Ajax-loader

Morris könyvei a rukkolán


Morris - Lucky ​Luke - A kéklábúak támadása
Egy ​leleplezett hamiskártyás biztatására az indiánok megtámadják Rattlesnake Walleyt. A helyszínen tartózkodó Lucky Luke-nak nincs könnyű dolga, nem csak az indiánokkal, de a a városka babonás seriffjének ügyefogyottságával is meg kell küzdenie.

Morris - Talpraesett ​Tom - Az elásott kincs
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - Circus Western
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - A postakocsi
A ​legendás Wells Fargo cég felkéri Lucky Luke-ot, hogy kísérjen végig a vadnyugaton egy mesés aranyszállítmánnyal és utasokkal teli postakocsit. Az utasok között találunk aranyásót, prédikátort, fényképészt, egy erélyes hölgyet, valamint kevésbé erélyes férjét; és egy hamiskártyást. A kocsis sem akárki: Hank Bully legalább olyan jól bánik az ostorával, mint Lucky Luke a pisztolyával.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - A petroleum jegyében
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Villám ​Vili a Mississippin
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - A Daltonok gyógyulása
Egy ​híres európi pszichológus látogat a vadnyugatra, hogy a legelvetemültebb bűnözőket meggyógyítva bebizonyítsa a világnak teóriáját. Az amerikai tudósok kétkednek. A Daltonok bizonyos változásokon mennek keresztül. Mindenki visszatekint a gyerekkorára.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - Daisy Town
A ​vadnyugatot benépesítő telepeseknek nem volt könnyű dolguk. Újonnan alapított városaikon hamarosan a bűn és az erőszak lett úrrá. Daisy Town szerencsés helyzetben van: seriffje Lucky Luke lesz, aki szokásához híven nekilát a rendteremtésnek. Munkáját megnehezíti a négy Dalton fivér felbukkanása, valamint a környező indián törzs támadása. Sorozatunk 12. részeként egy különleges epizódot jelentetünk meg. A Daisy Town egy legendás animációs film képregény adaptációja. Ennek köszönhetően a sziporkázóan szellemes történetet most filmszerűen mozgalmas képkockákon követhetjük végig.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - Roy Been a bíró
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - A hős puhány
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - A kis bandita
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - Amerikai császár
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke 30. - The Dalton's Escape
The ​Daltons have escaped! Words that all fans of Lucky Luke know well. But this is the story of the first time that the idiot brothers break out of jail. Driven by Joe's unshakeable need to get revenge on Lucky Luke, the outlaws terrorize several towns before hatching a genius plan: get the Lonesome Cowboy his very own wanted poster. As the local populace begins turning on him, Luke will display infinite patience in order to catch his quarry.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - Dalton mama
A ​sorozat harmadik darabjaként megjelenő Dalton mama című epizódból kiderül, hogy még a vadnyugatot rettegésben tartó négy rettegett Dalton fivérben is él az anyjuk iránti tisztelet. A négy bandita megszökik a börtönből, és visszatér az anyai házba. Megtudjuk, hogy a családban ki a mama kedvence, és azt is, hogy vacsora előtt még egy banditának is kezet kell mosnia. Persze a vér nem válik vízzé, a Daltonok továbbra sem térnek le a bűn útjáról, és akcióikba még a mamát is belekeverik.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - Tortilla a Daltonoknak
A ​magyarul most először megjelenő epizódban a Daltonok egy véletlennek köszönhetően Mexikóba kerülnek, az ottani kormány nem nagy örömére. Élnek a lehetőséggel, és megkóstolják a helyi specialitásokat, bár a tequila erősebbnek bizonyul Averellnél. Ráadásul Lucky Luke és Rantanplan a nyomukba ered...

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - A nagyherceg
A ​magyarul most először megjelenő epizódban, Lucky Luke, az Egyesült Államok kormányának kérésére Leonyid, orosz nagyherceget kíséri el vadnyugati kalandtúrájára. A nagyherceget árnyékként követi egy merénylő, és természetesen a helyi banditák is tudomást szereznek érkezéséről. Az utazás során hőseink eljutnak a marhavásárok városába, az aranyláz földjére, megismerjük az orosz rulett szabályait, és megtudjuk azt is, hogy az orosz nyelvtudás időnként életet menthet a vadnyugaton.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke 8. - Calamity Jane
Calamity ​Jane saves Lucky Luke from a delicate situation. A friendship is quickly formed, and they arrive together in El Plomo...where Calamity Jane proves her strength, by winning the local saloon in an arm-wrestling match! Its ex-owner, August Oyster, is hopping mad and has only one obsession: to send her packing. During this time, Lucky Luke tries to clear up a dark affair involving arms traffic...

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke 21. - The 20th Cavalry
The ​Cheyenne are convinced that newly-arrived settlers have been killing the buffalo they traditionally depend on. When the Native Americans surround the 20th Cavalry's fort, Lucky Luke realizes that someone who bears a grudge against Colonel McStraggle has conveniently provided them with firearms. Worse, the traitor also knows the layout of the fort. Lucky Luke does his best to try and break the deadlock before the soldiers starve.

