Ajax-loader

Katherine Poll könyvei a rukkolán


Katherine Poll - Szenvedélyek ​fogságában
Lady ​Marianne a sorscsapások után Londonba utazott, hogy ott találja meg boldogulását, és kezébe vegye élete irányítását. A trilógia második részében egy rejtély nyomait követve Amerikába utazik, hogy ott élete nagy szerelmére leljen.

Katherine Poll - Viharfelhők
Az ​ifjú és elkényeztetett Lady Marianne Rowling tizenhatodik születésnapját két sorscsapás árnyékolja be: szeretett édesapja öngyilkossága követ el, majd elveszíti a család ősi fészkét a Rowling birtokot. Szerető és gondoskodó szülők nélkül és vagyonától megfosztva Lady Marianne-nek nem marad más választása, mint hogy Londonba utazzék, s ott saját kezébe vegye élete irányítását. Ezzel kezdetét veszi az a kalandos történet, amely nem várt fordulatokat és forró szerelmi bonyodalmakat tartogat az ifjú nemes hölgy számára.

Katherine Poll - A ​dáma és a herceg
Az ​ifjú és elkényeztetett Lady Marianne Rowling miután elveszítette édesapját és a birtokát, Londonba költözött, de megjárta már Amerikát is. Kalandos története ezzel a harmadik kötettel befejeződik. Vajon révbe ér és megtalálja a boldogságot? A sorozatban megjelent: Viharfelhők, Szenvedélyek fogságában.

Kollekciók