Ajax-loader

David Jones könyvei a rukkolán


David Jones - Brian Molyneaux - The ​Illustrated Encyclopedia of American Indian Mythology
An ​accessible A-to-Z format provides concise, easy-to-locate entries on more than 600 characters, enabling the reader to discover who is who in the mythology of the Americas.

Doug Harman - David Jones - A ​digitális fotózás alapjai
Profi ​tanácsok, tippek : A fényképezőgépek típusairól; A számítógépekről, szoftverekről és egyéb kiegészítőkről; A pixelekről és a felbontásról; A memóriáról; A képek elmentéséről; Az exponálásról; A kompozícióról; A megvilágításról; A kamera felvételi módjairól; A különleges képi hatásokról; A fényképek manipulációjáról; A régi fotók retusálásáról; A digitális nyomtatásról; A nyomtató és a papírtípus kiválasztásáról; Az archiválásról; A képek e-mailhez csatolásáról; A fényképek internetes publikálásáról.

David Jones - The ​Myths and Religion of the Incas
In ​this authoritative account of the religion of ancient Andean peoples, the Incas, Nazca, Tiwanaku, Chimu and many others, every aspect of their sacred world view in spiritual and daily life is explored. Magnificently illustrated throughout, this is an intriguing and accessible guide to their gods, goddesses, deities and spiritual beings.

David Jones - Szerzetesek ​az űrben
A ​Prominence, a kopernikuszi rend monostorhajója szent kincsekkel megrakodva kering Nap körüli pályáján. A 14 esztendős novíciust, Bartot azonban jobban érdekli a hajó vezetése, mint a Nap imádása. Amikor azonban a Prominence egy azonosítatlan hajó megmentésére siet, a rend saját magát sodorja veszélybe: nem elég, hogy a megmentett utazók űrkalózok, még a Prominence motorja is felmondja a szolgálatot. Ahogy a hajó egyre közelít a Nap felé, úgy emelkedik a fedélzeti hőmérséklet - a rend és a kalózok sorsa pedig Bart kezébe kerül.

David Jones - In ​Parenthesis
"This ​writing has to do with some things I saw, felt, and was part of": with quiet modesty, David Jones begins a work that is among the most powerful imaginative efforts to grapple with the carnage of the First World War, a book celebrated by W.B. Yeats and T.S. Eliot as one of the masterpieces of modern literature. Fusing poetry and prose, gutter talk and high music, wartime terror and ancient myth, Jones, who served as an infantryman on the Western Front, presents a picture at once panoramic and intimate of a world of interminable waiting and unforeseen death. And yet throughout he remains alert to the flashes of humanity that light up the wasteland of war.

Kollekciók