Ajax-loader

Mark Millar könyvei a rukkolán


Mark Millar - Újvilág X-men 12.
Kardfog úgy érzi, eljött az idő, hogy rendezze a számláját Rozsomákkal. Csak ők, ketten, egyforma karmokkal, egyforma képességekkel, egyforma dühvel. Wraith ezredes közben igazolva látja a saját állítását, miszerint a mutánsok roppant veszélyesek. Főleg akkor, ha összefog az X-men és a Mutáns Testvériség. És éppen ellene. Bestia viszont Cornelius doktorral kénytelen együttműködni, különben valaki biztosan meghal.

Mark Millar - Újvilág X-men 9.
A S.H.I.E.L.D. ügynöke, Nick Fury egy titkos akció során eltűnt Indiában. Főnöke, Ross tábornok felkeresi Wraith ezredest, hogy az X-Fegyver tagjaival hozassa vissza legjobb emberét. Noha Rozsomák még mindig szabadlábon van, Wraithnek nem jelent gondot kiállítani egy ütőképes csapatot az újonnan elfogott mutánsokból.

Mark Millar - Újvilág X-men 10.
Wraith ezredes bevetésre küldte a kényszerrel besorozott mutánsokat. Míg Küklopsz, Csodalány, Vihar és Árnyék Nick Fury eredeti feladatát kell, hogy teljesítse, Kolosszus, Jégember és Bestia az ügynököt szállító vonatot támadja meg. A küldetés teljes sikere és a csapat életben maradása azon múlik, hogy Jean Grey képes lesz-e meghozni egy iszonyatos döntést...

Mark Millar - Újvilág X-men 11.
Rozsomák is fogságba esett, tőle nem várhatják az X-ek a szabadulást. Bár ki tudja... Egy visszaemlékezésből kiderül, hogy régi bajtársa Nick Furynak, aki viszont nem kifejezetten szívleli Wraith ezredest. Utóbbi azonban lépéselőnyben van, hisz nála van az aduász, a világ legerősebb telepatájának, Charles Xavier professzornak a személyében. És Wraith nem az a fajta, aki nem használ fel minden eszközt.

Mark Millar - Jupiter’s Legacy Vol. 1
The children of the world’s greatest superheroes may never be able to fill their parents’ shoes. When the family becomes embattled by infighting, one branch stages an uprising and another goes into hiding. How long can the world survive when one family’s super-powered problems explode onto the global stage? Just in time for the launch of the prequel series JUPITER’S CIRCLE comes this collected edition from storytelling masters MILLAR and QUITELY. Collects JUPITER’S LEGACY #1-5

Mark Millar - Jupiter’s Legacy Vol. 2
IT’S HERE! Industry sales beast JUPITER’S LEGACY is back with MARK MILLAR & FRANK QUITELY! Superhero offspring Hutch and Chloe have come out of hiding with son Jason to assemble a team of super-crooks from around the globe. Collects JUPITER'S LEGACY, VOL. 2 #1-5

Grant Morrison - Mark Millar - Swamp ​Thing 1. - The Root Of All Evil
A ​lost Swamp Thing epic written by Grant Morrison and Mark Millar is collected at last! The rug is pulled out from under Alec Holland as he awakens from a coma in a South African hospital. But are the nightmares of a shambling swamp creature the result of a powerful hallucinogen he ingested during his experiments on plants? If so, what is the secret behind the Swamp Thing that's pursuing Abigail Arcane through the Louisiana Bayou, intent on murder? Collects Swamp Thing #140-150.

Mark Millar - Kick-Ass ​- Ha/Ver 1.
„MINDEN ​IDŐK!” „LEGJOBB!” „SZUPERHŐSKÉPREGÉNYE!” #A nagy erő nagy fe# Néha a KIS erő is nagy felelősséggel jár. Dave Lizewski átlagos amerikai kamasz. Szereti a csajokat, a videójátékokat és a képregényeket. Ám néha az átlagos élet nem elég, és a fiú nagyra törő álmokat dédelget. Szuperhős-álmokat. És ha eléggé elszánt vagy (és eléggé frusztrált, mert nem kellesz a nőknek), az álmod megvalósulhat. Dave napközben az iskolában ül, éjszakánként azonban maszkot ölt, és átváltozik HA/VER-ré, a világ első hús-vér szuperhősévé, és pillanatok alatt ő lesz az internet egyik legünnepeltebb sztárja. Különleges képességek és szupererők híján Dave hőskarrierje nehezen indul, pláne, amikor szembe találja magát New York legrettegettebb bűnözőivel. A közvélemény imádja. Az alvilág retteg tőle. Példája nyomán pedig újabb álarcos „szuperhősök” bukkannak fel a semmiből. Amikor azonban találkozik a pöttöm halálosztó Kis Döggel és félelmetes partnerével, VérProfival, hirtelen minden vérkomollyá válik. És nagyon, nagyon erőszakossá. A nagy sikerű képregényből Matthew Vaughn forgatott nem kevésbé nagyszabású filmet.

Mark Millar - Polgárháború
TE ​KINEK AZ OLDALÁN ÁLLSZ? Amikor az Új harcosok nevű szuperhőscsapat gondatlansága miatt több száz ember meghal, az amerikai kormány döntő lépésre kényszerül. Minden hősnek regisztrálnia kell magát, és az állam szolgálatába kell lépnie. Mivel ez azzal jár, hogy az összes álruhásnak fel kéne fednie magát, a hősök egy része azonnal fellázad az új törvény ellen. Akik viszont beleegyeznek, máris megkapják az első feladatot a kormányuktól: indítsanak hajtóvadászatot lázadó társaik ellen – zárják őket börtönbe. Az addigi barátok, szövetségesek, csapattársak egymásnak esnek, és véres hajsza indul a renegát hősökért. Még az új Bosszú Angyalai is kétfelé szakadnak. Vasember, Pókember, a Fantasztikus Négyes, Amazon, Thor, Darázs és még sokan mások Amerika Kapitány, Luke Cage, Rozsomák, Fenegyerek, Góliát, Herkules, Köpeny és Kard ellen. A felállás időnként megváltozik… de a harc ugyanaz marad. Hősök hősök ellen a végsőkig.

Mark Millar - The ​Ultimates 1. - Super-Human
Spider-Man ​and the Green Goblin. The X-Men and Magneto. Strange beings with incredible powers have risen up to challenge the old order, and ordinary citizens are scared witless. The government's solution: a small but lethal army known as the Ultimates, created to protect humanity from the newly risen threats to mankind!

Mark Millar - Logan: ​Kíméletlen jövő
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Mark Millar - Chrononauts
Corbin ​Quinn and Danny Reilly are time travelers whose plans go off-course, leading to wild adventures in the time-stream. Collects CHRONONAUTS #1-4.

Mark Millar - Kick-Ass ​– Ha/Ver 2.
„MINDEN ​IDŐK!” „LEGDÖGÖSEBB!” „SZUPERHŐSKÉPREGÉNYE!” Most jön a buny… Nem, ez nem lesz jó. Másik történet. Bunyót azonban itt is ígérhetünk, dögivel. Kis Dögivel. Ugyanis Ha/Ver és a világ legirgalmatlanabb (egyben legcukibb) halálosztója, Kis Dög, azaz Mindy McCready története folytatódik! Mindy, aki az előző történetben Ha/Verrel szövetkezve leszámolt New York egyik legrettegettebb bűnbandájával, visszavonult a bűnüldözéstől, és teljesen „átlagos” életet él anyukájával és nevelőapjával. Márpedig a nevelőapja rendőrnyomozó, aki pontosan ismeri Kis Dög sötét múltját, és hatalmi szóval tilt mindennemű szuperhősködést. Mindy eddig arra használta képességeit, hogy maffiózókat, szuperbűnözőket és más hasonszőrű gazembereket takarítson el az útból. Most azonban merőben új helyzettel szembesül: szót kellene értenie a középiskola népszerű csajaival, s könnyen lehet, hogy ez – vérontás nélkül túlélni a sulit – élete eddigi legkeményebb kihívásának bizonyul. A kislány üzletet köt Ha/Verrel, a még mindig zöldfülű szuperhőssel: ő megtanítja, hogyan maradjon életben, Ha/Ver pedig cserébe felkészíti, miként illeszkedhet be az iskolában a többi lány közé. Miközben a bosszúra éhes Vörös Köd azon dolgozik, hogy szuperbűnözővé váljon, új maffiavezér tűnik fel a színen: a jelek szerint Mindy számára még nem érkezett el az átlagos élet ideje. A kötet a teljes, ötrészes Hit-Girl minisorozatot tartalmazza.

Mark Millar - Ultimate ​Comics Avengers Omnibus
All ​of superstar Mark Millar's Ultimate Avengers sagas, collected in one oversized volume! In a bid to learn the truth about the devious Red Skull, Captain America goes rogue and S.H.I.E.L.D. commissions a new group of Avengers to bring him in. But can Nick Fury, Hawkeye, War Machine, Red Wasp, the new Black Widow and Nerd Hulk hope to keep Cap from his mission? Then: a 7-foot-tall biker with a flaming skull has been brutally murdering rich and powerful men across America, and the White House orders the Avengers to take down the Ghost Rider by any means necessary. Plus: the half-vampire Blade is used to taking out the undead one at a time, but the various clans have become bolder since gaining a charismatic new leader: a mysterious vampire encased in a salvaged Iron Man suit. And finally: Avengers vs. New Ultimates! COLLECTING: ULTIMATE AVENGERS 1-6, ULTIMATE AVENGERS 2 1-6, ULTIMATE AVENGERS 3 1-6, ULTIMATE COMICS AVENGERS vs. NEW ULTIMATES 1-6

Mark Millar - Kick-Ass ​- Ha/Ver 3.
MINDEN ​IDŐK!” „LEGÜTŐSEBB!” „SZUPERHŐSKÉPREGÉNYE!” Angyalok, gyüle… Nem, nem, még mindig nem. Nem teljesen. Másik történet. Dave Lizewski egykor, csekély harci képzettséggel és mindössze két bottal felszerelkezve, maszkot öltött, hogy Ha/Ver néven valódi szuperhőssé váljon. A játszma, amelybe belefogott, rendkívül eldurvult, a tétek megemelkedtek. Az ifjú szuperhős és mindenki kedvenc, cuki pszichopatája, a fekete öves Kis Dög nekiment a maffiának, győzött, és divatot teremtett: minden utcasarkon megjelennek az álarcos bűnüldözők, és megalakul az első szupercsapat is. Ám ősellenségük, Vörös Köd szerint a szuperhősök ideje lejárt, így pusztulniuk kell. Vajon ebben a „való” világban Ha/Ver és szövetségesei túlélhetik-e az elvetemült ellenség ámokfutását? A kötet a teljes, hétrészes _Kick-Ass 2_ minisorozatot tartalmazza.

Mark Millar - Kick-Ass ​2.
The ​sequel to the biggest creator-owned comic of the decade--the one that spawned the number one hit movie and the worldwide phenomenon! KICK-ASS is back, just as over-the-top as ever! As everybody's favorite psychotic 11-year-old HIT GIRL trains KICK-ASS to be...well, a bad-ass, RED MIST gathers a team of super-villains to take them down! It's super hero mayhem as only MARK MILLAR and JOHN ROMITA JR. can bring you!

Mark Millar - Marvel ​Knights: Spider-Man 2. - Venomous
As ​Spider-Man continues to search for Aunt May, things go from bad to worse for the wall-crawler Everyone's favorite symbiote, Venom, is back - as only Millar and Dodson could envision him. Hold on to your spit, there's a beatdown coming for at least one guy with a spider on his chest Featuring Black Cat, Venom, Doctor Octopus, and the X-Men

Mark Millar - Wanted
Wanted ​is a comic book limited series written by Mark Millar, with art by J. G. Jones. It was published by Top Cow in 2003 and 2004 as part of Millarworld. It features an amoral protagonist who discovers he is the heir to a career as a super-villainous assassin in a world where such villains have secretly taken control of the planet.

Mark Millar - Dave Gibbons - Matthew Vaughn - The ​Secret Service: Kingsman
Kick-Ass ​writer Mark Millar, Watchmen legend Dave Gibbons, and superstar director Matt hew Vaughn team up to reinvent the spy genre for the 21st century in one of the most brilliant new comics of recent years. A British secret agent feels guilty about never spending time with his deadbeat sister and takes his wayward nephew under his wing aft er he's arrested in the London riots. The boy is heading straight for a jail cell until his uncle steps in and tries to give him a new life, training him up to be a gentleman spy. Gone are the garish street clothes and chunky jewelry, replaced with a Savile Row suit and bulletproof umbrella as he travels the globe to uncover a plot that links the kidnapping of the world's most famous sci-fi actors with a plot to eradicate 90% of the human race.

Mark Millar - The ​Ultimates 2. - Homeland Security
Iron ​Man. Thor. Captain America. The Wasp. Giant-Man. They are the world's newest heroes, brought together by the U.S. government to combat the world's growing wave of superhuman threats. But just because they have amazing powers doesn't also mean they don't have the inner problems that strike at us all. After the Hulk has rampaged through New York City, it's member against member as infighting among the Ultimates begins. With the city in ruins and immediate danger ahead, can they pull together to face their greatest threat yet?

Mark Millar - Superman ​- Red Son
Strange ​visitor from another world who can change the course of mighty rivers, bend steel in his bare hands… and who, as the champion of the common worker, fights a never-ending battle for Stalin, Socialism and the international expansion of the Warsaw Pact. In this startling twist of a familiar tale, a certain Kryptonian rocketship crash-lands on Earth carrying an infant who will one day become the most powerful being on the planet. But his ship doesn’t land in America. He is not raised in Smallville, Kansas. Instead, he makes his new home on a collective in the Soviet Union! From the mind of Mark Millar, the best-selling writer of THE AUTHORITY and Wanted, comes this strangely different take on the Superman mythos. Featuring art by Dave Johnson, Kilian Plunkett, Andrew Robinson, and Walden Wong, with an introduction by film producer Tom DeSanto (X-Men, X2: X-Men United, Transformers), this Deluxe Edition also features an extensive sketch gallery by Johnson, Plunkett and Alex Ross.

Mark Millar - John Romita Jr. - Hit-Girl
Hit-Girl ​spins off into her own blood-soaked saga! Mindy McCready tries to settle into life as a regular school-girl, but wants nothing more to be dispensing hot justice to the scum of New York City. Her mother thinks she's doing her homework, but in reality she's taken Kick-Ass on as her sidekick and training him up to punch, shoot and stab ... just like Daddy would have wanted. And in return, Kick-Ass is helping her learn to survive middle school - without spilling anyone's blood. But when Kick-Ass gets benched, leaving Mindy to take on the mafia solo, even Hit-Girl may be in over her head. Meanwhile, Red Mist pursues his goal of becoming a super-villain ... and faces a final test of his own. COLLECTING: Hit -Girl 1-5

Mark Millar - Civil ​War
The ​landscape of the Marvel Universe is changing, and it's time to choose: Whose side are you on? A conflict has been brewing from more than a year, threatening to pit friend against friend, brother against brother - and all it will take is a single misstep to cost thousands their lives and ignite the fuse! As the war claims its first victims, no one is safe as teams, friendships and families begin to fall apart. The crossover that rewrites the rules, Civil War stars Spider-Man, the New Avengers, the Fantastic Four, the X-Men, and the entirety of the Marvel pantheon! Collects Civil War #1-7 and Marvel Spotlight: Civil War.

Mark Millar - J. Michael Straczynski - Roberto Aguirre-Sacasa - Polgárháború ​- A háború vége
Megváltoznak ​az erőviszonyok: Pókember nem bír túllépni a kormányerők módszerein, ezért átáll a lázadókhoz. A Fantasztikus négyes háromfelé szakad: Fáklya és a Láthatatlan csatlakozik az ellenállókhoz, a Lény próbál semleges maradni; egyedül Reed tart ki eredeti elhatározása mellett. Vasember csapata már szuperbűnözőket is bevet, hogy ellensúlyozzák a számbeli hátrányukat, ráadásul kémet helyeznek el a lázadók csapatában. Mindkét tábor igyekszik új tagokat vagy csapatokat maga mellé állítani, és mindkét oldalon súlyos veszteségeket könyvelnek el az összecsapások során. Pókember ellen általános hajtóvadászat indul most, hogy már mindenki tudja a kilétét. Az elmaradhatatlan, végső nagy összecsapásban pedig eldől, melyik oldal fog győzedelmeskedni, és mi lesz a másik tábor sorsa. TE KINEK AZ OLDALÁN ÁLLSZ?

Mark Millar - Kick-Ass
The ​greatest super hero comic of all-time is finally here. WOLVERINE: ENEMY OF THE STATE's team of MARK MILLAR (CIVIL WAR) and JOHN ROMITA JR. (WORLD WAR HULK) reunite for the best new book of the 21st century. Have you ever wanted to be a super hero? Dreamed of donning a mask and just heading outside to some kick-ass? Well, this is the book for you--the comic that starts where other super hero books draw the line. KICK-ASS is realistic super heroes taken to the next level. Miss out and you're an idiot!

Mark Millar - Marvel ​Könyvek: Pókember - Holtak között
Pókember ​nagynénjét elrabolják. Bár minden nyom amellett szól, hogy a Zöld Manó tette, mégis lehetetlen, hisz börtönben ül. Miközben Pókember kétségbeesetten kutatja May néni hollétét, kis híján végez vele Elektro és a Keselyű. Csak a Fekete Macska segítségével sikerül túlélnie a napot, de így se jut közelebb a megoldáshoz.

Mark Millar - A ​Különítmény 1. - Több mint ember
Egy ​mutáns terroristavezér kis híján végez az Egyesült Államok elnökével a Fehér Ház előtt… Egy álruhás tinédzser felhőkarcolók között hálóhintázik New Yorkban… Egy magát Hulknak nevező zöld óriás porig rombol egy teljes városrészt… Különös, emberfeletti erővel bíró lények özönlötték el a Földet… és a számuk egyre csak nő. A régi világrend felborulni látszik, és az átlagemberek rettegésben élik mindennapjaikat. Nick Fury, az egész világot behálózó kémszervezet, a S.H.I.E.L.D. feje, egyedi megoldást kínál: a szuperképességekkel bíró lények ellen állítsanak fel egy szuperemberekből álló katonai osztagot! Egy alacsony létszámú, de ütőképes különítményt toboroz, melynek feladata megvédeni az embereket a szuperbűnözők fenyegetésétől. A tagok: Amerika Kapitány. Vasember. Thor. Az Óriás. A Darázs. És persze Bruce Banner… a Hulk! Ők az Újvilág univerzumában a Bosszú Angyalai, avagy a Különítmény – az Újvilág leghatalmasabb és legkeményebb hősei!

Mark Millar - Wolverine: ​Old Man Logan
MARK ​MILLAR and STEVE MCNIVEN--who last teamed for the monumental CIVIL WAR--bring us the most important WOLVERINE story of the 21st century. Nobody knows what happened on the night the heroes fell. All we know is that they disappeared and evil triumphed and the bad guys have been calling the shots ever since. What happened to Wolverine is the biggest mystery of all. For 50 years, no one has heard hide nor hair from him...and in his place stands anold man called Logan. A man concerned only about his family. A man pushed to the brink by the HULK GANG. A man forced tohelp an old friend--the blind archer, HAWKEYE--drive three thousand miles to secure his family's safety. Get ready for the ride of your life, Logan. COLLECTING: Wolverine #66-72, Wolverine Giant-Size Old Man Logan

Warren Ellis - Mark Millar - The ​Authority - Under New Management
Are ​we ready for yet another take on superhero morality?Let's hope so, because The Authority: Relentless retools old ideas for a new century. Warren Ellis has his heroes think globally as they kick butt locally, stopping or slowing down to consider how they can use their powers to "make the world a better place."How he can pull this off in our oh-so-ironic age is an artistic mystery, but the results are clear: superheroes with believable personalities and community spirit. Two story arcs, each encompassing terror and evil on a global scale, pit the group of seven against armies of superhumans dispatched in scenes reminiscent of the best action movies. Many of the characters from the older Stormwatch series reappear here, and fans will be pleased to learn that Ellis has, if anything, improved his depth and storytelling prowess.Bryan Hitch's penciling, Paul Neary's inking, and Laura Depuy's coloring are all equally responsible for the gloriously lovely artwork--from interdimensional spaceships to dismembered spinal cords, they make saving the world beautiful. --Rob Lightner

Mark Millar - Marvel ​Könyvek: Pókember - Venom
Miközben ​Pókember tovább kutat, a Hírharsona 5 millió dolláros vérdíjat tűz ki a fejére, úgyhogy még a rendőrök is vadászni kezdenek rá. Ezalatt Eddie Brock úgy dönt, hogy elárverezi a Venom-szimbiótát egy szuperbűnöző aukción. Egy maffiafőnök veszi meg a fiának, aki azonnal megtudja, hogy Peter Parker a Pókember.

Mark Millar - Marvel ​Könyvek: Pókember - Végső harc
Megjelenik ​az, aki elrabolta May nénit és az életéért cserébe azt követeli Pókembertől, hogy szabadítsa ki Norman Osbornt a börtönből. Az egész ráadásul egy nagy átverés: a börtön mellett 12 szuperbűnöző várja Petert és a Fekete Macskát, hogy leszámoljanak velük.

Mark Millar - Marvel ​Knights: Spider-Man 1. - Down Among The Dead Men
The ​powerhouse creative team of Mark Millar and Terry Dodson bring you a hyper-realistic, action-packed look at Spider-Man - as you've never seen him before A mysterious villain has discovered Spider-Man's secret identity... and is using the information to slowly destroy everything and everyone that Peter Parker cares about. But how far will Spider-Man go to protect the people he loves? Is he willing to cross a boundary we thought we'd never see him cross? Featuring Spider-Man's most fearsome foes and avenging allies

Kollekciók