Ajax-loader

Joss Stirling könyvei a rukkolán


Covers_446146
elérhető
6

Joss Stirling - Summer
Túlélhet-e ​a szerelem titkok és hazugságok közt? Summer életére szörnyű árnyék borul. Elszívja az erejét, irányítja a tetteit, és azzal fenyeget, hogy a jövőjét is tönkreteszi. Egy kockázatos küldetés ideiglenes szabadulással kecsegtet. Summernek a telepatikus képessége segítségével kell megtalálnia a célpontot, és kiderítenie az igazságot. Hal Robinson katona. Semmi sem téríti el a céljától. Győztes típus. Ám amikor összetalálkozik Summerrel, életének eddigi fontossági sorrendje lassan megváltozik. Bízniuk kell egymásban, ha meg akarják védeni a savantok közösségét. De vajon a saját titkaik nem állnak-e a boldogulásuk útjába? A Lélektársak-sorozat ezzel a kötettel lett teljes.

Joss Stirling - Storm ​és Stone
Az ​előkelő bentlakásos iskola borostyánnal borított falai között korrupció, botrány és egy összeesküvés baljós hálózata rejtőzik. Az Amerikából jött Raven Stone-nak feltűnik, hogy valami nagyon nem stimmel. Először is ott vannak a titokzatos eltűnések. Aztán a tanárok hazugságai. És most pedig a halálos fenyegetések... A nyugtalanító történéseket csak tovább bonyolítja a rejtélyes Kieran Storm feltűnése, akinek nemcsak az agya penge, de a teste is döglesztő. Raven érzi, hogy beleszeret a fiúba, de megbízhat olyasvalakiben, akiről szinte semmit sem tud?

Joss Stirling - Lélektársak ​- Sky
Sky ​egy kicsit zárkózott, szorongó tizenhat éves lány, aki túlságosan jól tudja, milyen érzés kívülállónak, idegennek lenni valahol. Mikor Londonból Coloradóba költözik kissé különc nevelőszüleivel, megtapasztalja milyen egy tipikus amerikai középiskola, és milyen egy nem tipikus fiú. Zed Benedict jóképű, tehetséges, minden lány álma, csak épp sötét titkok veszik körül. Aztán Sky egy hangot hall a fejében… Az Ő hangját. És Zed is hallja, érti az ő válaszait, amiket még ki sem mondott. Mi ez az egész? Kik a savantok, és létezik olyan, hogy lélektárs? Sky hiszi is, nem is, amíg mélyen belül fel nem éled benne egy képesség, amitől már rég meg akart szabadulni. Valami, amitől egész életében félt... Természetfeletti képességek, szövevényes összeesküvés és két kamasz szerelme.

Joss Stirling - Lélektársak ​- Crystal
Még ​több kaland, még több szerelem - a Lélektársak-trilógia befejező része végre magyarul is! Crystal Brook a család fekete bárányának számított; senki sem vette észre, hogy neki is savant képességei vannak. Eddig... Mikor nővérével, Diamonddal Denverbe utaznak, egy véletlen folytán megismerkednek a nagyon dögös és lehengerlő Benedict testvérekkel. Diamond egy pillanat alatt fülig szerelmes lesz, és hamarosan jegygyűrű csillog az ujján. Crystalt azonban nemcsak, hogy nem hatja meg a fiúk sármja, de úgy érzi, Xav Benedictnél idegesítőbb fickóval nem találkozott még az életben. Diamond esküvőjét Olaszországban, Velencében tartják; itt gyűlik össze a két család. Közös ellenségük végre elérkezettnek látja az időt a támadásra. Crystalnek és Xavnek össze kell fognia, ha meg akarják védeni szeretteiket és megfejteni egy rég elfeledett titkot.

Joss Stirling - Lélektársak ​- Phoenix
A ​tizenhét éves Phoenix egy bűnözőkből álló savant banda tagja Londonban. Phoenix különleges adottsága, hogy képes mások agyát blokkolni, az időt "lefagyasztani". Ezt a képességét zsebtolvajként kamatoztatja, amíg nem találkozik Yves Benedicttel. A fiúról azonban hamar kiderül, hogy nem csupán egy célpont ...Ő a lélektársa, de az egymásra találás ezúttal sem egyszerű, mert a Közösség a hatalmában tartja Phoenix múltját, és a jövőjét is magának követeli. Vajon ők az erősebbek vagy a fiatalok közti kapocs? Természetfeletti képességek, szövevényes kalandok, szerelem - a Lélektársak trilógia második része végre magyarul is!

