Ajax-loader

Stefanie Thomas könyvei a rukkolán


Heike Roland - Stefanie Thomas - Muffindíszítés
A ​muffinok nagyon közkedvelt sütemények, az elkészítésük egyszerű, ugyanakkor a variációs lehetőségek határtalanok. Készíthetünk édes és sós muffinokat, és a könyv alapján szinte pillanatok alatt egyedivé varázsolhatjuk.

Heike Roland - Stefanie Thomas - Derűs ​tél
A ​tél ezernyi meglepetést, vidám percet tartogat számunkra - ennek örömére öltöztessük díszbe otthonunkat! Szemrevaló alkotások textilből, amelyek a hideg évszakban nem csak a teáskannát tartják melegen, hanem a szívünket is. Édes kis mézeskalácsfigurák, bűbájos angyallány, mókás szarvasok, vicces hóemberek csábítanak játékra. Párnák, díszes füzérek és mécsestartók lopnak ünnepi hangulatot a négy fal közé. Még egy ajándékokkal teli bőségszaruval is meglephetjük barátainkat, szeretteinket. Részletes leírások, egyszerű szabásminták, praktikus tippek - a kezdők is bátran belefoghatnak a munkába!

Heike Roland - Stefanie Thomas - Négy ​évszak a lakásban
Szeretné ​az évszakoknak megfelelően átöltöztetni otthonát is? A könyv ötleteinek felhasználásával ez szinte gyerekjáték lesz, hiszen az itt található vidám és kedves dekorációs tárgyaknak, ajándékoknak szinte lehetetlen ellenállni. A könyv végig kíséri Önt az esztendőn mindig újabb és újabb inspirációul szolgálva. Tyúkok kotkodácsolása, nyuszik vidám szökdécselése harangozza be a tavaszt, míg a nyár hangulatát az örökzöld virágfüzér és a szomjúságot nem ismerő kaktusz varázsolja falaink közé. Az ősz közeledtével üldögéljünk néha egy-egy szelíd légyölő galóca vagy néhány kalóriamentes dísztök társaságában. A tél beköszöntével vegye át a főszerepet a rénszarvas, az angyalok, a mikulás illetve a mindig udvarias, ajtónkat mindenki előtt nyitva tartó hóember. Ismerkedjen meg a négy évszak babáival és ne halogassa tovább kedvencei elkészítését. Az egyszerű szabásminták, a részletes útmutatók valamint a sok hasznos ötlet segítségével, még a varrásban járatlanok is bátran belevághatnak a modellek elkészítésébe. Kívánunk sok örömet az alkotáshoz és a dekoráláshoz!

Kollekciók