Ajax-loader

Joss Stirling könyvei a rukkolán


Covers_446146
elérhető
6

Joss Stirling - Summer
Túlélhet-e ​a szerelem titkok és hazugságok közt? Summer életére szörnyű árnyék borul. Elszívja az erejét, irányítja a tetteit, és azzal fenyeget, hogy a jövőjét is tönkreteszi. Egy kockázatos küldetés ideiglenes szabadulással kecsegtet. Summernek a telepatikus képessége segítségével kell megtalálnia a célpontot, és kiderítenie az igazságot. Hal Robinson katona. Semmi sem téríti el a céljától. Győztes típus. Ám amikor összetalálkozik Summerrel, életének eddigi fontossági sorrendje lassan megváltozik. Bízniuk kell egymásban, ha meg akarják védeni a savantok közösségét. De vajon a saját titkaik nem állnak-e a boldogulásuk útjába? A Lélektársak-sorozat ezzel a kötettel lett teljes.

Joss Stirling - Storm ​és Stone
Az ​előkelő bentlakásos iskola borostyánnal borított falai között korrupció, botrány és egy összeesküvés baljós hálózata rejtőzik. Az Amerikából jött Raven Stone-nak feltűnik, hogy valami nagyon nem stimmel. Először is ott vannak a titokzatos eltűnések. Aztán a tanárok hazugságai. És most pedig a halálos fenyegetések... A nyugtalanító történéseket csak tovább bonyolítja a rejtélyes Kieran Storm feltűnése, akinek nemcsak az agya penge, de a teste is döglesztő. Raven érzi, hogy beleszeret a fiúba, de megbízhat olyasvalakiben, akiről szinte semmit sem tud?

Joss Stirling - Lélektársak ​- Crystal
Még ​több kaland, még több szerelem - a Lélektársak-trilógia befejező része végre magyarul is! Crystal Brook a család fekete bárányának számított; senki sem vette észre, hogy neki is savant képességei vannak. Eddig... Mikor nővérével, Diamonddal Denverbe utaznak, egy véletlen folytán megismerkednek a nagyon dögös és lehengerlő Benedict testvérekkel. Diamond egy pillanat alatt fülig szerelmes lesz, és hamarosan jegygyűrű csillog az ujján. Crystalt azonban nemcsak, hogy nem hatja meg a fiúk sármja, de úgy érzi, Xav Benedictnél idegesítőbb fickóval nem találkozott még az életben. Diamond esküvőjét Olaszországban, Velencében tartják; itt gyűlik össze a két család. Közös ellenségük végre elérkezettnek látja az időt a támadásra. Crystalnek és Xavnek össze kell fognia, ha meg akarják védeni szeretteiket és megfejteni egy rég elfeledett titkot.

Joss Stirling - Lélektársak ​- Sky
Sky ​egy kicsit zárkózott, szorongó tizenhat éves lány, aki túlságosan jól tudja, milyen érzés kívülállónak, idegennek lenni valahol. Mikor Londonból Coloradóba költözik kissé különc nevelőszüleivel, megtapasztalja milyen egy tipikus amerikai középiskola, és milyen egy nem tipikus fiú. Zed Benedict jóképű, tehetséges, minden lány álma, csak épp sötét titkok veszik körül. Aztán Sky egy hangot hall a fejében… Az Ő hangját. És Zed is hallja, érti az ő válaszait, amiket még ki sem mondott. Mi ez az egész? Kik a savantok, és létezik olyan, hogy lélektárs? Sky hiszi is, nem is, amíg mélyen belül fel nem éled benne egy képesség, amitől már rég meg akart szabadulni. Valami, amitől egész életében félt... Természetfeletti képességek, szövevényes összeesküvés és két kamasz szerelme.

Covers_424044
elérhető
8

Joss Stirling - Angel
Angel ​lobbanékony természetű. Nehezére esik palástolni azt a képességét, amellyel uralni tudja a vizet. Ám ahogy összetalálkozik a borongós, de jóképű Marcusszal egy nyári fesztiválon, ahol mindketten fellépnek, úgy érzi, mintha a hullámok őt is elsodornák: a fiú énekétől az ő lelke is dalra fakad. Kölcsönös vonzalmuk feltartóztathatatlanul tör előre, akár a dagály; ám Marcus bizalmatlansága Angel adottságával szemben még erősebbnek bizonyul. Hogy maradhatnak együtt, ha Marcus képtelen elfogadni Angel valódi énjét, és mit jelenthet ez kettejüknek? És ahogy a hurok egyre jobban szorul a savant közösség körül, legfőbb ideje eldönteni, hogy ki melyik oldalon áll. A nagysikerű Lélektársak-sorozat savantjainak szövevényes története ezzel az izgalmakkal és humorral átszőtt regénnyel folytatódik.

