Ajax-loader

Lisa Maurer könyvei a rukkolán


Lisa Maurer - Raphaela Cosco - Lovak ​és pónik
Miben ​különböznek a lovak és a pónik? Mi a palomino? Ebből a minikönybvől mindent megtudhatsz a lovak beszédéről, az izgalmas lovasoktatásról és a rátarti pónikról.

Lisa Maurer - Mágneses ​könyv - Viola hercegnő
Melyik ​ruhát vegye fel a hercegnő? Kit hívott meg a piknikre? Mivel érkeznek a vendégek? A 16 mágneses figura segítségével számtalan kedves történet elevenedik meg e könyv lapjain. Csak a képzeleteden múlik, hogy milyen történetbe helyezed a kis hercegnőt, a herceget, ... Folytatás ›› a szolgát vagy éppen a koronát, a hintót és a süteményt. Engedd szabadon a fantáziádat, és találj ki minél több vidám mesét! 4 színes mágneses háttér 16 színes mágneses figura könnyen kezelhető műanyag tasak a figuráknak képes szószedet

Lisa Maurer - Mágneses ​könyv - Az állatkert
Kit ​locsol le az elefánt? Ki takarítja ki a ketrecet? Hol ülnek a papagájok? A 16 mágnes figura segítségével számtalan kedves történet elevenedik meg e könyv lapjain. Csak a képzeleteden múlik, hogy milyen történetbe helyezed az állatgondozókat, a zsiráfokat, az elefántot, az orrszarvúkat, vagy éppen a hallal teli vödröt, a gyümölcsöket és az ételszállító kocsit. Engedd szabadon a fantáziádat, és találj ki minél több vidám mesét! 4 színes mágneses háttér 16 színes mágneses figura könnyen kezelhető műanyag tasak a figuráknak képes szószedet

Lisa Maurer - Az ​óvodában
-Mi ​minden történik az óvodában? -5 izgalmas varázsoldallal megváltoztathatod a képeket! -Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól.

Lisa Maurer - Az ​építkezésen
Hogy ​kerül a cserép a tetőre? Hogyan építik az utat? Ebből a minikönyvből mindent megtudhatsz az építészek munkájáról, a hatalmas betonkeverőkről és az izzóan forró aszfaltról.

Lisa Maurer - Mágneses ​könyv - Az építkezés
Hová ​rakja a kőműves a téglát? Hogy kerül aszfalt az útra? Mi szállít betont az építkezésre? A 16 mágneses figura segítségével számtalan kedves történet elevenedik meg e könyv lapjain. Csak a képzeleteden múlik, hogy milyen történetbe helyezed az építőmunkást, a darukezelőt, a hídépítőket, vagy éppen a markológépet, a betonkeverőt és a talicskát. Engedd szabadon a fantáziádat, és találj ki minél több vidám mesét! 4 színes mágneses háttér 16 színes mágneses figura könnyen kezelhető műanyag tasak a figuráknak képes szószedet

Milena Münchbach - Martina Gorgas - Lisa Maurer - Európa
Ismersz-e ​olyan európai jelképeket, mint például az Eiffel-torony? Milyen éghajlati zónák és hegyvonulatok vannak Európában? Titkosírás, logikai rejtvények, kvíz kérdések, betű kirakók, labirintusok és más izgalmas fejtörők várnak rád ebben a kötetben. Jó szórakozást!

Matthias Raden - Lisa Maurer - A ​természet világa
Miről ​lehet megismerni a légyölő galócát? Segíts a békának, hogy a tavirózsalevelek labirintusban megtalálja a helyes utat! Jó szórakozást a titkosírás, a találós kérdések, a logikai és a betűrejtvények, a labirintusjáték és más izgalmas feladványok megfejtéséhez! Hová rejtőzött Quentin? Keresd meg! Te is tudsz annyit a természet világáról, mint Tomi? Fejtörők azoknak is, akik már jól ismerik az élőlényeket! Egyetlen kérdés sem foghat ki rajtad. Oldd meg Timivel közösen a furfangos rejtvényeket is! A változatos rejtvények játékos formában ismertetnek meg a természettel, erdők, mezők, vizek állat- és növényvilágával, és társaikkal, akikkel lakóhelyeden találkozhatsz.

Matthias Raden - Lisa Maurer - Dinoszauruszok
Hogy ​néz ki a Tyrannosaurus rex? Milyen ősmaradványokat fedeztek fel a paleontológusok? Jó szórakozást a titkosírás, a találós kérdések, a labirintusok, a logikai rejtvények, a betűrejtvények, a betűrejtvények, a labirintusjáték és más izgalmas feladványok megfejtéséhez. Hová rejtőzött Quentin? Keresd meg őt! Te is tudsz annyit a dinoszauruszokról, mint Tomi? Fejtörők azoknak is, akik már jól ismerik a dinókat! Nem foghatnak ki rajtad a kérdések. Oldd meg Timivel közösen a csavaros rejtvényeket is! A sokféle rejtvény játékos formában nyújt változatos ismereteket a dinoszauruszok világáról, a földtörténeti időszakról, amelyben éltek, valamint az élőlények fejlődéséről egészen az emlősök koráig.

Matthias Raden - Lisa Maurer - A ​Föld
Melyek ​a Föld szomszédos bolygói? Hogyan keletkezik a cunami? Mi okozza a vulkánkitöréseket? Jó szórakozást a titkosírás, a találós kérdések, a labirintusok, a logikai rejtvények, a betűrejtvények, a betűrejtvények, a labirintusjáték és más izgalmas feladványok megfejtéséhez! Hová rejtőzött Quentin? Keresd meg! Te is tudsz annyit a Földről, mint Tomi? Fejtörők azoknak is, akik már jól ismerik a bolygónkat! Nem foghatnak ki rajtad a kérdések. Oldd meg Timivel közösen a csavaros rejtvényeket is! A sokféle rejtvény játékos formában nyújt változatos ismereteket a vulkánokról, a földrengésekről, az időjárásról, a növény- és állatvilágról, valamint a otthonunk, a kék bolygó fejlődésének történetéről.

Tatjana Marti - Lisa Maurer - Kisbaba ​születik
Hogyan ​lesz a gyerek? Miben különböznek egymástól a lányok és a fiúk? Hogyan fejlődik a baba? Zsófi büszke örömmel pillant anyukája pocakjára – nemsokára kistestvére lesz. Anya állapotos. A hasa már láthatóan gömbölyödik, benne növekszik a baba. Kilenc hónap telik el, mire megszületik… A Mi MICSODA Junior sorozat 14. kötetéből kiderül, hogyan lett anya terhes és mi minden történik a kilenc hónap alatt. Érdekes fejtörők és felhajtható kukucskálók teszik még izgalmasabbá a könyvet. Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk!

Lisa Maurer - Mágneses ​könyv - A tanya
Hová ​rejtették el a tyúkok a tojásokat? Mitől ijedt meg Fickó a gyümölcsösben? A 16 mágneses figura segítségével számtalan kedves történet elevenedik meg e könyv lapjain. Csak a képzeleteden múlik, hogy milyen történetbe helyezed a gazdát, a pónit, a kiscsikót, a traktort, vagy éppen az almával teli kosarat, a szalmabálákat és a sorompókat. Engedd szabadon a fantáziádat, és találj ki minél több vidám mesét! 4 színes mágneses háttér 16 színes mágneses figura könnyen kezelhető műanyag tasak a figuráknak képes szószedet

Kollekciók