Ajax-loader

Jim Bruce könyvei a rukkolán


Jim Bruce - Emlősök
Vajon ​meddig nő az elefánt? Hogyan tudja szabályozni a hód a víz állását? Miért csíkos a tigris? Melyik a leggyorsabb emlős? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre találunk választ ebben a gazdagon illusztrált, kisiskolásoknak szóló könyvben. Minden oldalpáron található a főtéma mellett keresőjáték, egy szinte hihetetlen érdekesség, összefoglaló és sok kis tréfás rajz is.

Jim Bruce - Tücskök, ​bogarak és más, apró állatok
Vajon ​mitől világít a szentjánosbogár? Hogyan vadásznak a pókok? Miért vetik le a bőrüket a sáskák? Hogyan lehet az, hogy a szorgalmas hangyák között néhányan azért hasznosak, mert nem csinálnak semmit, csak egy helyben függeszkednek - más szóval lógnak? Miért épít házat a csiga? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre találunk választ ebben a gazdagon illusztrált, kisiskolásoknak szóló könyvben. Minden oldalpáron található a főtéma mellett keresőjáték, szinte hihetetlen érdekességek, összefoglaló és sok kis tréfás rajz is.

Jim Bruce - Az ​emberi test
(2001) Hol ​van a legtöbb csontunk? Miért van hangja a köhögésnek? Melyik testrészünk nő öregkorunkban is? Hányszor veszünk levegőt naponta? Miért nem vagyunk egyformák? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre találunk választ ebben a gazdagon illusztrált, kisiskolásoknak szóló könyvben. Minden oldalpáron található a főtéma mellett egy keresőjáték, egy hihetetlen érdekesség, egy összefoglaló és sok kis tréfás rajz is.

Kollekciók