Ajax-loader

Erika Casparek-Türkkan könyvei a rukkolán


Petra Casparek - Erika Casparek-Türkkan - Csibefalatok
A ​szakácskönyv minden receptjét először 1000 háztartásban kipróbálták. Az így összegyűjtött tapasztalatokat, tippeket dolgozták fel neves mesterszakácsok. A recepteket étvágygerjesztő fotók illusztrálják. A könyv pontos adatokat közöl a különböző ételek tápanyagértékéről, elkészítési idejéről, valamint arról is, melyik ételhez milyen ital való. A kötetben ügyesen használható fűszertáblázat is található.

Erika Casparek-Türkkan - Római ​tál
Könnyebben ​már nem is lehetne: kiadós levesek és egytálételek, mediterrán zöldségételek, ízletes fogások hússal és hallal. Még az édesség és a kenyér is illatozva, melegen kerül ki a sokoldalú római tálból. A könyv tartalmából: termékismeret: a római tálak családja; gyors segítség: tippek és trükkök könnyű fogásokhoz; köretreceptek: finom kísérők - együtt sülnek a sütőben.

Petra Casparek - Erika Casparek-Türkkan - Sütemények ​cukorbetegeknek
Saját ​készítésű torták, sütemények kávéhoz vagy teához, aprósütemények, kekszek - mindezt megtalálják könyvünkben a cukorbetegek, de azok is, akik szeretnének takarékosan bánni a cukorral és a kalóriákkal. Nemcsak kész recepteket, ötleteket is adunk a mindennapokra. Legyen morzsás, almás vagy túrós sütemény, dióval, gyümölccsel, csokoládéval díszített finomságok vagy sós kekszek: itt mindenki talál kedvére valót, ráadásul nemcsak finomat, hanem egészségeset is. Az egész család és a vendégek egyaránt szívesen fogják fogyasztani őket.

Kollekciók