Covers_424044
elérhető
9

Joss Stirling - Angel
Angel ​lobbanékony természetű. Nehezére esik palástolni azt a képességét, amellyel uralni tudja a vizet. Ám ahogy összetalálkozik a borongós, de jóképű Marcusszal egy nyári fesztiválon, ahol mindketten fellépnek, úgy érzi, mintha a hullámok őt is elsodornák: a fiú énekétől az ő lelke is dalra fakad. Kölcsönös vonzalmuk feltartóztathatatlanul tör előre, akár a dagály; ám Marcus bizalmatlansága Angel adottságával szemben még erősebbnek bizonyul. Hogy maradhatnak együtt, ha Marcus képtelen elfogadni Angel valódi énjét, és mit jelenthet ez kettejüknek? És ahogy a hurok egyre jobban szorul a savant közösség körül, legfőbb ideje eldönteni, hogy ki melyik oldalon áll. A nagysikerű Lélektársak-sorozat savantjainak szövevényes története ezzel az izgalmakkal és humorral átszőtt regénnyel folytatódik.

941222
elérhető
13

Joss Stirling - Misty
Misty ​egy egyszemélyes katasztrófa sújtotta övezet. Savant képességének ,,hála" egyszerűen képtelen hazudni, kényszeres igazmondása miatt viszont folyton zűrös helyzetekbe keveredik, bármerre is jár. Így amikor a jóképű, magabiztos, és hihetetlenül vonzó Alexszel hozza össze a sors, Misty rögtön megfogadja, hogy inkább a közelébe sem megy. Hiszen hogy is lehetne az övé valaki, aki ilyen tökéletes? Ám a savant közösség mindennapjaira sötét árnyék vetül - egy sorozatgyilkos leselkedik a különleges képességű fiatalokra. Közülük egy pedig hamarosan élet-halál peremére kerül majd... vagy azon is túlra. A nagysikerű Lélektársak-sorozatból megismert savantok az eddigieknél is izgalmasabb kalandokba keverednek Joss Stirling izgalmas, humorral átszőtt regényében.

Joss Stirling - En ​busca de Phoenix
Phoenix ​es una ladrona que pertenece a La Comunidad, una banda de maleantes con poderes paranormales. Un día, el Vidente, el cruel líder del grupo, le encarga a la joven que robe algunas de las pertenencias de Yves Benedict. Pero Yves resulta ser algo más que una víctima: es el alma gemela de Phoenix, y por mucho que ella intente alejarse de él para no ponerlo en peligro, el destino se ha empeñado en unirlos. ¿Podrá Phoenix salvar a su alma gemela y, al mismo tiempo, salvarse a sí misma?

Joss Stirling - Stealing ​Phoenix
What ​do you do when your soulmate turns out to be a thief? Steal her, of course. Phoenix was raised within the Community, a gang of thieves with paranormal powers, under the control of a harsh master known as the Seer. The notion that there's a soulmate out there for every person with a paranormal gift is mere myth in Phoenix's world. That is until the Seer gives Phoenix the details of her next target, Yves Benedict. He's more than just her next victim, he is her destiny. To be together, Phoenix must break away from the Community but resistance against the Seer puts them both in mortal danger. Phoenix has never trusted anyone before, now it's time to trust Yves with her life

Joss Stirling - Flare
Can ​the Tean and Perilous war ever be ended? Meri and Kel are up against centuries of hatred. Meri Marlowe and Kel Douglas are forced to flee from Atlantis with their enemies hot on their trail. Taking refuge in New York, they plunge into new battles with unexpected foes. Meri discovers everything she thought she knew about her past is a lie. There is one common enemy, however, that both Tean and Perilous have to face: climate change. As the storm threatens the existence of Manhattan, the old battle reignites. And this time, it is the fight to the death.

Joss Stirling - Angel ​(spanyol)
El ​éxito nunca fue tan peligroso... Angel es una chica impulsiva y ocultar su don le resulta muy difícil. Cuando se topa con Marcus, un joven rockero que conoce en un festival de música, la conexión que existe entre ellos es innegable para todos, excepto para Marcus. ¿Cómo pueden estar juntos si él no es capaz de aceptar ni de comprender los lazos que los unen y lo que eso implica? Mientras tanto, un nuevo peligro acecha a la Comunidad Savant, y es hora de que todos elijan de qué lado van a estar. No hay tiempo para dudas ni preguntas… o puede ser demasiado tarde.