Pearce - Jean Leturgie - Morris - Lucky ​Luke - Oklahoma Jim
A ​fiú, aki gyorsabban lő csúzlival, mint a saját árnyéka. A sorozatnak ebben a részében hősünk gyermekkorát ismerhetjük meg. A kis Luke az öreg aranyásóval, Old Timerrel járja a vadnyugatot. Néhány napra megállnak egy kisvárosban, és amíg az öreg több-kevesebb sikerrel kártyázik, addig Luke iskolába jár. Ott ismerkedik meg a négy Dalton fivérrel, akik már akkor is a legnagyobb csibészek közé tartoznak. Feltűnik egy különös diák, Oklahoma Jim. Luke-nak hamarosan el kell döntenie, melyik oldalra áll...

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke – Az apacsok szorosa
Ebben ​az epizódban Lucky Luke a mexikói határvidékre utazik, ahol az ír származású katonákból álló helyőrség szakadatlan harcot vív a közeli apacs törzs harcosaival. Hamarosan kiderül, hogy a viszály személyes okokra vezethető vissza, és Luke terve, hogy megteremtse békét csak úgy valósítható meg, ha közben régi családi ellentétek is megoldódnak.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - A zöldfülű
Egy ​tapasztalatlan angol úr érkezik az inasával a vadnyugatra, hogy átvegye családi örökségét, egy hatalmas birtokot a hozzá tartozó marhacsordával. A zöldfülűnek nem csak a helyiek durva beavatási szertartását kell átvészelnie, de a város kiskirályával is meg kell küzdenie, aki minden áron meg akarja szerezni a földjeit. Szerencsére Lucky Luke a segítségére siet.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke - Smith császár
Dean ​Smith-t, a dúsgazdag amerikai farmert különös téveszme keríti hatalmába: I. Smith-nek, az Amerikai Egyesült Államok császárának képzeli magát. Mivel pénzben nem lát hiányt, hadsereggel és díszes udvartartással veszi körül magát. A közeli városka lakói először jól szórakoznak rajta, ám amikor megjelenik a környéken egy mindenre elszánt bandita, a játék kezd veszélyessé válni.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke 2. - Ghost Town
This ​work presents the adventures of the world's greatest cowboy, the comic strip character who can shoot faster than his own shadow. As he roams with his horse Jolly Jumper, always seeking new adventures, Lucky Luke meets two suspicious characters, Denver Miles and Colorado Bill. Together they arrive on the outskirts of a deserted city, Gold Hill, which counts only one inhabitant. The old man, Powell, is the sole survivor of a gold rush that he has not given up on, despite years without success. He continues to work his mine, which Denver and Colorado soon try to take over any way they can. But Lucky Luke, who has taken a liking to the old man, is looking out for him and will save him from many troubles...

Morris - René Goscinny - Lucky ​Luke - A Daltonok balladája és más történetek
A _Daltonok ​balladájában_ a bűnöző testvérek egy mesés örökség várományosai, amelyhez csak akkor jutnak hozzá, ha az örökséget rájuk hagyó nagybátyjuk elítélésében közreműködő esküdteket és a bírót elteszik láb alól. A képregény a magyarul _Négy bandita, tíz áldozat_ címen bemutatott nagysikerű rajzfilm alapján készült.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - Az önkény városa
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke 25. - The Stagecoach
Plagued ​by constant bandit attacks, Wells Fargo is falling on hard times. To restore public trust in their services, the company sends one well-publicized stagecoach from Denver to San Francisco. It will have the best ''whip'' as a driver, a motley crew of daring passengers, and - to escort them and a precious cargo of gold - none other than Lucky Luke. A wise precaution, because every desperado in the country will be waiting on the coach's planned route.

Morris - René Goscinny - Lucky ​Luke - Szögesdrót a prérin
Tehénszurdok ​a szarvasmarha-tenyésztők városa, viszont egyre több békés földműves is megjelenik a város környékén, akiket zavar, ha a csordák letiporják a termésüket. Kinek van igaza, elég nagy-e a préri, hogy az állatok és az emberek egyaránt elférjenek rajta? Ismét Lucky Luke lesz az, aki segít elsimítani a viszályt...

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke 17. - Apache Canyon
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Lucky ​Luke 13. - The Tenderfoot
At ​the funeral of old Badd, everybody is moved except for Ready, who has waited for the 100-year-old man's death for a long time - he wants to buy his ranch. Unfortunately for Ready, the old man has an heir, Waldo, a ''tenderfoot'' who arrives straight from his native England, accompanied by his butler Jasper. Two worlds clash: the ancient, which is so refined, and the new, deeply rustic, way of life.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom és Calamity Jane
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom és Billy Kid
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

René Goscinny - Morris - Talpraesett ​Tom - A postakocsi
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók