Ajax-loader

Paul McKenna könyvei a rukkolán


Paul McKenna - Ich mach dich schlank!
Endlich Wunschgewicht! Essen, was man will, und trotzdem abnehmen. Paul McKenna, weltweit führender Hypnotherapeut, macht's möghlich. Mit seiner Methode kann jeder Essgewohnheiten verändern und mühelos sein Wunschgewicht erreichen. Die sensationelle Erfolgsrate beweist: Schlank sein beginnt im Kopf, nicht auf der Waage. "Fühlen Sie sich nicht schlecht, weil Sie übergewichtig sind. Sie haben nur schlechte Angewohnheiten, die man ändern kann." Paul McKenna

Paul McKenna - Le ​tudlak fogyasztani!
Forradalmian ​új módszer, amelynek segítségével nem eszed túl magad, legyőzheted az étel utáni sóvárgást, és amelytől igazi kedvet kapsz a testmozgáshoz. Paul McKenna egészen új utat nyit meg előtted, hogy sikerüljön lefogynod: átprogramozza a gondolkodásodat, megváltoztatja a hozzáállásodat, az önképedet, az étkezési szokásaidat, az étrendedet. Egyszóval könnyen betarthatod a diétát, és folyamatosan fogyni kezdesz. Ha Paul átütő sikerű pszichológiai módszerét alkalmazod, a sikerélmény már a legelején garantált. Egyre jobban fogod érezni magad tőle, és bármikor újrakezdheted, míg el nem éred a kívánt testsúlyt, és az alakod nem lesz olyan, amilyenre vágytál.

Paul McKenna - Ich ​mach dich schlank!
Endlich ​Wunschgewicht! Essen, was man will, und trotzdem abnehmen. Paul McKenna, weltweit führender Hypnotherapeut, macht's möglich. Mit seiner Methode kann jeder seine Essgewohnheiten verändern und mühelos sein Wunschgewicht erreichen. Die sensationelle Erfolgsrate beweist: Schlank sein beginnt im Kopf, nicht auf der Waage. "Fühlen Sie sich nicht schlecht, weil Sie übergewichtig sind. Sie haben nur schlechte Angewohnheiten, die man ändern kann." Paul McKenna

Paul McKenna - Légy ​magabiztos!
Paul ​McKenna világhírű személyiségfejlesztő terapeuta és hipnotizőr újabb könyve neked szól, aki nem vagy biztos magadban. És neked, aki úgy érzed, nem mindent hoztál ki magadból, pedig vannak jó adottságaid. Meg neked, aki feszengsz a bőrödben, szorongsz, mert minden akadályt leküzdhetetlennek hiszel. Vagy neked, aki egyszerűen csak boldog, felszabadult, laza szeretnél lenni. A Légy magabiztos! című kötet nem csupán egy könyv, hanem gondosan felépített módszer, amelynek segítségével életed minden területén eljuthatsz a csúcsra. Ha végigcsinálod a gyakorlatait és figyelmesen követed az utasításokat, sokkal jobb eredményeket fogsz elérni, bármit csinálj is. Észre fogod venni, hogy sokkal jobban élvezed az életet. Olyan nagy önbizalomra fogsz szert tenni, hogy az eddig elérhetetlennek tűnő célok karnyújtásnyira kerülnek hozzád. Mi együtt fogjuk sikerre programozni az agyadat, hogy mindent elérhess, amire vágysz!

Paul McKenna - Aludj ​jól!
A ​szakember szerint senki nem kapja el szándékosan az álmatlanságot. A rossz alvók véletlenül tanulják meg az álmatlanság szokását. Sajnos, kevesen ismerik fel, hogy ez megváltoztatható, és azt sem tudják, hogy ez a folyamat viszonylag zökkenőmentesen visszafordítható. A szerző egy hintához hasonlítja az alvásciklust, amely folyamatosan és ritmikusan ismétlődik. Ha felborul ez az eredendő, minden emberben rejtőző ősi ritmus, akkor beszélünk alvásproblémákról. A feladat az, hogy ezt helyreállítsuk. Hogyan lehetséges ez? A könyvben lépésről lépésre végigkövethetjük, hogyan állítsuk vissza természetes alvásciklusunkat. Mindebben segít a könyv álomba ringató CD-melléklete. Újra pihentetően és jól aludni már nemcsak egy álom!

Paul McKenna - I ​Can Make You Thin
Would ​you like to eat whatever you want and still lose weight? Would you like to feel really happy with your body? Are you unable to lose those last 10 pounds? Do you find it difficult to say no to second helpings? Do you get disheartened about your eating habits and your weight? Then this amazing book and CD can help you! Welcome to a revolutionary way to stop overeating, control cravings and feel totally motivated to take exercise. Paul McKenna has developed a breakthrough weight-loss system that re-patterns your thoughts, attitudes and beliefs about yourself, your health and food to help you easily take control of your diet and lose weight permanently. As you use Paul's amazing system, the latest psychological techniques will automatically help you to start losing weight straight away! You can use it again and again to make you feel happier about yourself as you go all the way to your ideal shape, size and weight.

Paul McKenna - Hugh Willbourn - Gyógyulj ​ki szerelmi bánatodból!
Talán ​nincs olyan ember, aki ne ismerné a szerelmi bánat összes keservét, amikor úgy érzi, hogy összetört a szíve. De hogy éljük túl, hogy lépjünk előre, miként gyógyuljunk ki a fájdalmakból? Íme, a hatékony módszer arra, hogy megszabaduljunk a szívünket gyötrő bánattól és rendezzük feldúlt érzelmeinket. Paul McKenna, a világhírű hipnoterapeuta és dr. Hugh Willbourn pszichoterapeuta könnyen követhető programja átsegít a legnehezebb időszakon. Az új megközelítésű, hatékony technika enyhíti szív és lélek fájdalmát, és gyorsan visszaállítja az érzelmi egyensúlyt. Magad is tapasztalhatod, ha * felhagysz a féltékenykedéssel és legyőzöd birtoklási vágyad, * lehiggadsz és igyekszel uralkodni érzéseiden, * változtatsz rossz szokásaidon és nem hallgatsz romboló indulataidra, * fejleszted érzelmi intelligenciádat, * átgondolod, miért nem működött a kapcsolat, * visszanyered önbizalmadat és nyitott leszel az új szerelemre. A magad ritmusában csak követned kell a könyv tanácsait, és nemhogy meggyógyul a szíved, de felkészültebben állsz az érzelmileg gazdagabb jövő előtt.

Kollekciók