Joss Stirling - Lélektársak ​- Phoenix
A ​tizenhét éves Phoenix egy bűnözőkből álló savant banda tagja Londonban. Phoenix különleges adottsága, hogy képes mások agyát blokkolni, az időt "lefagyasztani". Ezt a képességét zsebtolvajként kamatoztatja, amíg nem találkozik Yves Benedicttel. A fiúról azonban hamar kiderül, hogy nem csupán egy célpont ...Ő a lélektársa, de az egymásra találás ezúttal sem egyszerű, mert a Közösség a hatalmában tartja Phoenix múltját, és a jövőjét is magának követeli. Vajon ők az erősebbek vagy a fiatalok közti kapocs? Természetfeletti képességek, szövevényes kalandok, szerelem - a Lélektársak trilógia második része végre magyarul is!

941222
elérhető
12

Joss Stirling - Misty
Misty ​egy egyszemélyes katasztrófa sújtotta övezet. Savant képességének ,,hála" egyszerűen képtelen hazudni, kényszeres igazmondása miatt viszont folyton zűrös helyzetekbe keveredik, bármerre is jár. Így amikor a jóképű, magabiztos, és hihetetlenül vonzó Alexszel hozza össze a sors, Misty rögtön megfogadja, hogy inkább a közelébe sem megy. Hiszen hogy is lehetne az övé valaki, aki ilyen tökéletes? Ám a savant közösség mindennapjaira sötét árnyék vetül - egy sorozatgyilkos leselkedik a különleges képességű fiatalokra. Közülük egy pedig hamarosan élet-halál peremére kerül majd... vagy azon is túlra. A nagysikerű Lélektársak-sorozatból megismert savantok az eddigieknél is izgalmasabb kalandokba keverednek Joss Stirling izgalmas, humorral átszőtt regényében.

Joss Stirling - Struck
Behind ​the ivy-clad walls of an exclusive boarding school, lurks a sinister web of corruption, scandal, and conspiracy. American student Raven Stone has noticed something is horribly wrong. First there were the unexplained disappearances. Then there were the teachers' lies. And now the death threats ...Also entangled in the disturbing turn of events is the enigmatic Kieran Storm - a fellow student with a killer intellect and a body to die for. He's heading for trouble and taking her with him. Raven can feel herself falling in love, but can she trust a boy she knows almost nothing about?

Joss Stirling - Shaken
In ​a tall, narrow brownstone, in Brooklyn, New York, there is a girl with a secret. That girl is Rose Knight. She needs to raise millions of dollars to save her father's life. The arrogant and suave Damien Castle is good at uncovering secrets. He's even better at catching criminals. When he meets Rose he knows something is amiss but he can't help but get distracted. It isn't her terrible dress sense that confuses him, or even her obsession with Egyptology. It's the fact that he has never felt this way about a girl before. But when duty and love are both on the line, which one will Damien choose? 'Shaken' is the new companion novel to Joss Stirling's award-winning YA romantic thriller 'Struck' and its follow-up, 'Stung'.

Joss Stirling - Angel ​Dares
Angel ​is impulsive. Disguising her savant ability to control water doesn't come easily to her. Then she meets the broodingly handsome Marcus at a music festival where they're both performing, and finds herself all at sea. For when he sings, her soul answers with its own music. Like the tide, their mutual attraction cannot be held back but Marcus's mistrust of Angel's gift is even stronger. How can they ever be together if Marcus is unable to accept who Angel is or what they could mean to each other? And with the net closing in on the Savant community- it is time for everyone to choose a side. A stunning new novel from the best-selling author of Finding Sky, Stealing Phoenix, and Seeking Crystal.

