Ajax-loader

Kim Schaefer könyvei a rukkolán


Kim Schaefer - Virágkarnevál
Örökítsük ​meg a virágoskert tarkaságát csodaszép rátétmintákon. - Az 50 rátétminta jól kombinálható az ismert foltvarró technikákkal. - Kilenc ötlet arra, hogyan használhatjuk fel a mintákat - faliképek, terítők, takarók több méretben. - Valamennyi blokk mérete 20x20 cm, így könnyen variálhatók egymással. - A felvasalható applikációk és az egyszerű blokkok még a kezdőknek sem jelenthetnek gondot.

Kim Schaefer - Színes ​karácsony tűvel és cérnával
Öltöztessük ​az egész házat ünnepi pompába karácsonyi faliképekkel, terítőkkel és más hangulatos kiegészítőkkel. Nehéz a választás? Varrjunk meg többet a sok inspiráló tárgyból, így jut ajándékozásra is, de az alkotás öröme a miénk marad. a 17 foltmunkát gyerekjáték elkészíteni a 90 eredeti méretű sablon segítségével.

Kim Schaefer - Foltból ​varrt karácsonyi díszek
Egyszerű, ​mégis nagyszerű hangulatot teremtő karácsonyi minták. Mókás mikulások, csillagokkal és fagyöngy mintával díszített takaró, bájos angyalkák emlékeztetnek arra, hogy nemsokára itt az év legszebb ünnepe. Kezdőknek és haladóknak egyaránt elkészíthető, biztos sikert ígérő gyűjtemény.

Kollekciók