Joss Stirling - Seeking ​Crystal
Sparks ​will fly . . . Passion will ignite . . . Crystal Brook has always been the dud Savant in her family; paranormal powers just aren't her thing. Dropping out of school with a clutch of 'E' grades and no future, she lives in the shadow of her high-flying sister Diamond. On a trip to Denver, a chance encounter with the dashing Benedict brothers leaves Diamond head over heels in love and engaged to be married. Crystal, on the other hand, is unimpressed by their charms . . . in fact no boy can annoy her as much as Xav Benedict! Back in Venice, their families assemble for Diamond's wedding and a powerful enemy seizes the opportunity to attack. Crystal and Xav must join forces to save their loved-ones, unlocking a secret that, until now, has lain deeply buried . . .

Joss Stirling - Stung ​(spanyol)
Cuando ​la acusan de asesinato y una banda callejera comienza a amenazarla, a Kate no le queda más opción que huir. Y es realmente hábil para hacerlo. Solo existe una persona que podrá encontrarla… Nathan es un joven detective y su misión es encontrar a Kate. Él conoce muy bien las reglas, sabe que no debe involucrarse más de la cuenta. Y cuando sus caminos se cruzan, ninguno de los dos está listo para lo que se enciende en su interior. Joss Stirling, la autora de la serie Finding Love, vuelve a atraparnos con una trama de intriga, acción y, por supuesto, romance.

Joss Stirling - Shaken ​(spanyol)
¿Qué ​sucede cuando el deber y el amor se enfrentan? En Brooklyn, Nueva York, hay una chica llamada Rose Knight, que tiene un gran secreto. Damien Castle, un joven arrogante y encantador, es muy bueno desentrañando secretos, pero es mucho más hábil atrapando delincuentes. Cuando él y Rose se conocen, Damien se da cuenta de que hay algo extraño en ella, pero no puede evitar caer bajo su encanto. No se trata del horrible sentido de la moda de Rose ni de su obsesión por la egiptología. Lo que a Damien lo confunde es lo que ella genera en él. Algo que nunca antes había sentido por una chica. Joss Stirling, la autora de la serie Finding Love, vuelve a atraparnos con una trama de intriga, acción y, por supuesto, romance.

Joss Stirling - Burning ​Yves
In ​this explosive short story, discover what Yves Benedict was thinking when he met his soulmate Phoenix for the first time.The Benedict brothers all have different abilities and powers. One can move things with his thoughts alone, another can heal. Yves Benedict is the second youngest of the seven brothers and he has the ability to set things on fire with his mind. This means he must keep a tight rein on his emotions which isn’t easy when he meets his soulmate . . . Phoenix is nothing like Yves imagined. She’s secretive, elusive and a thief. Yves lives by a strict code of honour and Phoenix is tangled up in a web of crime. But their fiery attraction cannot be denied. Sparks will fly as their destinies and hearts collide. A brilliant addition to the Finding Sky series for both new and old fans alike.

Joss Stirling - Saving ​Phoenix
Die ​17-jährige Phoenix wächst in der Gemeinschaft krimineller Savants, Menschen mit einer übersinnlichen Fähigkeit, auf. Für deren Anführer muss Phoenix ihre Gabe, das Zeitempfinden in fremden Gehirnen zu manipulieren, zu Diebstählen nutzen und das Gestohlene dann bei ihm abliefern. Als sie bei einer Gruppe amerikanischer Studenten iPads stehlen soll, trifft sie auf Yves Benedict. Doch der ist mehr als ihr nächstes Opfer – er ist ihr Seelenspiegel. Yves erkennt dies sofort und entwirft einen Schlachtplan, um Phoenix aus der Gemeinschaft zu befreien und den Anführer zu bezwingen. Doch dieser will die Macht der besonderen Verbindung zwischen Phoenix und Yves für seine eigenen Zwecke nutzen ...

Joss Stirling - Challenging ​Zed
Want ​to know what Zed Benedict was thinking when he met his soulmate Sky Bright for the first time? Find out for FREE in this compelling short story. The Benedict brothers all have different abilities and powers. One can move things with his mind, another can heal. Zed Benedict is the youngest and the most powerful of the seven brothers and he is on the road to destruction until he meets his soulmate, Sky Bright. She is his balance, the light to his dark. Together they are even more powerful. Zed knows that they are meant to be together and that there is a connection that cannot be denied. But how can he convince Sky that their destinies are entwined when she doesn’t even realize the true nature of her potential? A brilliant addition to the Finding Sky series for both new and old fans alike.

