the secrets of herbs and different edable floweres and the way how to use them in their kitchen. This book gives you several tips and recipes for strong immune system, good shape, healthy skin and also for stress releif.

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - Hungarian ​Fine Foods & Wines
Vineyards ​and their promoters have set about testing all kinds of pairing possibilities between wine and the regions food. Most of the time, however, random combinations work just about as well as jam and salami. But there is one thing you can do to make your adventure less chancy. Choose wine, which people traditionally consume while eating their native fare. In this book you will find not only 46 fine recipes but also our suggested hungarian wine matches.

Kolozsvári Ildikó - South ​African Wine Routes with GPS Guide
Kemény ​kötésű könyv, mely 96 oldalon 63 színes fotóval mutatja be a világhírű dél-afrikai borvidék 28 legkiemelkedőbb borászatát és azok néhány borát rövid történettel, térképpel és GPS koordinátával. angol, német, francia, magyar nyelven.

Kolozsvári Ildikó - Hajni István - Budapest
A ​gyönyörű kivitelű album négy nyelven - angolul, németül, olaszul és magyarul - mutatja be a magyar fővárost. A nevezetességeket ugyanúgy, mint az elragadó tájat. Kolozsvári Ildikó leírásait, Hajni István fantasztikus fotói keltik életre.

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - Hungarian ​Cakes
"Könyvünket ​külföldieknek ill. külföldön élő Magyaroknak szánjuk, akik szeretnék a Magyar konyhát otthonukba vinni. Egyszerűen leírt receptek, gyorsan elkészíthető torták és sütemények sorakoznak fel a kiadványban gyönyörű fotókkal kíséretében."

Kolozsvári Ildikó - Hajni István - Hungarian ​Kitchen The Simple Way
The ​secret of the Hungarian Kitchen can be found in its simplicity and the hundreds of years of traditional experience. With this book of 46 simple recipes, you can bring this secret home to surprise your friends and family.

Kolozsvári Ildikó - Zsidó ​konyha, így a kóser
A ​könyvben szereplő ételeket főzési gyakorlat nélkül is tökéletesre lehet elkészíteni. Higgyék el, nem is olyan nehéz egy jó kóser konyhát elkezdeni. Nem is kell hozzá semmi különleges, csak a lelkesedés, no meg egy jó szakácskönyv. Mi ezzel a kettővel tudunk szolgálni. Jó lapozgatást, jó főzést, nagy lelkesedést, s jó étvágyat kívánunk!

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - Hungaricum
Könyvünk ​a magyar konyhát mutatja be egy új formában receptekkel és csodálatos képekkel. Minden recepthez megtalálható a kész étel fotója. A könyv magyar-olasz nyelvű egy könyvön belül. A Hungarian Culinary Art című könyvünkben megtalálható ételek elkészítése látható a DVD. A DVD, csakúgy, mint a könyv, 4 nyelvű. Elsősorban ezt a kiadványt külföldieknek szántuk, hogy a magyar konyha legjobbjait maguk is el tudják készíteni a saját otthonukban.

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - South ​Africa
Ez ​a könyv, a benne megtalálható térképekkel és GPS útmutatóval segítséget nyújt, hogy tetszés szerinti útitervet állítson össze. This book is furnished with maps and a GPS Guide to help you to plan your own trips. Dieses Buch ist mit Landkarten und einem GPS lotsen ausgerüstet, um ihnen beim Planen ihrer eigenen Reiserouten zu helfen. Ce livre, avec les cartes et le guide GPS, vous donnent la possibilité de préparer votre propre plan de voyage.

Kolozsvári Ildikó - Budapest ​Panorama
Elképesztő ​panoráma képek Budapest leglátványosabb és impozánsabb helyeiről és épületeiről. Egy könyvön belül nyolc nyelvű. Kiváló reprezentációs ajándék lehet külföldi partnereket vagy külföldön élő ismerősök, rokonok számára. A kiadványon belül az alábbi nyelveken olvashatóak a leírások: Angol, Német, Francia, Spanyol, Olasz, Holland, Orosz, Kínai.

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - Hungarian ​Top 40 Wines
A ​könyv címének eleget téve a legjobb Magyar borokat válogattuk össze borszakértő segítségével és egyedi megvilágításban készült fotókkal ábrázolva mutatjuk be azokat. A bor fotók mellett a borról egy rövid leírás olvasható angol és német nyelven.

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - Hungary
Az ​album Magyarország leglátványosabb helyeit, természeti kincseit és építészeti remekeit mutatja be. A könyvben 4 nyelven olvashatóak a képeken látható nevezetességekről a leírások, illetve a városról, településről, ahol ez megtalálható.

Kolozsvári Ildikó - Tájak ​és ételek Magyarországon
Authentic ​Hungarian dishes with recipes and video clips. Präsentation traditioneller ungarischer Speisen mit Rezepten und Video-Aufnahme. Des Plats Hongrois traditionnels avec des recettes de courts films de vidéo. Hagyományőrző magyar ételek receptekkel és videó felvételekkel.

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - Cape ​Town
Cape ​Town. Négy nyelven íródott: angol, német, francia és magyar. Minden oldalon gyönyörű, színes fotókkal illusztrált.

Kolozsvári Ildikó - Habsburg ​kastélyok / Schlösser
A ​kastélyok a történelem kézzel fogható bizonyítékai, születésüket, történetüket az elmúlt századok eseményei írták és formálták. Nem véletlen, hogy még ma is csodálat övezi ezeket a gazdag múltú épületeket, amelyeket magyar és külföldi látogatók ezrei keresnek fel évről évre, nem csupán az esztétikai élményért. A kastélyépületek némán és mozdulatlanul tárják elénk a történelmet, visszaidézve az egyes korok varázslatos hangulatát, hogy ne csupán megismerjük, hanem meg is értsük a múltunkat. Ez a könyv egy olyan kulturális kalauz, amely a közép-európai kastélyok világába invitálja olvasóit. Fény derül az egyes kastélyok "személyes" történetére, megismerjük eredeti és későbbi tulajdonosukat vagy tulajdonosaikat, az egyes uralkodók - köztük a Habsburg - dinasztia életében betöltött szerepüket. A hangulatos kastélyútmutatókat korabeli anekdoták, érdekes történetek és természetesen szemet gyönyörködtető illusztrációk teszik még élvezetesebbé. (Habsburg György)

Hajni István - Kolozsvári Ildikó - Zsidó ​mókás ételek piciknek
Szakácskönyv ​a gyerekeknek. Születésnapi bulira, zsúrokra vagy saját magunk szórakoztatására. Érdekes és mókás ételek sorakoznak fel a könyvben, ami nem csak mókás, de könnyen elkészíthető bárki számára.

Kollekciók