Joss Stirling - Stealing ​Phoenix
What ​do you do when your soulmate turns out to be a thief? Steal her, of course. Phoenix was raised within the Community, a gang of thieves with paranormal powers, under the control of a harsh master known as the Seer. The notion that there's a soulmate out there for every person with a paranormal gift is mere myth in Phoenix's world. That is until the Seer gives Phoenix the details of her next target, Yves Benedict. He's more than just her next victim, he is her destiny. To be together, Phoenix must break away from the Community but resistance against the Seer puts them both in mortal danger. Phoenix has never trusted anyone before, now it's time to trust Yves with her life

Joss Stirling - Stung
Stung ​by Joss Stirling is a breathtaking romantic thriller from the bestselling author of Finding Sky. Sixteen-year-old Kate has a talent for disappearing. Framed for murder, and hunted by a violent gang, she's running for her life . . . Nathan is the young recruit tasked with finding Kate before her enemies track her down. He's determined to stay detached no matter what. But when Nathan and Kate's paths collide, neither is prepared for the electricity that sparks between them. As the net tightens, can they trust each other long enough to stay alive? Or will their next kiss be their last?

Joss Stirling - Storm ​and Stone
High ​school can be deadly . . . Behind the ivy-clad walls of an exclusive boarding school, lurks a sinister web of corruption, scandal, and conspiracy. American student Raven Stone has noticed something is horribly wrong. First there were the unexplained disappearances. Then there were the teachers’ lies. And now the death threats . . . Also entangled in the disturbing turn of events is the enigmatic Kieran Storm – a fellow student with a killer intellect and a body to die for. He’s heading for trouble and taking her with him. Raven can feel herself falling in love, but can she trust a boy she knows almost nothing about?

Joss Stirling - Finding ​Sky
When ​Sky catches a glimpse of Zed for the first time, lounging against his motorbike at school, she is drawn to him just like every other girl in Wickenridge. But Zed sees something special in her that the other girls don't have. Zed tells her they are both Savants - people with special powers like telepathy and the ability to see into the future. Not only that, she is a Savant too, and his soulfinder - meant to be together. When a soulfinder speaks telepathically to her partner, it's like all the lights coming on in a building. You lit me up like Vegas. But for Sky it's just not that easy - she's a mystery to herself, haunted by nightmares from her past before she was adopted, and riddled with doubt and insecurity. Just when Sky is slowly coming round to the idea of being with Zed she is kidnapped by a family of criminal Savants. In a chilling twist, Sky and Zed's relationship is put to the ultimate test and the fate of those she loves lie in Sky's hands. Will Sky have the strength to embrace her power and be brave enough to control her own destiny, or will the dark demons of her past prevent her from realising her true potential?

Joss Stirling - Challenging ​Zed
Want ​to know what Zed Benedict was thinking when he met his soulmate Sky Bright for the first time? Find out for FREE in this compelling short story. The Benedict brothers all have different abilities and powers. One can move things with his mind, another can heal. Zed Benedict is the youngest and the most powerful of the seven brothers and he is on the road to destruction until he meets his soulmate, Sky Bright. She is his balance, the light to his dark. Together they are even more powerful. Zed knows that they are meant to be together and that there is a connection that cannot be denied. But how can he convince Sky that their destinies are entwined when she doesn’t even realize the true nature of her potential? A brilliant addition to the Finding Sky series for both new and old fans alike.

Joss Stirling - Misty ​Falls
Misty ​has a 'gift' which means she can't ever lie. Alex is the charismatic star of the high school debate team - gergeous, aloof, and utterly inscrutable. When they meet, chalk and cheese doesn't even BEGIN to cover it! But one of them is about to end up in mortal danger, and soon they'll discover they have more in common than they ever imagined.

Joss Stirling - Seeking ​Crystal
Sparks ​will fly . . . Passion will ignite . . . Crystal Brook has always been the dud Savant in her family; paranormal powers just aren't her thing. Dropping out of school with a clutch of 'E' grades and no future, she lives in the shadow of her high-flying sister Diamond. On a trip to Denver, a chance encounter with the dashing Benedict brothers leaves Diamond head over heels in love and engaged to be married. Crystal, on the other hand, is unimpressed by their charms . . . in fact no boy can annoy her as much as Xav Benedict! Back in Venice, their families assemble for Diamond's wedding and a powerful enemy seizes the opportunity to attack. Crystal and Xav must join forces to save their loved-ones, unlocking a secret that, until now, has lain deeply buried . . .

Kollekciók