Joss Stirling - Scorched
Love ​is a fire. But who will get burned? Ember Lord is facing charges for the murder of her father. She was found at the scene of the crime, holding the murder weapon, and refuses to explain herself. Joe Masters is tasked with getting under Ember's skin, and breaking through her stony facade; to gain her trust and find out what her plans are now her father's legally-questionable business is under her control. But as the two get closer, Joe begins to break down the wall that Ember has built around herself, and gets a glimpse of the truth behind. Is he really falling for a cold-hearted killer? Or is there more to the murder than meets the eye? The incredible final instalment of Joss Stirling's Young Detective Agency series, a companion novel to _Stung_, _Shaken_, and the award-winning _Struck_. Romantic thrillers that will make your heart skip a beat.

Joss Stirling - Stung
Stung ​by Joss Stirling is a breathtaking romantic thriller from the bestselling author of Finding Sky. Sixteen-year-old Kate has a talent for disappearing. Framed for murder, and hunted by a violent gang, she's running for her life . . . Nathan is the young recruit tasked with finding Kate before her enemies track her down. He's determined to stay detached no matter what. But when Nathan and Kate's paths collide, neither is prepared for the electricity that sparks between them. As the net tightens, can they trust each other long enough to stay alive? Or will their next kiss be their last?

Joss Stirling - Teasing ​Xav
Find ​out what Xav Benedict was thinking when he met his soulmate Crystal for the first time.The Benedict brothers all have different abilities and powers. One can see the future, another can manipulate fire. Xav Benedict is the third youngest of the seven brothers and he has the power to heal. Crystal however is one patient who isn’t interested in being made better by Xav. It’s hate at first sight as his playful ways fail to charm her, but Xav just can’t stay away. He knows that she’s hiding something, even if Crystal doesn’t know it herself yet. Will he be able to tease the truth from her? A brilliant addition to the Savants series by Joss Stirling for both new and old fans alike.

Joss Stirling - Angel ​Dares
Angel ​is impulsive. Disguising her savant ability to control water doesn't come easily to her. Then she meets the broodingly handsome Marcus at a music festival where they're both performing, and finds herself all at sea. For when he sings, her soul answers with its own music. Like the tide, their mutual attraction cannot be held back but Marcus's mistrust of Angel's gift is even stronger. How can they ever be together if Marcus is unable to accept who Angel is or what they could mean to each other? And with the net closing in on the Savant community- it is time for everyone to choose a side. A stunning new novel from the best-selling author of Finding Sky, Stealing Phoenix, and Seeking Crystal.

Joss Stirling - Zed's ​Story
Zed ​hat schon viel Schlimmes in seinem Leben mitbekommen. Er ist ein Savant und kann in die Zukunft sehen. Vor allem unterstützt er seine Familie mittels seiner Fähigkeiten dabei, Verbrechen zu verhindern, Kriminalfälle zu lösen und die Schuldigen ihrer gerechten Strafe zuzuführen. Doch die Auseinandersetzung mit dem Bösen kostet Zed viel Kraft. Beinahe ist er versucht, alles hinzuschmeißen. Seine Verletztheit versteckt er hinter einer harten Schale. Eine harte Schale, die nur eine knacken kann: Sky, Zeds Seelenspiegel.Diese Kurzgeschichte fügt dem Roman ›Finding Sky‹ eine weitere Dimension hinzu. Erzählt wird die Biografie von Zed und wie er zu dem Savant wurde, der er am Anfang von ›Finding Sky‹ ist.

Joss Stirling - Misty ​Falls (német)
Misty ​Falls ist eine Savant und hat somit eine ganz besondere Gabe – allerdings eine höchst zweischneidige: Sie muss immer die Wahrheit sagen, was schon zu vielen peinlichen Situationen geführt hat. Und dann trifft sie ihr Gegenstück: Alex. Mistys und Alex’ Begabungen scheinen sich abzustoßen. Und doch fühlen sie sich auf seltsame Weise zueinander hingezogen. Sind die beiden etwa Seelenspiegel?

Joss Stirling - Misty ​(spanyol)
Misty ​es una chica que vive causando desastres. Su necesidad compulsiva de decir la verdad, provocada por su don, la mete en problemas todo el tiempo. Ahora se siente insegura, no encaja en ninguna parte. ¿De qué sirve tener ese poder si lo único que logra es alejar a la gente de ella? Cuando Alex –un joven sudafricano, atractivo, seguro de sí mismo y terriblemente encantandor– entra en escena, Misty decide mantener distancia… Alguien como él nunca podría ser suyo. Sin embargo, sus caminos se cruzarán… La comunidad savant está siendo atacada por un asesino serial que está dispuesto a todo con tal de lograr su cometido. ¿Podrán escapar a su destino? Pronto, alguien quedará al borde la muerte… y más allá.

