Ajax-loader

Brückner Judit könyvei a rukkolán


Brückner Judit - Várjuk ​a Mikulást
Lili ​és Berci, a testvérpár a nagyszülőknél várja december 6-át, ám nagyon izgatottak, hogy tudni fogja-e a Mikulás, hogy ezúttal nem otthon készítik ki a kis cipőket az ablakba.

Brückner Judit - Tüskés ​Tóni - Sátorozni jó!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Brückner Judit - A ​különleges ajándék
Berci ​nagyon szeretett ajándékot kapni. Karácsony után már az járt a kis fejében, hogy mit fog hozni neki a húsvéti nyúl, s alig múlt el Húsvét, türelmetlenül várta téli születésnapját. Az idén különleges ajándékot kapsz születésnapodra közölte vele egy napon Apa....

Brückner Judit - Tüskés ​Tóni úszni tanul
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Brückner Judit - Még ​nem akarok lefeküdni!
Volt ​egyszer egy kisfiú, aki mindent elkövetett, hogy este ne kelljen lefeküdnie.

Brückner Judit - Trixi ​egér házikója
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Brückner Judit - Autóskaland
A ​Tüskés család apraja-nagyja készül a nyaralásra. - Mindenki a fedélzetre!- kiáltotta Tüskés Apu. - Igenis, Kapitány! - szaladtak a gyerekek, hogy elfoglalják helyüket a hátsó ülésen. A csomagokkal megrakott kocsi pöfögve megindult…

Brückner Judit - Karácsonyi ​készülődés
Gyerekek, ​ma van december elseje! – mondta vidáman anya, és felakasztotta az adventi naptárt a falra. – Huszonnégy nap, és itt a Karácsony!- ugrándozott Lili. – Az még nagyon sok idő? – kérdezte Berci, és az első zsákból kihúzott egy csokoládé figurát. – Igen, kicsim, és addig még sok-sok dolgunk van –mosolyodott el anya…

Brückner Judit - Tüskés ​Tóni óvodába megy
A ​legkisebb korosztály számára készült történetből megtudhatjuk, hogy a süncsalád legkisebb gyermeke miként töltötte el első napját az óvodában. A pár perc alatt felolvasható szöveg mellett színes illusztrációk mutatják be az óvodai nap történéseit.

Brückner Judit - A ​kis fenyőfa
Élt ​az erdőben egy szép kis fenyőfa. Jó helye volt, magas fenyők védték, óvták. Nyulak, sünök, őzek kerestek menedéket, és pihenőt az ágai alatt. Ám a mi kis fenyőnk nem volt boldog, minden vágya az volt, hogy egyre magasabbra nőjön, és világot lásson. Vajon beteljesül a kis fenyőfa álma?

Brückner Judit - M. Fodor Ildikó - Mázli ​és a Festőnyulak
Mázli, ​a kíváncsi kiscsibe egy reggel arra ébred, hogy a tyúkok kosárszám hordják a tojásokat. Hogy hová, és miért az kiderül a meséből.

Brückner Judit - Fucskó Ferenc - Rezső ​és Dezső - Kalandos szilveszter
Rezső, ​a kismalac és Dezső, a vaddisznó egyedül maradt Szilveszterre. Nyuszi barátaival, Varjú Vilivel és Mókus Sanyival felment a hegyekbe síelni. A két kurta farkú nem tartott velük, mert nem szeretik az efféle testmozgást. – Nem baj, hogy egyedül leszünk, nagy fejünk mégsem fog búsulni! –… Tényleg ilyen békés lesz ez a szilveszter este?

Brückner Judit - Rezső ​és Dezső a fogorvosnál
Dezsőnek, ​a vaddisznónak nagyon fáj a foga, de nem szeretne elmenni a fogorvoshoz, mert nagyon fél. Rezső mégis rábeszéli barátját. Hogy mi történik a fogorvosnál, kiderül a meséből.

Brückner Judit - Fucskó Ferenc - Rezső ​és Dezső sportol
Rezső ​és Dezső a két malacka, úgy, dönt, hogy a téli napokat együtt töltik. Egész nap csak esznek, isznak, játszanak. Mire kitavaszodik, bizony nagy gondban vannak, mert a hosszú, hideg napok alatt jól kigömbölyödtek. Ám nyuszi ezúttal sem hagyja cserben barátait. A vidám történet Fucskó Ferenc figuráival szinte megelevenedik.

Brückner Judit - Ajándékozni ​jó
Trixi ​és barátai már nagyon várják a közelgő ünnepet. Mindenki a maga módján készül egy kis meglepetéssel. Ám Pocok Palit annyira elvarázsolja a hóesés, hogy valamiről megfeledkezik...

Brückner Judit - Farsang ​az óvodában
Tüskés ​Tóni kalandjai folytatódnak. Ezúttal az óvodában rendezett farsangi mulatságon.

