Ajax-loader

Árvai Attila könyvei a rukkolán


Árvai Attila - A ​Mérleg Szelleme
Milyennek ​képzeljük el a jövőt? Olyannak, amiben a mai problémáink már távolinak, érdektelennek tűnnek, vagy amelyben az általánosnak tartott emberi kérdések terén nem történt előrelépés? Egy, a mi világunkra épülő jövőképben egy ember férfi és egy idegen fajba tartozó, bikhsha "nő" e kérdésre, s a kérdés meglelése által fölvetett további kérdésekre keresi a választ. Hogy meglelik-e a válaszokat? Megvilágosodik bármi is a jövő káoszából, melyben találják magukat? Kiderül (vagy nem) a könyvből.

Árvai Attila - Paranorma (Magánkiadás)
A "Halálközeli élmények magyar földön" c. sikerkönyv fiatal szerzője most ismét tenyérizzasztó történetekkel lepi meg olvasóit. A kötet több, mint harminc misztikus és megmagyarázhatatlan történetet analizál, de nem kimondottan a halálközeli élményekkel foglalkozik, ahogy azt a szerző első könyvében olvashattuk. Akit érdekelnek a furcsa, hihetetlen történetek és azok lehetséges okai, azok belevethetik magukat Árvai Attila egy újabb izgalmas könyvébe, mely remélhetőleg sok fejtörést okoz majd minden érdeklődőnek. Az író kutatási területe, mely több, mint nyolc esztendőt ölel fel, nem csak kizárólag a halálközeli állapotokra szorítkozik, hanem olyan jelenségek vizsgálatára is, melyek misztikusnak vagy spirituálisnak nevezhetők. Két szóval: izgalmasak és megoldatlanok... "Szemünk, mint a bagolyé, hogy sötétben is tökéletesen lássunk, gyomrunk, mint a kutyáé, hogy bármit megemésszen, bőrünk, mint az elefánté, hogy ne égesse le a nap, agyterületeinket négy ponttal növeltük a végtagjainkon elhelyezkedő négy plusz ujjakkal. Ti egyenlőre csak a halál lehetőségével kaptatok utat a szellemi dimenziókba, de mostanáig sajnos még ez sem tudatosult bennetek. Primitív módon félitek a halált, pedig létezésetek jelenlegi stádiumában ez az egyetlen út az evolúciós és szellemi továbbfejlődésetek terén..." (Részlet a könyvből)

Árvai Attila - Interjú ​a halállal
A ​szerző legutóbbi műve az Interjú a Halállal már egy átfogó, részletes tanúbizonysága a hosszú kutatómunka eredményének. Ebben a könyvben néhány érdekes esettanulmányon túl a szerző rávilágít a halálközeli élmények mélyebb összefüggéseire, azok lehetséges okaira, jellemformáló erejére. A kötetben utalásokat és idézeteket olvashatunk az egységes világszemléletről, a "Minden Egy" igazságáról, az élményekből levonható tanulságokról és az öncélú emberi viselkedés következményeiről. A könyv Olvasója ráébred, hogy az életben meghozott döntéseinknek, gyakran jelentéktelennek tűnő lépéseinknek súlya van.. A könyv csúcspontja, az Interjú a Halállal c. fejezet egy különleges párbeszédes formában megfogalmazott megtapasztalás, melynek átélője saját Isteni Lényével folytat elmélyült beszélgetést. A korábban erősen materialista világszemléletű ember megvilágosodása is ez egyben, aki az élmény után a környezete legnagyobb meghökkenésére egészen derűsen, félelem és borzongás nélkül beszélt az átélt tapasztalatairól. (részlet)

Árvai Attila - Halálközeli ​élmények magyar földön
A ​könyv, amit Ön most épp a kezében tart, egy fiatal író debütációja. Nagy lelkesedéssel és odaadással kutatja, gyűjti a halál közelében járt emberek élményét, megtapasztalását. Mivel itt él közöttünk, ezért elsősorban itt gyűjtöget, de nem zárkózik el a világban történt hasonló esetek elől sem. Mikor már pár évet eltöltött ezzel a keresgéléssel, úgy gondolta, hogy nem tartja meg saját magának, hanem gondolataival kiegészítve közzé teszi, hogy Ön is megismerhesse ezeket a történeteket. Tény, hogy nem ez az első ilyen könyv, amihez hozzájuthat, de ennek van egy sajátos varázsa. Ez pedig nem más, mint az, hogy a könyvben szereplő személyek itt élnek köztünk, talán épp a szomszéd utcában, városban. Ha ideje és érdeklődése ezt lehetővé teszi, olvassa el ennek a lelkes fiatal írónak az első könyvét és ha tetszett keresse majd a többit is! Részletek a vallomásokból: "Megcsinálom, megcsinálom",mondogattam egyre hangosabban. "Gyerünk, gyerünk, te szemét, gyorsulj, te ócskavas!" Villogni kezdett a szembe jövő kocsi, de már nem volt visszaút. Rémülten ezt kiáltottam: "Istenem most segíts! Jézus segíts rajtam!" Nem tudom, mennyi ideig vizsgáltak, de rövid időn belül az egyik szó szerint azt mondta: "Ennek vége, csak a halotti bizonyítványt lehet kiállítani." Ez engem borzasztóan meglepett, szóltam is neki: "Na de uram, én még élek!"

Kollekciók