Joss Stirling - Shaken
In ​a tall, narrow brownstone, in Brooklyn, New York, there is a girl with a secret. That girl is Rose Knight. She needs to raise millions of dollars to save her father's life. The arrogant and suave Damien Castle is good at uncovering secrets. He's even better at catching criminals. When he meets Rose he knows something is amiss but he can't help but get distracted. It isn't her terrible dress sense that confuses him, or even her obsession with Egyptology. It's the fact that he has never felt this way about a girl before. But when duty and love are both on the line, which one will Damien choose? 'Shaken' is the new companion novel to Joss Stirling's award-winning YA romantic thriller 'Struck' and its follow-up, 'Stung'.

Joss Stirling - Misty ​Falls
Misty ​has a 'gift' which means she can't ever lie. Alex is the charismatic star of the high school debate team - gergeous, aloof, and utterly inscrutable. When they meet, chalk and cheese doesn't even BEGIN to cover it! But one of them is about to end up in mortal danger, and soon they'll discover they have more in common than they ever imagined.

Joss Stirling - Die ​Macht der Seelen 1-3.
In ​der Welt der Savants, Menschen mit übernatürlicher Gabe, hat jeder einen Seelenspiegel: die Liebe seines Lebens. Doch ihn zu finden, ist nicht immer leicht ...

Joss Stirling - Finding ​Sky
When ​Sky catches a glimpse of Zed for the first time, lounging against his motorbike at school, she is drawn to him just like every other girl in Wickenridge. But Zed sees something special in her that the other girls don't have. Zed tells her they are both Savants - people with special powers like telepathy and the ability to see into the future. Not only that, she is a Savant too, and his soulfinder - meant to be together. When a soulfinder speaks telepathically to her partner, it's like all the lights coming on in a building. You lit me up like Vegas. But for Sky it's just not that easy - she's a mystery to herself, haunted by nightmares from her past before she was adopted, and riddled with doubt and insecurity. Just when Sky is slowly coming round to the idea of being with Zed she is kidnapped by a family of criminal Savants. In a chilling twist, Sky and Zed's relationship is put to the ultimate test and the fate of those she loves lie in Sky's hands. Will Sky have the strength to embrace her power and be brave enough to control her own destiny, or will the dark demons of her past prevent her from realising her true potential?

Joss Stirling - Struck
Behind ​the ivy-clad walls of an exclusive boarding school, lurks a sinister web of corruption, scandal, and conspiracy. American student Raven Stone has noticed something is horribly wrong. First there were the unexplained disappearances. Then there were the teachers' lies. And now the death threats ...Also entangled in the disturbing turn of events is the enigmatic Kieran Storm - a fellow student with a killer intellect and a body to die for. He's heading for trouble and taking her with him. Raven can feel herself falling in love, but can she trust a boy she knows almost nothing about?

Joss Stirling - Crystal
Pase ​lo que pase, volveré a tu lado. Cuando el destino arrojó a Crystal Brook en el camino de Xav Benedict, sus personalidades chocaron de manera explosiva. Fue odio a primera vista. Mientras sus familias se reúnen en Venecia, un poderoso enemigo aprovecha para atacar. Xav y Crystal deberán trabajar juntos para salvar a sus seres queridos y descubrirán un secreto que los unirá para siempre...

Joss Stirling - Raven ​Stone
In ​letzter Zeit gehen seltsame Dinge an dem Eliteinternat vor sich, das Raven Stone besucht. Schüler verschwinden spurlos, ihr beste Freundin wendet sich plötzlich von ihr ab . . . Also beschließt Raven, der Sache auf den Grund zu gehen. An Ravens Seite ist der neue Mitschüler Kieran. Er ist superintelligent und weiß einfach alles – und geht Raven damit ziemlich auf die Nerven. Andererseits fühlt sie sich sehr zu dem rätselhaften, ungemein attraktiven Jungen hingezogen. Aber kann sie ihm wirklich vertrauen?

Joss Stirling - Glow
A ​Tean and Perilous in love? That's not possible, according to the two races who have been at war for millennia. Meri Marlowe and Kel Douglas believe they have escaped their enemies in London, only to find trouble has come with them. Kel won't be allowed to land on Atlantis and Meri, the heir to the Atlantean throne, refuses to go on without him. When the deadlock is violently broken, both Meri and Kel must find a way to survive the attacks of those who want them dead. Meri digs deeper into Atlantean history for answers while Kel travels far across a climate-stressed France to find his allies. 'So now, as skies darken, and the days end, together we glow.'

Kollekciók