Brückner Judit - Fucskó Ferenc - Rezső ​és Dezső kirándulni megy
Ezúttal ​a két kedves malacka kirándulást tesz az őszi erdőben. Útjuk során ismét vidám kalandokba keverednek, miközben felfedezik, hogy milyen szép évszak az ősz.

Brückner Judit - Már ​nem vagyok kisgyerek!
Tüskés ​Tóni öt éves lett. És bizony egy nagyfiú már sok mindent tud egyedül csinálni, például a szomszédban tölteni az éjszakát.

Brückner Judit - Lili ​lovagolni tanul
Lili ​nagyon szereti a lovakat, ezért anya a nyári szünetben megengedi, hogy egy lovasiskolában megtanuljon lovagolni.

Brückner Judit - Jó ​kis hely az óvoda
Óvodáskorú ​gyermekek számára ismert mondókák (Ecc pecc…) dalok (Körtéfa) és versek (Jó kis hely az óvoda) színesítik a könyvecskét.

Brückner Judit - Hétvége ​a nagyszülőknél
Lili ​és Berci testvérek. A mese a testvérpár nagyszülőknél töltött hétvégéjét beszéli el, melyből egyebek mellett fény derül arra is, hogy honnan jönnek és kitől származnak az éjszaka hallható kísérteties hangok.

Brückner Judit - Hurrá, ​ma van a szülinapom!
A ​Tüskés család legkisebb gyermeke, Tóni, ma négyéves. A kis tüskés fiú nagyon boldog, mert ma mindenki az ő születésnapját ünnepli.

Brückner Judit - A ​Tüskés család
Hull ​a hó, hull a hó, jaj, de jó! A Tüskés gyerekek, Timi, Tibi és a kis Tóni, reggeli forró kakójukat kortyolgatva lesték az ablakból, ahogyan a friss hó belepi a tájat... A színes illusztrációkat tartalmazó kiadvány a 2-7 éves korosztály számára készült. Méreteit tekintve akár egy gyermek zsebében is elfér, de ott a helye minden könyvespolcon.

Brückner Judit - Játsszunk ​cirkuszosat!
Lili ​és Berci egy esős délután házi cirkuszt rendeznek szüleiknek, amely igazi mókának ígérkezik.

Brückner Judit - Lili ​és Berci az állatkertben
Lili ​és Berci ezúttal az állatkertbe látogat el szüleivel, ahol nem mindennapi kalandban lesz részük.

Brückner Judit - Rezső ​és Dezső - Az autóverseny
Rezső ​a kismalac, és Dezső, a vaddisznó jó barátok, minden nap találkoznak. Társasoznak, kártyáznak, találós kérdéseket tesznek fel egymásnak. Egyik alkalommal, Dezső éppen barátjához sietett, mikor az egyik fán egy plakátra lett figyelmes - AUTÓVERSENY- hirdette a plakát. - Ez aztán a jó mulatság!- rikkantotta Dezső, és szaladt a jó hírrel barátjához.

Brückner Judit - Én ​és a kistestvérem
A ​színes illusztrációkat tartalmazó kiadvány a 2-7 éves korosztály számára készült. Méreteit tekintve akár egy gyermek zsebében is elfér, de ott a helye minden könyvespolcon.

Brückner Judit - Ma ​eljön a fogtündér
Nincs ​is annál rosszabb dolog egy 6 éves kislány számára mikor kiesik az első foga. Hogy, mi lesz a tejfogacskákkal, megtudhatjuk a meséből.

Brückner Judit - Kutya ​bajom!
Lili ​és Berci a két testvér boldogan játszik a friss hóban, ám Berci cseppet sem törődik a hideggel, hóemberépítés közeben még a sapkáját és a kesztyűjét is elveszti. Megfázik, megbetegszik. Hogy mivel tölti a lábadozás idejét, megtudhatjuk a testvérpár legújabb történetéből, Kyrú egyedi illusztrációjával.

Brückner Judit - Mese ​az öt cumiról
Egyszer ​volt, hol nem volt, de mégis volt, hogy jó volt vagy nem volt, volt egyszer öt cumi és ez az öt cumi egy gyönyörű két éves kislányé volt. Nem tudott megválni tőlük, mert mindegyik valahogy kedves volt számára…

Brückner Judit - Lukács Ágota - Tündér ​Gréta és rosszcsont Ottó
A ​legkisebb korosztály számára készült színes mesekönyvben tanúi lehetünk, amint a Margaréta országból származó tündér jó útra téríti a csintalankodásra hajlamos Ottót , aki nem hajlandó rendet rakni maga után, viszont imád verekedni.

Brückner Judit - M. Fodor Ildikó - Hófehérke
A ​klasszikus mese feldolgozása "Trixi módra", amelyet M. Fodor Ildikó bájos rajzai elevenítenek meg.

Kollekciók