Ajax-loader

Horváth Levente Attila könyvei a rukkolán


Horváth Andrea - Horváth Levente Attila - Történelmi atlasz 5-8.
A térképeken elhelyezett több mint 600 rajz szinte észrevétlenül rögzíti a gyerekekben az egyes történelmi korok tárgyi anyagát, a történelem főbb eseményeit, a legfontosabb kultúrtörténeti emlékeket. A történelmi térképvázlatokat művészettörténeti, zenetörténeti és irodalomtörténeti vonatkozású topográfiai ismeretek egészítik ki. Több mint 500 földrajzi és történelmi nevet, fogalmat tartalmazó névmutatót tartalmaz.

Horváth Andrea - Horváth Levente Attila - Történelem ​5. - Az őskor és az ókor története
Történelem ​tankönyvcsaládunk célja, hogy úgy vezesse végig a tanulókat a történelmi eseményeken, hogy közben eléjük tárja a nagy korszakok kultúráját, hangulatát és az emberek hétköznapi világát is. Az emberiség útját az emberré válástól a honfoglalásig követő ötödik osztályos kötet élményszerű rajzai és gazdag fotóanyaga segítségével a régmúlt korok is életre kelnek.

Horváth Levente Attila - Kövér Lajos - Pelyach István - Történelem ​7. - Az újkor története
Történelem ​tankönyvcsaládunk célja, hogy úgy vezesse végig a tanulókat a történelmi eseményeken, hogy közben eléjük tárja a nagy korszakok kultúráját, hangulatát és az emberek hétköznapi világát is. Az újkor történetének legfontosabb eseményeit mutatja be a hetedik osztályos kötet. A diagramok, grafikonok és táblázatok elemzésével a diákok egy újabb lépést tesznek afelé, hogy képesek legyenek önállóan is összerakni a történelem mozaikkockáit.

Bencsik Péter - Horváth Levente Attila - Történelem ​8. - A huszadik század története
A ​huszadik század történetének feldolgozása, a világháborúk és békekötések megértése komoly odafigyelést igényel az olvasó részéről. A tankönyv készséges vezetője azoknak, akik érteni akarják a múlt század eseményeit.

Horváth Levente Attila - dr. Horváth Andrea - dr. Bencsik Péter - Történelmi atlasz - 5-8 osztályosok számára
A térképek titkai - Történelmi atlasz az általános iskolák felső tagozatos tanulói számára.

Horváth Andrea - Horváth Levente Attila - Történelem ​6. - A középkor és kora újkor története
Történelem ​tankönyvcsaládunk célja, hogy úgy vezesse végig a tanulókat a történelmi eseményeken, hogy közben eléjük tárja a nagy korszakok kultúráját, hangulatát és az emberek hétköznapi világát is. A sorozat hatodik osztályos kötete a középkoron át az újkor hajnaláig kalauzolja a gyerekeket: E képzeletbeli utazás rendkívül gazdag illusztrációs anyag és számos forrásszöveg teszi lebilincselően izgalmassá.

Horváth Andrea - Kövér Lajos - Horváth Levente Attila - Pelyach István - Történelem ​6
A ​TÖRTÉNET FOLYTATÓDIK... A történelem tankönyvcsaládunk célja, hogy úgy vezesse végig a tanulókat a történelmi eseményeken, hogy közben eléjük tárja a nagy korszakok kultúráját, hangulatát és embereinek hétköznapi világát is. A sorozat hatodik osztályos kötete a 19. század közepéig kalauzolja a gyerekeket. E képzeletbeli utazást rendkívül gazdag illusztrációs anyag és számos forrásszöveg teszi lebilincselően izgalmassá.

Horváth Levente Attila - Történelem ​munkafüzet 8.
A ​munkafüzet a tananyag feldolgozása és a forráselemzések során kiemeli a lényeges ismeretanyagot, amellyel vázlatot ad a leckékhez. Feladattípusai hatékony segítséget nyújtanak a dolgozatírásokra való készülés során.

Kollekciók