Ajax-loader

Andrew C. Rouse könyvei a rukkolán


Andrew C. Rouse - Do ​it yourself!
A ​könyv először általánosságban mutatja be a drámai feladatok hasznát és használatát az angolórán. a második részben olyan irányított szituációkat találunk, melyekben a gyerekek még nem teljesen szabadon játszanak. Ezt követik a nyitott, szabad játékot engedő szituációk a harmadik részben és még néhány tudnivaló a dráma alkalmazásáról a negyedik részben.

Andrew C. Rouse - The ​English Village
The ​English Learner's Library (Angolul tanulók könyvtára) egy új könyvsorozat magyarok számára. A sorozatot a szerzők úgy állították össze, hogy az olvasónak lehetőséget nyújtsanak arra, hogy kiválaszthassa és összeállíthassa a saját ízlésének megfelelő könyvtárát olyan könyvekből, amelyeket angol anyanyelvű szerzők az angolt idegen nyelvként tanulók számára írtak. A sorozat iránt érdeklődők mindenféle tárgykörből találnak majd olvasnivalót: a kurta meséktől a konyhaművészetig, a folklórtól a detektívregényig.

Andrew C. Rouse - The ​Ride of Johnny Ringo (Bluebird Reader's Academy)
Egyszerűsített ​olvasmány angol nyelven. Hasznos segítség a nyelvtanulásban. A kötet olvasásához kb. 700 szavas szókincs szükséges. Az átfogó szószedetet és szövegértési feladatokat tartalmazó kiadványt nyelvvizsgára, érettségire készülőknek, kikapcsolódásra vágyó nyelvtanulóknak egyaránt ajánljuk.

Andrew C. Rouse - My ​Christmases
A ​"My Christmases" olyan olvasónak készült, aki közepes szinten ismeri az angol nyelvet.

Andrew C. Rouse - Mr ​Codie of Scotland Yard
A2 ​szint - Bluebird Reader's Academy sorozat. Magyar nyelvtanulóknak írt angol nyelvű könnyített olvasmányok három tudásszinten nyelvvizsgára, érettségire készülőknek, kikapcsolódásra vágyó nyelvtanulóknak, átfogó szószedettel és szövegértési feladatokkal.

Andrew C. Rouse - Audrey V. Rouse - Eating ​Around Britain
Egyszerűsített ​olvasmány angol nyelven. Hasznos segítség a nyelvtanulásban. A kötet olvasásához kb. 800 szavas szókincs szükséges. Az átfogó szószedetet és szövegértési feladatokat tartalmazó kiadványt nyelvvizsgára, érettségire készülőknek, kikapcsolódásra vágyó nyelvtanulóknak egyaránt ajánljuk.

Andrew C. Rouse - Irish ​Folk Tales (Bluebird Reader's Academy)
Magyar ​nyelvtanulóknak írt angol nyelvű könnyített olvasmányok három tudásszinten nyelvvizsgára, érettségire készülőknek, kikapcsolódásra vágyó nyelvtanulóknak átfogó szószedettel.

Andrew C. Rouse - The ​Owl Who Sang
Az ​olvasókönyvet és kazettát tartalmazó oktatási csomag elsősorban a 10-12 éves korosztálynak szól, ám a nagyobb gyerekek nyelvtanításában, sőt akár a felnőttoktatásban is kiválóan használható, hiszen a mesés történetek szeretete egész életünkön végigkísér bennünket. A humoros kis állatmese bohókás figurái könnyen belopják magukat a tanulók szívébe, és a gyerekek szinte erőfeszítés nélkül sajátíthatják el az új szavakat, kifejezéseket, nyelvtani szerkezeteket. A bőséges illusztráció természetesen funkcionális szereppel is bír (képleírás). A könyv az olvasási készség fejlesztésén kívül a beszédkészség fejlesztésére is alkalmas, hiszen a rövid történet dramatizálható, előadható. A könyvet angol-magyar szószedet zárja. A vidám hangulatú 30 perces kazetta egyik oldalán angol szereplők előadásában hallhatjuk a mesét, a B oldalon játékos feladványok, két angol népdal, s egy vers található. Az oktatócsomagot csoportos (iskolai/nyelviskolai) és egyéni tanulásra is ajánljuk.

Andrew C. Rouse - Tales ​from Watchet
Második ​kiadás (2006): Bő másfél évtized után az English Learner's Library újra a könyvesboltok, és az Ön polcára is kerül!Az új "Tales From Watchet", az eredetit másfélszeresére bővítve, sokkal többet mond el a mai tengerparti Watchet életéről, ugyanakkor az eredeti kötet összes meséjét is tartalmazza, tele vérrel, bátorsággal és szerelemmel: "blood, guts and love".A "Tales from Watchet" olyan olvasónak íródott, aki közepes szinten ismeri az angol nyelvet.Hamarosan érkezik a következő kötet. A borítókon található színkódok megkönnyítik a választást, hogy melyik könyv illik legjobban az Ön tudásához.

Andrew C. Rouse - A ​tanya / The farm
Keresd ​meg az állatokat, növényeket, tárgyakat, figyeld meg a részleteket a képeken! Ha jól hajtogatod szét a lapokat, a könyv háromdimenziós tanyává alakul. Képzelj és játssz el sok-sok történetet a tanyaudvaron! Look for the animals, plants, objects, and keep an eye open for the details inthe pictures! If you fold the pages correctly the book will turn into a three-dimensional farm.Imagine and plax out lots of stories int he farm-yard!

Andrew C. Rouse - Small ​Ads
Kötetünkkel ​új sorozatot indítunk útjára. Szórakoztató könyveinket azoknak szánjuk, akik már szeretnének angolul olvasni, de még nem tudnak akármit elolvasni. A sorozat három különböző nyelvi szint igényeit kívánja kielégíteni. A "zöld" kötetek a legkönnyebbek, a "kék" könyvek kicsit nehezebbek, a "piros" kötetek a legnehezebbek, de azok sem haladják meg az állami nyelvvizsga középfokú szintjét. A sorozat címe is jelzi, hogy könyveink célja a szórakoztatva tanítás. Nem kell hozzájuk már, csak egy kényelmes karosszék. Reméljük, hogy az izgalmas, mulatságos és néha szomorú történetek épp olyan kellemes élményt nyújtanak, mintha csak a saját anyanyelvünkön olvasnánk a karosszékben.

Andrew C. Rouse - The ​British Pub
A ​The English Learner's Library (Angolul tanulók könyvtára) egy új könyvsorozat magyarok számára. A sorozatot a szerzők úgy állították össze, hogy az olvasónak lehetőséget nyújtsanak arra, hogy kiválaszthassa és összeállíthassa a saját ízlésének megfelelő könyvtárát olyan könyvekből, amelyeket angol anyanyelvű szerzők az angolt idegen nyelvként tanulók számára írtak. A sorozat iránt érdeklődők mindenféle tárgtykörből találnak majd olvasnivalót: a kurta meséktől a konyhaművészetig, a folklórtól a detektívregényig.

Kollekciók