Ajax-loader

Nostradamus könyvei a rukkolán


Nostradamus - Vághidi Ferenc - 2001 ​a terror éve! - Tények és jóslatok
A ​világhírű csillagjós Nostradamus rejtélyes jóslatait sokan próbálták megfejteni. A lehetséges változatok közül a most megjelenő kiadvány rendkívüli, mert Nostradamus jóslatai ellenőrizhetőek! A magyarázat abban keresendő, hogy a most magyarul megjelenő mű eredeti kiadása 1940 körül jelent meg! Egyértelműen bebizonyosodik, hogy Nostradamus szélhámos és csaló, vagy valóban látnok volt. Ezen kötet különös érdekessége, hogy tartalmaz asztrológiai vonatkozásokat!

Nostradamus - Jóslatok ​az ezredvégről
Világháború ​1993-ban? Anarchia és káosz Magyarországon? Járványok és éhínség Kelet-Európában? Világvége 1999-ben? Földönkívüliek hozzák az AIDS gyógyszerét? Eljön az Antikrisztus?

Nostradamus - Nostradamus ​jóslatai az 1996-os évre
Nincs ​olyan ember a világon, aki ne szeretné megtudni, mit hoz számára a jövő. Könyvünk segítséget nyújt mindazoknak, akik kíváncsiak arra, mi fog velük történni az 1996-os évben. Megtudhatjuk, mi várható a munkában, a sikerben, a szerelemben és barátságban mindezt napra lebontva. Minden jegyhez összeállítottuk a szerencsés napokat, ezeken a napokon a legkedvezőbb a bolygók hatása a jelzett jegyben születettek számára. Figyelem! Ne vegye meg azt a könyvet, ha fél megtudni a jövőjét! Ez a könyv egyike azon könyveknek, melynek lényege, hogy a leghíresebb külföldi asztrológusok számításai alapján valóban Nostradamus készítette el.

Nostradamus - Próféciák
Mindazok, ​akik olvassák e verseket, hozzájuk ne értelem nélkül közelítsenek. A bolondok s barbárok is értők lehetnek, de tudni csak az fog, kit szeretnek a szentek. Neked, ki a jövőt megismerni vágyod, egyet, csak egyet tanácsolhatok: ne akarj mindent tudni, mert az fájhat, a bölcsesség sokszor vérengző állat. De ha mégis ezt, ezt akarod, tárd ki a könyvet, s megkapod. Olvass, de ne csak a szemeddel – értő ésszel, kitárt szíveddel. Ha kristály vagy, tiszta szeplőtelen, megtudhatod talán, mi lesz a jövőben. Ahány ember, annyi történelem – ahány ember, annyi magyarázat létezik Nostradamus verseire. A Próféciákat teljes terjedelmükben, a valódi jelentéseket elhomályosító vagy elferdítő magyarázatok nélkül, a maguk valójában tesszük közzé.

Vághidi Ferenc - Nostradamus - Tények ​és jóslatok
A ​világhírű csillagjós Nostradamus rejtélyes jóslatait sokan próbálták már megfejteni. A lehetséges változatok közül kiadónk gondozásában most megjelenő kiadvány rendkívüli, mert most először: NOSTRADAMUS JÓSLATAI ELLENŐRIZHETŐEK!!! A magyarázat abban keresendő, hogy a most magyarul megjelenő mű eredeti kiadása 1940 körül jelent meg! Egyértelműen bebizonyosodik, hogy Nostradamus szélhámos és csaló, vagy valóban látnok volt. Ezen kötet különös érdekessége, hogy tartalmaz szintén először: ASZTROLÓGIAI VONATKOZTATÁSOKAT

Nostradamus - A ​próféciák
"Nostradamus ​talán az egyik legrejtelmesebb ember, aki valaha élt. Ámbár tudományosan képzett csillagász volt, a számításokat úgyszólván csak keretként használta fel, és kitöltötte a hozzájuk kapcsolódó látomásaival." Több mint 400 éve annak, hogy e könyv első kiadásai megjelentek. Azóta egyre újabb és újabb titkát fedezik fel, egyben mindig újabb viták keletkeznek körülötte. Támadják és védik. Vannak hívői, és vannak, akik elvetik. Hívei szerint benne van e századok története és a jövendő, támadói szerint bármi kiolvasható belőle. Nostradamus könyve szakadatlanul megújuló időszerűséggel szól minden korban. Volt mondanivalója az elmúlt négy évszázad nemzedékei számára. Amit nekik megjósolt, az számunkra már történelemmé vált, de könyvének titokzatos szövegei szólnak a most élőknek és a harmadik évezred gyermekeinek is.

Vághidi Ferenc - Nostradamus - Nostradamus ​látnoki jóslatai
Nincs ​olyan ember a világon, aki ne szeretné megtudni, mit hoz számára a jövő. Könyvünk segítséget nyújt mindazoknak, akik kíváncsiak Nostradamus rejtélyes jóslataira. Megtudhatjuk, mi várható a munkában, sikerben, a szerelemben és barátságban, mindezt napra lebontva. Minden jegyhez összeállítottuk a szerencsés napokat, ezeken a napokon a legkedvezőbb a bolygók állása. Nostradamus választ ad a sorsdöntő eseményekre csak tudnunk kell értelmezni próféciáinak jóslatait...

Nostradamus - Titkok ​könyve
Ki ​is volt valójában Nostradamus? Médium, próféta, jós vagy csodadoktor? Lehet, hogy egy másik korból érkezett hozzánk? Milyen, eddig ismeretlen jóslatai kerültek napvilágra? Miben rejlik a számok mágiája? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ a könyvből, amely segít eligazodni a titkok világában.

Jean-Aimes de Chavigny - Nostradamus - Világvége
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók