Ajax-loader

Barczi Attila könyvei a rukkolán


Tóth Krisztina - Barczi Attila - Erdei T. Lilla - Halmai Róbert - Horváth Gergő - Horváth Réka - Semsey Balázs - Szilágyi Dániel - Magyarország ​száz csodája II.
Előző ​kötetünkhöz hasonlóan ezúttal is száz különleges helyre kalauzoljuk el az olvasót. Témáink között szerepelnek természeti ritkaságok, ősi, mégis ismeretlen kulturális emlékek, és nemegyszer olyan helyek, épületek is, melyekről talán naponta hallunk, gyakran elmegyünk mellettük, és mégis tartogatnak számunkra új, meglepő dolgokat.

Barczi Attila - Lóczy Dénes - Penksza Károly - Dunántúli-középhegység ​- Bakonyvidék
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Barczi Attila - A ​Tihanyi-félsziget talajai és azok jelentősége az alkalmazkodó mezőgazdasági tájhasználatban
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Barczi Attila - Lóczy Dénes - Penksza Károly - Dunántúli-középhegység ​- Vértes-Velencei-hegyvidék
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Barczi Attila - Centeri Csaba - Malatinszky Ákos - Molnár Zoltán - Schoblocher Judit - Szelényi Gábor - Magyarország ​száz csodája III.
Újra ​útra keltünk, hogy felfedezzük Magyarország rejtőzködő kincseit. Amikor elindultunk, még nem sejtettük, hogy az előző két kötet után még több száz olyan értékkel találkozunk, amely megtöltheti a sorozat harmadik részét. Nosztalgiáztunk régi járműveken, leszálltunk Budapest zöld szigetein, betértünk cukrászdákba, hangulatos patikákba. Megcsodáltuk legendás madárvilágunkat, barátkoztunk a denevérekkel, mély, izgalmas szurdokok mélyén barlangokat kerestünk. A puszták legelésző szürkemarhái, az őket terelő ősi magyar kutyafajták az ember és a táj ősi együttélését segítették megérteni. Utunkat méltóságteljes romok, eldugott, fazsindelyes haranglábak, gótikus szentélyek szegélyezték, tisztelettel és áhítattal szemléltük épített és a természet által létrehozott katedrálisainkat. De nem maradhattak ki az ősi foglalkozások, az ízletes étkek és a kóstolni való italok sem. Magyarország szín-, forma-, íz-, illat-, állat- és növényvilágából válogattuk azt a csokrot, amelyet jó kedvvel, szeretettel ajánlunk kedves Olvasónk figyelmébe.

Kollekciók